kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Deleted Το να υποστηρίζει το αυτονόητο και το ευρέως αποδεκτό, όπως θα δούμε, δεν παίζει, έτσι; Για να δούμε, λοιπόν, τί λένε μερικά από τα πιο γνωστά sites στο review τους... anandtech: The iPad Air is the most significant upgrade to the 9.7-inch iPad in its history. It’s lighter, more portable, more usable and faster than any previous iPad. It doesn’t fundamentally change what you can do with a tablet, but if you’re in the market for one the iPad Air really is the best iPad to date. Competition is definitely more stiff among the smaller tablets thanks to the Nexus 7, but in the nearly 10-inch tablet space it seems like Apple is going to continue to enjoy a great position there. engadget: Surprise: the iPad Air is the best iPad we've reviewed. In addition, though, it's also the most comfortable 10-inch tablet we've ever tested. Not every manufacturer can produce a thin and light device without also making it feel cheap or flimsy, but Apple nailed it. Factor in a sizable boost in performance and battery life, and the Air is even more compelling. The last two iPads served up relatively few improvements, but the Air provides people with more of a reason to upgrade or even buy a tablet for the first time. laptopmag: The iPad Air's jaw-droppingly compact design, faster performance and excellent endurance -- combined with the best app selection -- make this the tablet to beat. techcrunch: The iPad Air is a huge improvement over the iPad 4th-gen, or the iPad 2, pictured in the gallery. Its form factor is the best currently available for a 10-inch tablet, and it provides a great blend of portability and usability that leans towards the media device end of the spectrum. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από billdanos 3
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειναι σάχλες αυτά τα "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Λένε "δεν έχουμε" και τα κρατάνε για φίλους γνωστούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Ενδεικτικό όταν δεν υπήρχε "ούτε δείγμα" αειφον 5 ενώ είχα ψάξει παντού, σε μαγαζί (το οποίο δε θα αναφέρω) στο οποίο πήγα και μίλησα με τον υπεύθυνο μια Τετάρτη απόγευμα που είχα πάει για κάτι άσχετο, μου είπε δεν υπάρχει και θα φέρουμε σε 20 μέρες και πάλι υπάρχει τρελλή λίστα αναμονής. Δυο μέρες αργότερα που πήγα στο ιδιο μαγαζί και μίλησα με τον τεχνικό ο οποίος με ξέρει καιρό (γιατί ψωνίζω συχνά απο κει και είχαμε συζητήσεις περί apple) τον ρώτησα μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και μίλησε με έναν άλλο υπάλληλο και η απάντηση σε μένα ήταν "μαύρο ή λευκό θες;" (!!!) Το πήρα επιτόπου κι έφυγα. Από τότε δεν πιστεύω τίποτα περι μη διαθεσιμότητας. Επειδή τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, στα κινητά είναι αλλιώς. Πέρα από τις προπαραγγελίες, δεν τα κρατάνε για γνωστούς και φίλους, αλλά για συνδέσεις και φορητότητες. Και είναι λογικό γιατί από αυτές παίρνουν bonus οι υπάλληλοι, όχι από τις πωλήσεις σκέτων συσκευών. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά το launch ενός κινητού, αλλά και πολύ αργότερα. Σκέτη συσκευή παίρνεις μόνο όταν υπάρχει κάποια συσκευή που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και από το να μείνει στοκ, την δίνουν σκέτη συσκευή. Φυσικά, αν είναι κάποιος πολύ καλός πελάτης του καταστήματος, υπάρχει περίπτωση να δωθεί και σκέτη συσκευή όπως έγινε με σένα. Ναι, ΟΜΩΣ κανονικά, πχ αν πάω εγώ σε μεγάλο κατάστημα όπως πήγα να ρωτήσω αρχικά μου ειπαν ναι έχουμε συσκευή αλλά τη δίνουμε μόνο με συμβόλαιο wind. Αυτό έχω ακούσει κανονικά δεν επιτρέπεται δηλαδή αν πάω εγώ με τα λεφτά στο χέρι μου αρνούνται πώληση προιόντος; Αστυνομίες και τα σχετικά αν είχα όρεξη για πιρι πιρι.
Grey Warden Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα πάντως η apple δεν δουλεύει όπως αναφέρεις. Δεν τους ενδιαφέρει να πουν ότι ξεπούλησαν. Τους ενδιαφέρουν τα δολάρια στο ταμείο. Και σίγουρα, ανεξάρτητα από το αν μας αρέσουν ή όχι τα προϊόντα της και το brand name της, ελάχιστοι γνώστες δεν θαυμάζουν τον αποτελεσματικότατο τρόπο με τον οποίο διακινεί τα προϊόντα της. Το brandname της έτσι το έχτισε. Σίγουρα βγάζει ποιοτικές συσκευές έστω κι αν τις υπερτιμολογεί. Δεν αντιλέγει κανείς σ' αυτό αλλά η ειδικότητα της είναι το marketing και μέσα σε αυτό χτίζει τον μύθο της με τα χιλιάδες άρθρα που θα αναρτηθούν σε όλες τις τεχνολογικές/ειδησεογραφικές σελίδες για ρεκορ πωλήσεων σε ελάχιστες μέρες κτλ. Θεμιτό και νόμιμο είναι.
atheatos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το brandname της έτσι το έχτισε. Σίγουρα βγάζει ποιοτικές συσκευές έστω κι αν τις υπερτιμολογεί. Δεν αντιλέγει κανείς σ' αυτό αλλά η ειδικότητα της είναι το marketing και μέσα σε αυτό χτίζει τον μύθο της με τα χιλιάδες άρθρα που θα αναρτηθούν σε όλες τις τεχνολογικές/ειδησεογραφικές σελίδες για ρεκορ πωλήσεων σε ελάχιστες μέρες κτλ. Θεμιτό και νόμιμο είναι. Οι άλλες εταιρείες του χώρου δεν είναι η ειδικότητας τους,το "marketing" .Μόνο η Αpple...για φαντάσου. 2
ektor7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οι άλλες εταιρείες του χώρου δεν είναι η ειδικότητας τους,το "marketing" .Μόνο η Αpple...για φαντάσου.Οι αλλες εταιριες ουτε τα πιο απλα δε ξερουν να κανουν!Ποσε φορες ειπαμε,παρουσιαση των προιοντων σημερα,αυριο πρωι να ειναι ετοιμα για προπαραγγελιες,σε 2 εβδομαδες να αρχισουν να παραδινονται!Και οχι προπαραγγελιες σε 2μηνες και στο 3-4 μηνα να παραδινονται! Στους 2 μηνες ο πελατης θα ξενεροσει και θα κοιτάξει και αλλου!
sakinor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μαλιστα μαλιστα τα ιδια hardware καθε χρονο με ενα καινουργιο φρεσκαρισμα και το ιδιο μαρκετινγ by apple ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τρεξτε να προλαβαιτε
Razor333 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Samsung Galaxy Note p600 (ταμπλέτα): 619 ευρώ... (2560 x 1600 pixels, quad core κλπ) Samsung Galaxy Note 3 (κινητό): 799 ευρώ...(1080p, quad core) Περιμένω οικονομοτεχνική ανάλυση... Πρωτον το note 3 εχει 560e στο skroutz, δευτερον το p600 το φθηνοτερο εχει 600ε, χωρις 4g chip και δεν εχει τον snap600 αλλα τον παλιοτερο 4+4 exynos που ειναι αρκετα κατωτερος, το μοντελο με 4g και τον snap600 κοστιζει πολλα περισσοτερα απο 600ε και δεν κανει κανενας τον κοπο να το φερει στην Ελλαδα. Οσο για το ipad, επειδη την εχω πατησει, παρολο που φαινεται το καλυτερο δεν ειναι, αν θες να κινηθεις εξω απο τα ορια που σου βαζει η apple. Επισης θεωρω τα 16gb ελαχιστα, ακομα και τα 32gb σφιχτα για να το χαρεις οπως πρεπει. Οποτε πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη και να παρεις την εκδοση με τα 64gb. Απο την αλλη δεν μπορω να δω και καποια καλη λυση με android, μονο το νεο nexus 10 θα αξιζει, αλλα οχι για αυτην την χωρα. Και εγω θα ηθελα να ξεφορτωθω το ipad 3 που εχω, αλλα δεν βλεπω καποια λυση που να μην δωσω ενα καρο λεφτα δυστηχως.
Iaswn1990 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 <p>Οπότε έχουμε μία συσκευή από την Apple, </p> <p>με το ίδιο cpu, με την ίδια ram και τα ίδια chipακια της Qualcomm, απλά αντι για 4 ιντσες είναι σχεδόν 10, και με μία μπαταρία <span style="color:rgb(38,48,52);font-family:Arial, sans-serif;">32.9WHr. Δηλαδή μακράν μεγαλύτερη από το iPhone.</span></p> <p> </p> <p>Παρ'ολα αυτά το χρεώνουν ~200 ευρω φθηνότερο από iPhone.</p> <p> </p> <p>Epic.</p> <p> </p> <p>Έλα να βλέπω δικαιολογίες... Αργείτε...</p> Καταρχάς εισαι λάθος γιατί πρεπει να συγκρίνεις τη LTE έκδοση του iPad και όχι την απλή άρα η διάφορα πέφτει στα 100€. Ο λόγος για αυτο είναι οτι το κινητό ειναι πιο ευρύτερα διαδεδομένο προϊόν και περισσότερος κόσμος θα το αγοράσει και επίσης οι περισσότεροι το αγοράζουν με σύνδεση άρα έχουν μια μικρή έκτρωση Sent from my iPhone using Insomnia
DJTaurus Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Eνα ακόμα εξαιρετικό άρθρο του Πάνου. iPad Air: Αυτό είναι καινοτομία 1
kirileman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ο Νικολακόπουλος όταν μιλάει για τον Ολυμπιακό πιο αντικειμενικός είναι. 3
haHa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ο Νικολακόπουλος όταν μιλάει για τον Ολυμπιακό πιο αντικειμενικός είναι. πνίγηκα Πραγματικα, τι παιζει με αυτο το bot που ποσταρει ειδησεις απο αλλο φορουμ, με ειδικη μνεια σε καποιον "Πανο"(θα επρεπε να τον ξερουμε; ) ; 2
panos2000gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Χτες έκανα το πρώτο μου "test drive" στο ipad Air. Δεν λέω ευπρόσδεκτη η διπλάσια επεξεργαστική ισχύ και το μειωμένο βάρος έναντι του ipad 4. Oι διάφορές στα χαρτιά είναι πράγματι πολύ μεγάλες, στην πράξη όμως δεν τις αντιλαμβάνεσαι άμεσα. Τουλάχιστον περίμενα και είχα στο μυαλό μου κάτι "περισσότερο". Προσωπικά δεν αισθάνθηκα αυτό που θα με έκανε να πουλήσω το ipad 4 και να πάρω το Ipad Air. Θεωρώ ότι το ipad mini retina θα μου κάνει μεγαλύτερο κλικ. 1
Heatspreader Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Επειδή το iOS γίνεται όλο και πιο βαρύ, απλά το iPad Air θα έχει περισσότερη αντοχή στο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα