panoulito69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα. εχω την μητρικη του τιτλου με socket 1156. Ξαφνικα ξεκινησε να μου κανει επανεκινησεις μεχρι να μπει στα windows. Περιπου κανενα 10λεπτο μεχρι να μπει. Αλλαξα τροφοδοτικο μνημη επεξεργαστη καρτα γραφικων και εκανε παλι τα ιδια. Τωρα σταματησε να κανει επανεκινησεις αλλα δεν βγαζει καθολου σημα στην οθονη. Εβαλα πανω στη μητρικη το ηχειο και ακουω 1 long και 2 short beep συνεχομενα. Απο οτι κοιταξα αυτο ειναι προβλημα στη vga. Αλλα και αλλη να του βαλω παλι τα ιδια κανει? Μηπως ξερει καποιος τι μπορει να φταιει η να μου προτεινει καποια λυση.. Να αλλαξω μητρικη ειναι το τελευταιο γτ δεν υπαρχουν πλεον τετοιες.. Ευχαριστω
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Απο την στιγμή που αλλαξες τα πάντα και κανει παλι τα ιδια... guess what!!
panoulito69 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 την μαντεψια την εκανα πριν τα αλλαξω ολα.. Απλα για να ειμαι 100% σιγουρος.. Αλλα μου κανει εντυπωση οτι σταματησε να κανει επανεκιννησεις και δεν δειχνει τιποτα στην οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα