Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε στύλ

I wish you were my big toe. So i could bang you on my coffee table

Special sale in my room tonight ... all clothing 100% off

Have you ever been to ireland? No, why? Because everytime I see you my penis is dublin

You should have been an archeologist. Why? Because I have a large bone that needs to be examined.

If you were a triangle, you would be acute one.

Μην αρχίσετε να ποστάρετε τα αρχαία ξεράσματα του τύπου "έπεσες απο τον ουρανό" κλπ κλπ.

Όποιος ξέρει έξυπνα ελληνικά pick up line ας συμβάλλει

Δημοσ.

"Έχω σταθερή δουλειά με 1200 ευρώ το μήνα, πληρωμένο αυτοκίνητο και δεν μένω με τους γονείς μου"

Πες μας και την ηλικία του target group

• Like 8
Δημοσ.

lefti δεν υπάρχει ατάκα πασπαρτου για ολες τις περιπτωσεις και ηλικίες.

Ο βασικός τρόπος ειναι χαμογελάς, να εχεις αυτοπεποίθηση και να πεις κάτι όμορφο, έξυπνο και ειδικό για την εκάστοτε περιπτωση και συνθήκες.

Δημοσ.

Οι γκομενες θράσος θέλουν. ΘΡΑΣΟΣ. Δεν πα να εισαι σα γαμώ το φελέκι μου, θα πας στην ωραία και θα την πέσεις. Ψιλοχιούμορ ταλαίπωρο θέλουν και να το παίξεις και ιστορίας, εσύ είσαι και άλλος δεν είναι στον ντουνιά. Με αυτό η επιτυχία είναι εγγυημένη. 

Αν αρχίσεις να της πεις της γκόμενας τι ωραία μάτια και τι ωραία προσωπικότητα άαααααστο. ΘΡΑΣΟΣ και άντε γειά!!!!!

• Sad 1
Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, εννοείται ότι είναι καθαρά για χαβαλέ αυτές οι ατάκες..... αλίμονο αν περιμένεις να κάνεις κάτι με ατάκες 

Δημοσ.

όχι ρε παιδιά, εννοείται ότι είναι καθαρά για χαβαλέ αυτές οι ατάκες..... αλίμονο αν περιμένεις να κάνεις κάτι με ατάκες 

Κατσε να καταλαβω. Ζητησες ατακες απλα για ακαδημαικη συζητηση;

Δεν ψαχνεις για πρακτικη εφαρμογη;

Δημοσ.

Κατσε να καταλαβω. Ζητησες ατακες απλα για ακαδημαικη συζητηση;

Δεν ψαχνεις για πρακτικη εφαρμογη;

δεν ζουμε στο 1960 για να κανουμε πρακτικη εφαρμογη με ατακες...το πολυ πολυ να χρησιμοποιηθουν σαν openers σε κανα facebook, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Καλημέρα αγάπη, bounjour mon amour, good morning my love, I love you
Σε γουστάρω my darling, je t’ aime mon amour, meine liebe amore, I want you

Come with me για να τη βρεις
Αν γλεντήσουμε together 
η ανάμνηση απ’ την Greece
θα σου μείνει για forever 

Είσαι κούκλα αγάπη, tres jolie mon amour, είσαι beautiful girl I love you
Μου την δίνεις my darling, beaucoup mon amour, ti volio σε θέλω, I want you

Come with me για να τη βρεις
Αν γλεντήσουμε together 
η ανάμνηση απ’ την Greece
θα σου μείνει για forever

• Like 4
Δημοσ.

δεν ζουμε στο 1960 για να κανουμε πρακτικη εφαρμογη με ατακες...το πολυ πολυ να χρησιμοποιηθουν σαν openers σε κανα facebook, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτο κι αν σηκωνει μπολικη ακαδημαικη συζητηση και κάνεις μέγα λάθος!

Το πολυ παιχνιδι παντα θα γινεται live και εκει ειναι η απολαυση της ανθρωπινης επαφης (δεν εννοω μονο το "κοκο" ). Όταν μιλώ σε κοπέλες-γυναίκες (όχι απαραίτητα γιατί θέλω να την ξαπλώσω) και στις πρώτες κουβέντες με ρωτήσει πως με βρίσκει στο facebook, την αδείαζω και την κάνω. Έχει μπροστά της τη δυνατότητα να γνωρίσει τον πραγματικό άνθρωπο και προτιμά να κάνει like και εικονικούς φίλους; Αντε γεια

• 6 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...