Προς το περιεχόμενο

SanDisk Cruzer Edge 16GB =7,50€ public(?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα το 16αρι για να το φορτώνω με ταινίες για την τηλεόραση. Ευχαριστώ τον TS

Δημοσ.

Πήγα τσίμπησα κι εγώ ένα 32άρι από Τσιμισκή.

Δεν είχαν στο ράφι αλλά είχαν στην αποθήκη.

Πριν πάω πήρα τηλ να ρωτήσω αν έχει άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα και μου είπαν ότι έχει αρκετά κομμάτια.

Sandisk Blade 32Gb:

868 Mb --> 1 λετπό και 57 δεύτερα --> 7,42 Mb/ sec κατά μέσο όρο.

Silicon Power Ultima II 16 Gb (6ετίας με άπειρες τούμπες):

868 Mb --> 1 λετπό και 4 δεύτερα --> 13,5 Mb/ sec κατά μέσο όρο

Γρήγορο δεν το λές :P

Δημοσ.

Ευχαριστω χτυπησα το 32αρι στα 12 ευρω

Αυτό το πράγμα είναι πολύ αργό. Το είχα παραγγείλει κι εγώ αλλά το ακύρωσα μιας και δεν αξίζει νομίζω. Θα δώσω μάλλον 5ευρώ περισσότερα και θα πάρω αυτό (http://www.sandisk.com/products/usb/drives/extreme/) στα 16gb από το ebay που είναι κορυφαίο σε read/write speeds.

• Like 1
Δημοσ.

Μα για να θέλεις 32gb θα θες λίγα μεγάλα ή πολλά μικρά αρχεία. Ειδικά αν τα χρειάζεσαι για μεταφορά χρειάζεσαι κάτι γρήγορο και usb 3 .0 καλώς ή κακώς. Με τα ίδια ή λίγα παραπάνω παίρνεις στικάκι μισής χωρητικότητας μεν πολλαπλάσιας ταχύτητας δε. Αν είχε 5-6 ευρώ το συζητούσαμε αλλά για 12 δεν νομίζω πως αξίζει με τέτοιες τραγικές ταχύτητες.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια το γεμιζεις εργα και τα απολαμβανεις στην 40 πλασμα σου,η οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω για τον δεκτη ειναι μια χαρα

Δημοσ.

ναι ρε παιδια το γεμιζεις εργα και τα απολαμβανεις στην 40 πλασμα σου,η οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω για τον δεκτη ειναι μια χαρα

Μα άμα είναι να περιμένω να περάσω κανένα mkv μεγάλο καλύτερα να πάω στο cinema να το δω. :devil:  :devil:  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Μα άμα είναι να περιμένω να περάσω κανένα mkv μεγάλο καλύτερα να πάω στο cinema να το δω. :devil:  :devil:  :devil:

τα παραλες τωρα

Δημοσ.

Το 2005 φλασάκι 1Gb κόστιζε 100 ευρώ.

Τώρα φτάσαμε να "φτύνουμε" 32Gb έστω κι αν  είναι λίγο αργό..

+1

Για 12€ μια χαρά είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...