NikosTsolakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια!Σήμερα θα σας παρουσιάσω το Site μου Που πείρα μια μεγάλη βοήθεια απο τον φίλο μου βασίλη μέλος του insomnia! Ειναι ενα Site βασισμένο σε Dubstep - Dram N Bass Music! Site: NLMusic Ανεβάζω και βιντεάκια στο Youtube σε HD φάση https://www.youtube.com/NLMuzik πείτε μου απόψεις και γνώμες!Και αμα έχετε καμία ιδεαΕυχαριστώ 1
sougiasdj Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοείς αν μας αρέσει που έκανες scrap ένα άλλο site και άλλαξες φωτογραφίες; Απο τεχνική άποψη, δεν είναι δυναμικό , το menu στο responsive δεν είναι προσεγμένο και μιας και είναι scrap σχεδόν 3/10 link πάνε σε Apache not found page. Είναι πιο δύσκολη η αρνητική κριτική αλλα αυτή σε οδηγεί στο να κάνεις καλύτερα πράγματα.
NikosTsolakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εννοείς αν μας αρέσει που έκανες scrap ένα άλλο site και άλλαξες φωτογραφίες; Απο τεχνική άποψη, δεν είναι δυναμικό , το menu στο responsive δεν είναι προσεγμένο και μιας και είναι scrap σχεδόν 3/10 link πάνε σε Apache not found page. Είναι πιο δύσκολη η αρνητική κριτική αλλα αυτή σε οδηγεί στο να κάνεις καλύτερα πράγματα. αχαχαχαχαχαχ νομίζεις οτι το εκανα scrap??!?!? εισαι γελασμένος φίλε μου! αλλα αναρωτιέμαι να δώ απο που το αντέγραψα! για δείξε μας το Site που εκανα "scrap"
theodoros8 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Διαφημίσεις για ποιο λόγο έβαλες; Sent from my iPhone using Insomnia
XPHSTOS_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιο λόγο μου lagάρει αρκετά το site....Σίγουρα να αλλάξεις γραμματοσειρά, προς San Serif πλευρά...Επίσης μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο ειδικά στο κομμάτι τις αρχικής εκεί που βρίσκεται ο κεντρικός player...Ίσως το ότι δεν εχει κάποιο background και φαίνεται το wallpaper από πίσω...
NikosTsolakos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 ειναι λιγο χάλια αν το δεις σε μικρές διαστάσης!Το Template ειναι responsive που σημαίνει οτι αλλάξει διαστάσης το σιτε ανάλογα με της διαστάσης που εχει η οθονη του επισκέπτη
seedrr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εμένα πάλι μου άρεσε , για ερασιτεχνική δουλεια καλό ειναι
NikosTsolakos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ! σύντομα θα αλλάξω template! σε οσους δεν παίζει μουσική θα θελει update ο browser σας!Αλλα όπως ειπα θα αλλάξω template και θα παίζει σε όλους!
ArtMaster Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα , με ποιο πρόγραμμα αν επιτρέπεται είναι φτιαγμένο το site?
ArtMaster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Χα χα χα, οραιος! Πάντως καλή δουλειά , άσχετα απ' ότι λένε μερικοί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα