Sabrez Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με το Touchpad. Του έχω περάσει Android ICS από τους Cyanogen. Πήγα να στείλω ένα αρχείο μέσω ΒΤ στο κινητό μου. Μου έβγαλε 2 φορές το μήνυμα BT has stopped και μετά έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Όμως, από εκείνη την στιγμή δεν κάνει καθόλου μπουτ. Εμφανίζει συνεχώς το ανθρωπάκι που δείχνει την διαδικασία του μπουτ, και παρόλο που στιγμιαία μου εμφανίζει από πίσω την αρχική μου οθόνη, ξεκινάει πάλι μπουτ. Αυτό γίνεται επαναλαμβανόμενα ως που μετά από 5-6 φορές που συμβαίνει κλείνει και κάνει πάλι επανεκκίνηση και ούτω καθ εξής. Να σημειώσω, πως μπορώ να ανοίξω το άλλο OS κανονικότατα. Που είναι το Web OS της HP. Επίσης, έχω πρόσβαση σε όλα τα αρχεία, ακόμη και του Android. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mariafouli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα.αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα.βρηκες λυση?
Gr_Soul Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να βρεις τρόπο να του κάνεις factory reset. Είχε κάποιο είδος recovery mode; Πώς το εγκατέστησες;
mariafouli Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 χμμμ...το εχω εγκαταστησει πολυ καιρο...ειναι της μαμας μ βασικα εγω δεν το χρησιμοποιω..οποτε πρεπει να του κανω factory reset και μετα να του ξαναπερασω android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα