Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Σκέφτομαι να πουλήσω το iPhone 5 που έχω ή μάλλον να το ανταλλάξω με κάποιον από το insomnia καθώς από ότι έχω δει ανταλλάσσουν πολλοί τα κινητά τους με iPhone 5. Αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το iOS (ποτέ δεν μου χει laggάρει, ποτέ force restart όπως το παλιό το Sony Xperia s που είχα, φοβερή κάμερα -βάζει κάτω όλα τα κινητά αντίστοιχων mp και ζήτημα 1-2 android κινητά να το ξεπερνάνε και τα άπιαστα σε θέμα φωτογραφικής Nokia pureview-, πολύ καλή υποστήριξη από την apple ακόμα και στα παλιά της μοντέλα όχι όπως άλλες εταιρίες, πολύ σωστό ηχείο και φοβερά ακουστικά και γενικά μόνο + βρίσκω στο iPhone εκτός από την μπαταρία) απλά έχω βαρεθεί λίγο τους περιορισμούς και άρχισα να ασχολούμαι με Linux στο PC και άρχισε να με ψήνει το open source και λέω να αρχίσω να ψάχνομαι και στα κινητά όπως με tinzen, Ubuntu ( ή δεν αξίζει να εγκαταλείψω το iOS για αυτή τη διαδικασία; Τι λέτε;)

Θέλω να μου προτείνετε κινητό με οθόνη υψηλής ευκρίνειας ,ισάξια ή ανώτερη κάμερα (όχι mp αλλά η ποιότητα να είναι καλή επειδή ασχολούμαι πολύ με το ερασιτεχνικό shooting και βγάζω και αρκετά βίντεο), καλό ηχείο και μικρόφωνο το οποίο αν το χρησιμοποιήσω για να βιντεοσκοπήσω μια συναυλία (πανκ συναυλίες κυρίως) να απομονώνει τον θόρυβο και όχι να ηχογραφεί θόρυβο όπως έκανε το Xperia s ( αντιθέτως το iPhone είχε εξαιρετική ποιότητα ήχου όταν έβλεπα το βίντεο αργότερα) android λογισμικό λογικά(;) ή και τα wp μπορούν να παραμετροποιηθούν αντίστοιχα(;), να μην κολλάει αν το "πειράξω" και γενικά κάτι να μην απογοητευτώ όπως πέρσι με το Xperia s.

Τώρα τσέκαρα το lg g2 και εντάξει μου ακούγεται πολύ σωστό με αξιολογότατη μπαταρία, ίσως καλύτερη κάμερα απο το 5άρι από ό,τι είδα (αλλά δείτε και σεις συγκριτικά και πείτε μου την γνώμης σας), πιο αδύναμο ηχείο και μικρόφωνο ωστόσο (έτσι πιστεύω δεν είμαι σίγουρος), ωραία καινοτομία τα κουμπιά από πίσω αλλά μόνο 16gb υπάρχουν χωρίς υποστήριξη sd card, ούτε η μπαταρία αλλάζει (εντάξει θα μου πείτε το ίδιο ισχύει και στο iPhone αλλά εντάξει όταν έχεις να κάνεις με κλειστό οικοσύστημα όπως το iOS συμβιβάζεσαι) *, και το γεγονός ότι είναι lg με κάνει να αναρωτιέμαι για την υποστήριξη στα προϊόντα της.

Άλλο είναι το Sony z1 αλλά μετά την τραγική εμπειρία μου με το Xperia s φοβάμαι ότι παρόλες τις δυνατότητες που έχει το z1 η sony θα διατηρεί ακόμα το τραγικό της interface(;) -δεν ξέρω πως λέγεται αλλά εννοώ το αντίστοιχο της samsung το touchwiz-.

Το άλλο είναι το Nexus 5 το οποίο είναι original android αλλά εντάξει η κάμερα και η ανάλυση της οθόνης δεν είναι τόσο καλή.

Το S4 το έχει ο αδερφός μου εε και δεν με ψήνει να πάρω και γω το ίδιο αφού έχω πάρει μία γεύση από s4 και γενικά δεν με ψήνει να έχω 2 s4.

Κινητά τύπου note, htc max (έτσι νομίζω λέγεται το μεγάλο της htc) δεν με ψήνουν.

Άλλες προτάσεις έχετε από τωρινά ή ακόμα και μελλοντικά μοντέλα (μέχρι 3 μήνες, δηλαδή τον γενάρη) ή λέτε να κρατήσω το iPhone και να πάρω κανά n95 ή n90 (ένα από τα 2 δεν είναι αυτό που όλοι πειραματίζονται;) ;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

*ΥΣ: Το lg g2 της κορεάτικης έκδοσης έχει και removable battery και δέχεται μνήμες φσσσσσς. Άραγε υποστηρίζει ελληνικά δίκτυα ή είναι αποκλειστικά για την νότια Κορέα;

Δημοσ.

λοιπον επειδη περνανε κατα καιρους διαφορα κινητα απο τα χερια μου ,τωρα εχω το z1 και το nexus 4 ,θα ελεγα οτι απο αποψη φωτογραφικης τα nexus υστερουν και υπερτερουν στο software

ομως εδω http://androidcommunity.com/sony-xperia-z1-camera-prowess-gets-ranked-in-dxomark-benchmark-20131017/

λεει οτι η καμερα του z1 ειναι παρα πολυ καλη.

Δημοσ.

<p>λοιπον επειδη περνανε κατα καιρους διαφορα κινητα απο τα χερια μου ,τωρα εχω το z1 και το nexus 4 ,θα ελεγα οτι απο αποψη φωτογραφικης τα nexus υστερουν και υπερτερουν στο software</p> <p>ομως εδω <a data-ipb='nomediaparse' href='http://androidcommunity.com/sony-xperia-z1-camera-prowess-gets-ranked-in-dxomark-benchmark-20131017/'>http://androidcommunity.com/sony-xperia-z1-camera-prowess-gets-ranked-in-dxomark-benchmark-20131017/</a></p> <p>λεει οτι η καμερα του z1 ειναι παρα πολυ καλη.</p>

Δεν μ'αρέσει το περιβάλλον της Sony, μιλώντας από την εμπειρία μου με το Sony Xperia S

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

λοιπον επειδη περνανε κατα καιρους διαφορα κινητα απο τα χερια μου ,τωρα εχω το z1 και το nexus 4 ,θα ελεγα οτι απο αποψη φωτογραφικης τα nexus υστερουν και υπερτερουν στο software

ομως εδω http://androidcommunity.com/sony-xperia-z1-camera-prowess-gets-ranked-in-dxomark-benchmark-20131017/

λεει οτι η καμερα του z1 ειναι παρα πολυ καλη.

Δεν μ'αρέσει το περιβάλλον της Sony, μιλώντας από την εμπειρία μου με το Sony Xperia S

Sent from my iPhone using Insomnia

Έχω και γω 5αρι και το λατρεύω και το μόνο που μπορώ να πω ότι με κόλασε λίγο ήταν το HTC One.
Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του HTC one και του nokia 1020 . σαφώς καλύτερη all around εμπειρία το one που το συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά σε κάμερα το 1020 απλά δεν συγκρίνεται με κανένα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Από την άλλη το z1 με απογοήτευσε όσο το δοκίμασα με την κάμερα να μην είναι επ ουδενί στα επίπεδα του 1020 και η οθόνη του να είναι κάκιστη με πολύ υποδεέστερες γωνίες θέασης. Τόσο που αν πας να δεις με ένα φιλαράκι σου βίντεο να χάνει σχεδόν την μισή ποιότητα χρωμάτων

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του HTC one και του nokia 1020 . σαφώς καλύτερη all around εμπειρία το one που το συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά σε κάμερα το 1020 απλά δεν συγκρίνεται με κανένα. Ξεκάθαρα πράγματα.

Από την άλλη το z1 με απογοήτευσε όσο το δοκίμασα με την κάμερα να μην είναι επ ουδενί στα επίπεδα του 1020 και η οθόνη του να είναι κάκιστη με πολύ υποδεέστερες γωνίες θέασης. Τόσο που αν πας να δεις με ένα φιλαράκι σου βίντεο να χάνει σχεδόν την μισή ποιότητα χρωμάτων

παντως επαγγελματικο τεστ αποδυκνειει τα αντιθετα για την καμεραα τουλαχιστο οσο για την οθονη γουστα ειναι και αυτα

Δημοσ.

Αμα θέλεις ένα κινητό με καλές επιδόσεις και ταυτόχρονα πολύ καλή κάμερα διάλεξε το LG G2. Εάν θέλεις κάτι με stock android και εξίσου καλή κάμερα διάλεξε το Nexus 4. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...