Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας πεδια πριν λιγο κερω πιρα μια καρτα γραφικων την hd radeon 7790 2gb ddr5 oc και μου ευγαζε προβλιματα με τους οδυγους την επεστρεψα και μου ηπαν οτι ειναι μια χαρα αναγκαστικα να αλλαξο μιτρικι και ραμ γιατι μου ηπαν οτι ισως φτει αφτο αλλα σηνεχιζε να τα κανι τσακοθικα και τελικα μου τιν αλλαξαν η δεφτερη καρτα μου βγαζη αλλα προβληματα αναβοζβινη ι οθονη μετα απο λιγεσ ορεσ πεχνιδιου κολανε τα πεχνιδια και οταν τα παθενη αφτα και κανω ρεσταρτ και μπο youtube  και μεγαλωσο την οθονη μου βγαζη ασπρες τελιτσες μηπως ξερη κανις τι φτεη και επισης δεν μπορο να βρο οδηγους για 2 gb μονο για 1 βρισκο την καρτα την πηρα απο τα e-shop.

Δημοσ.

Για σας πεδια πριν λιγο κερω πιρα μια καρτα γραφικων την hd radeon 7790 2gb ddr5 oc και μου ευγαζε προβλιματα με τους οδυγους την επεστρεψα και μου ηπαν οτι ειναι μια χαρα αναγκαστικα να αλλαξο μιτρικι και ραμ γιατι μου ηπαν οτι ισως φτει αφτο αλλα σηνεχιζε να τα κανι τσακοθικα και τελικα μου τιν αλλαξαν η δεφτερη καρτα μου βγαζη αλλα προβληματα αναβοζβινη ι οθονη μετα απο λιγεσ ορεσ πεχνιδιου κολανε τα πεχνιδια και οταν τα παθενη αφτα και κανω ρεσταρτ και μπο youtube  και μεγαλωσο την οθονη μου βγαζη ασπρες τελιτσες μηπως ξερη κανις τι φτεη και επισης δεν μπορο να βρο οδηγους για 2 gb μονο για 1 βρισκο την καρτα την πηρα απο τα e-shop.

αρχικα ειναι πολυ επιπονο να διαβασει καποιος το κειμενο ετσι οπως το χεις γραψει...

επειτα.. εδωσες λεφτα για να αλλαξεις μητρικη και ραμ? καμια λογικη παντως στις κινησεις σου.

ακομα.. οι οδηγοι ειτε για 1γβ ειτε για 2γβ ειναι οι ιδιοι, δεν παιζει κανενα ρολο. πας στο site 

της amd και κατεβαζεις τους τελευταιους διαθεσιμους για την καρτα σου.

την συναρμολογηση του υπολογιστη την εκαναν στο καταστημα ή την εκανες μονος σου? 

η καρτα στην οθονη σου βγαζει artifacts σαν κι'αυτα εδω? 

gpu1.jpg

Δημοσ.

Τσεκαρε με το τροφοδοτικο σου, αν δεν επαρκει τοτε ειναι λογικο να φαινεται οτι σβηνει η οθονη αλλα το πισι να παραμενει ανοιχτο η να κανει επανεκινησεις και να συμπεριφερεται παραξενα, οπως και με τα αρτιφακτ. Αν και φυσικα μπορει να ειναι κατι αλλο, συνηθως χαλασμενες καρτες βγαζουν αρτιφακτς..

Για αρχη παρε τροφοδοτικο απο κανα φιλο και δοκιμασε και πες μας και την μαρκα και τα βαττ το τροφοδοτικου σου οπως και τις πληροφοριες για το υπολοιπο συστημα σου.

Δημοσ.

ωραια..! 

κανε το εξης. κατεβασε το ATIMAN UNISTALLER να καθαρισεις καλα το συστημα απο απομειναρια παλιων drivers. 

και μετα (αφου κανεις και μια επανεκκινηση) θα κατεβασεις και θα εγκαταστησεις τους τελευταιους απο το site της AMD

Δημοσ.

εκανα unistall τα drivers και εκανα install  τα καινουρια και συνεχιζει να μου λεει οτι δεν ανταποκρινονταιμετα απο ωρες καθος πεζω

Δημοσ.

αυτον

http://www.phoronix.net/image.php?id=silverstone_strider_500w&image=silverstone_strider500_pkg_show&w=1600

αρχικα ειναι πολυ επιπονο να διαβασει καποιος το κειμενο ετσι οπως το χεις γραψει...

επειτα.. εδωσες λεφτα για να αλλαξεις μητρικη και ραμ? καμια λογικη παντως στις κινησεις σου.

ακομα.. οι οδηγοι ειτε για 1γβ ειτε για 2γβ ειναι οι ιδιοι, δεν παιζει κανενα ρολο. πας στο site 

της amd και κατεβαζεις τους τελευταιους διαθεσιμους για την καρτα σου.

την συναρμολογηση του υπολογιστη την εκαναν στο καταστημα ή την εκανες μονος σου? 

η καρτα στην οθονη σου βγαζει artifacts σαν κι'αυτα εδω? 

gpu1.jpg

οχι ξεκιναει κανονικα μετα απο λιγες ωρες αρχιζει και λεει οτι τα drivers δεν ανταποκρινονται

Δημοσ.

να υποθεσω οτι την τροφοδοσια της καρτας γραφικων την εχεις ελεγξει-συνδεσει.....?

ερθε ειδικος και τα εφτιαξε

Δημοσ.

ηρθε ειδικος και τι εφτιαξε? αφου υπαρχει προβλημα?

ηρθε για να συνδεσει την καρτα και αφτος μου ειπαι οτι ισως φτεει ο τροφοδοτικος

αλλα τωρα βγαζει και αφτο με τα drivers  νομιζω οτι μου εστειλαν την ιδια καρτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...