Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 119ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...γινεται γιατι αυτη ειναι η πραγματικη αξία του κινητου, αν και εδω εχουμε να κάνουμε με ξεσκοκάρισμα...

Δημοσ.

τι προτινετε δηλαδη καλυτερο στα 120 ευρο για να καταλαβω ???? πολυ θα ηθελα να ακουσω γιατι εγω δεν βλεπω κατι..........και την θεωρω πολυ καλη ευκαιρια......... :ph34r:

Δημοσ.

από Ελλάδα τίποτα καλό ,τουλάχιστον σε καινούριο ,από άλλες χώρες υπάρχουν πολύ καλύτερες προσφορές από αυτό εδώ..  

Δημοσ.

τι προτινετε δηλαδη καλυτερο στα 120 ευρο για να καταλαβω ???? πολυ θα ηθελα να ακουσω γιατι εγω δεν βλεπω κατι..........και την θεωρω πολυ καλη ευκαιρια......... :ph34r:

www.minideal.net

• Like 4
Δημοσ.

βασικά με επεξεργαστή στα 800 mhz έστω και διπύρηνος είναι πιο αργό και από τον θάνατο...

τι προτινετε δηλαδη καλυτερο στα 120 ευρο για να καταλαβω ????

κατι πολυ πιο γρηγορο... :-) B) :devil: (και αν καποιος σωνει και καλα το θελει απο ...πολυκαταστημα με 5 πατωματα το εχει και το Πλαισιο -νομιζω, αν θυμαμαι σωστα τον αποστολεα του newsletter-)

• Like 1
Δημοσ.

βασικά με επεξεργαστή στα 800 mhz έστω και διπύρηνος είναι πιο αργό και από τον θάνατο...

κανεις πολυ μεγαλο λαθος το κινητο αυτο το πηρα πριν 6 μηνες 170 ευρω κι επισης εχω και το και το S2 το οποιο το αγορασα 300 ευρω σου το λεω ειλικρινα και χωρις υπερβολες οτι σε ταχυτητα ειναι σχεδον ισαξιο με το s2! Απλα μην κανετε το λαθος και το αναβαθμισετε γιατι τρωει κολληματα με την jelly bean....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου sorry εκτός αν το κινητό το έχεις για να στέλνεις sms και που και που να μπαίνεις στο internet από αυτό,το κινητό αυτό είναι πολύ αργό και επίτρεψε μου να το πω αυτό από την εμπειρία μου από το sony xperia u που έχει παρόμοιο επεξεργαστή αλλά στο 1ghz και στα πολύ σύγχρονα παιχνίδια σέρνεται.Αν ακόμα πιστεύεις ότι είναι γρήγορο έλα να δεις τον τετραπύρηνο  Κινέζο της αδερφής μου των 130 ευρώ και να καταλάβεις πόσο σαβούρες κινητά μας πουλάνε για καλά.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 5
Δημοσ.

Το κινητο ειναι μια χαρα(και σε μεγεθος τηλεφωνου, οχι ταμπλετ), αν καποιος θελει να παιζει παιχνιδια, να κανει μετατροπη βιντεο κτλ υπαρχουν οι υπολογιστες και οι κονσολες που τα κανουν και πολυ καλυτερα, ελεος πια, κινητο=ΤΗΛΕΦΩΝΟ, και στο κατω κατω ο καθενας κρινει συμφωνα με τις αναγκες του, δεν χρειαζονται χαρακτηρισμοι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα δεν ειναι οταν στα ιδια λεφτα παιρνεις κατι καλυτερο,η επεξεργαστικη ισχυς ειναι για να μπορεις να χεις ανοιχτα 2-3 apps ταυτοχρονα σαν ανθρωπος.

Επεξ/σία από matrixxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...