Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βαλω mac os στο λαπτοπ μου?

paixtroni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιχτρονι, φαινεται δεν εκανες τον κοπο να ψαξεις αν υπαρχει κατηγορια για MacOs
ή ακομα καλυτερα για Ηackintosh ή ιδανικα να κοιταξεις στο google για σχετικα αποτελεσματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο google εψαξα και πολυ μαλιστα και διαβασα οτι γινεται σε χ86 , εδω εχω δει οτι υπαρχειι κατηγορια για μακ αλλα πιστεψα οτι ειναι πιο σωστο να το βαλω στο h/w, απλα θελω να ακουσω κιολλας απο εσας αν κανει το mac στον υπολογιστη που σας εδειξα! χιλια συγνωμη αν εκανα καποιο λαθος

Επειδή έχει πολλά G560 δώσε μας το ακριβές. Αν ειναι αυτό που νομίζω ναι μπαίνουν με κάποιες παρεμβάσεις έχει έναν α) βαθμό δυσκολίας αν ειναι η πρώτη σου επαφή,όπως το ιδιο ισχύει όμως και για τον καθ'ενα μας..

Με πολύ διάβασμα και συνθέτοντας το παζλ των αναφορών μπορείς να το δοκιμάσεις.

• Like 1

to lenovo μου ειχε τα εφταρια και εβαλα τα οχτω!!!

αυτο εδω ειναι το λαπτοπακι μου (http://www.notebookcheck.net/Lenovo-Ideapad-G560.26481.0.html)  απλα επειδη εβαλα 8 και ζεστενεται πολυ και δεν θελω να βαλω παλι τα εφτα θελω να βαλω μακ.. αλλα αποτι εχω διαβασει ειναι πολυ δυσκολο αλλα με λιγη βοηθεια πιστευω πως θα τα καταφερω!!

lenovo-g560-elafrws-metaxeirismeno.jpg

Μήπως να του ρίξεις ενα καθαρισματακι καλύτερα >? γιατι αν ζεσταίνεται με τα 7,τα 8,τα 8.1 θα ζεσταίνεται και με linux και με osX..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...