greekmanael Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας , έχω το παρακάτω πρόβλημα στην Darkbasic pro .Θέλω να μπορώ να φτιάχνω πολλούς φακέλους μέσα από το Darkbasic pro .Δηλαδή θέλω το όνομα του αρχείου να το βάζω με string αλλά δεν μπορώ γιατί το string (neo$) που βάζω το βλέπει σαν ονομα.Για παράδειγμα αντί να βάλει για όνομα στο txt george βάζει neo$.Έχω δοκιμάσει , E:\log\"neo$".txt",E:\log\",neo$,".txt", και πολλά άλλα, αλλά τίποτα , χρειάζομαι βοήθεια.Ευχαριστω για τον χρόνο σας. το πρόγραμμα neo$="george"make file "E:\log\neo$.txt"
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Από την στιγμή που βάζεις αυτάκια " " ότι έχει μέσα σε αυτά το βλέπει σαν string...
greekmanael Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το δοκίμασα αλλά δεν έγινε τίποτα.Αν εννοείς αυτό. make file E:\log\"neo$".txt" ή E:\log\",neo$,".txt"
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ότι βάζεις μέσα στα "" γίνεται string,με ελάχιστο ψάξιμο βρήκα εδώ http://forum.thegamecreators.com/?m=forum_view&t=149144&b=10 πως προσθέτεις string μεταξύ τους a$="Hello" b$="world" c$=a$+b$ print c$ a$=a$+b$+c$ print a$ c$="The "+b$+" is great" print c$ Αυτό που θες δηλαδή θα το κάνεις έτσι. make file "E:\log\"+neo$+".txt"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα