dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν δίδεται "πηγή" όταν πρόκειται για πρωτογενή πληροφορία. Αυτή τη στιγμή στην Cosmote δεν υπάρχει μοντέλο WiFi only και κανένα iPad 5 δεν έχει την ένδειξη του διαθέσιμου. Καλό είναι να ελέγχουμε πριν γράψουμε κάτι... Γενικά πάντως, οι εταιρείες κινητής δεν είναι ασφαλές δείγμα καθώς φέρνουν σχεδόν αποκλειστικά (ελάχιστα κομμάτια wifi) το 4G μοντέλο που επιδοτείται με συνδέσεις mobile broadband.
ravend Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 όταν λέει ipad 2 εννοεί το γνωστό ipad 2 που είναι 2ετών συσκευή?
hackerW32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οποτε εχουμε μια συσκευη που ειναι μονοδρομος στην κατηγορια tablets και ετη φωτος μακρια απο τον ανταγωνισμο σε ολα τα επιπεδα . Sent from my ipad4 using Insomnia μονοδρομος;; απο που και ως που; εμενα το ipad ως ταμπλετ δεν με καλύπτει καθολου. υπαρχουν ατομα τα οποια γουσταρουν παραμετροποίησιμες συσκευες σε επιπεδο να μπορεις να τρεχεις linux, η ακομα να βαλεις μια εξωτερική usb καρτα ηχου, γιατι; γιατι μπορω (ή ακομα καλητερα ενα usb gamepad) αν βγει με το καλο καποια εταιρια ή μια απο τις υπάρχοντες που θα φτιαξει μια μίξη android με ios (λεγοντας μιξη, ενοο το android αλλα να τρεχει σφαιρα όπως το και να μην τρώω restart στο ακυρο) τοτε λεμε οτι ειναι μονοδρομος. δεν ξερω εαν ειναι εφικτο κατι τετοιο όμως. ισως το έθεσες λαθος, μπορει να ειναι μονοδρομος για εσενα, οχι οτι ειναι μονοδρομος για τους παντες.
Heatspreader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ας το πάρουν πρώτα οι beta testers και αν δεν βγάλει κανένα πρόβλημα με μπαταρίες, bsods κλπ το παίρνουν και οι υπόλοιποι "πιο συνειδητοποιημένοι". Δεν νομίζω ότι υπήρχε ποτέ κάποιο Hardware πρόβλημα με το iPad στο λανσάρισμα του. Εκτός αν δεν θυμάμαι καλά. Μου θυμίζει πολιτικές των club που κρατάνε τον κόσμο έξω για να γίνετε ντόρος.Πως το λέγανε παλιά....(έχετε κλείσει τραπέζι;;; .....Πίσω γορίλα!!!! Σωστός... Ξεφτιλέ. Αφού ξέρουν ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά και δεν θα τα αγοράσει... οπότε γιατί να φέρουν με το τσουβάλι εδώ??? Μπα... Όποιος το θέλει πολύ θα το πάρει και ας μην είναι τόσο καλά οικονομικά. Μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχει πάρα πολλοί πλούσιοι οι οποίοι με την κατάσταση της χώρας, έχουν γίνει πλουσιότεροι. όταν λέει ipad 2 εννοεί το γνωστό ipad 2 που είναι 2ετών συσκευή? Ναι, τραγωδία. Το iPad 3 το αποσύρει. Έχει Retina γι' αυτό.... 2
nemesiskp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 μονοδρομος;; απο που και ως που; εμενα το ipad ως ταμπλετ δεν με καλύπτει καθολου. υπαρχουν ατομα τα οποια γουσταρουν παραμετροποίησιμες συσκευες σε επιπεδο να μπορεις να τρεχεις linux, η ακομα να βαλεις μια εξωτερική usb καρτα ηχου, γιατι; γιατι μπορω (ή ακομα καλητερα ενα usb gamepad) αν βγει με το καλο καποια εταιρια ή μια απο τις υπάρχοντες που θα φτιαξει μια μίξη android με ios (λεγοντας μιξη, ενοο το android αλλα να τρεχει σφαιρα όπως το και να μην τρώω restart στο ακυρο) τοτε λεμε οτι ειναι μονοδρομος. δεν ξερω εαν ειναι εφικτο κατι τετοιο όμως. ισως το έθεσες λαθος, μπορει να ειναι μονοδρομος για εσενα, οχι οτι ειναι μονοδρομος για τους παντες. Μονοδρομος για τα fanboys εννοει βρε συ.... Επιτελους μειωσαν το τεραστιο bezel γυρω απο την οθονη.Καμια σχεση ετσι,ειναι πολυ πιο ομορφο. 1
mad_apo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αντε παλι ,ευκαιρια να βγαλει ο καθε πικραμενος τον πονο του.Πολυ καλο το air και σαν αναβαθμιση κατα την γνωμη μου αξιζει απο το ipad3 και πισω εγω με το 4 θα περιμενω το επομενο του χρονου . Δεν αξιζει εγω πιστευω και ipad 3 να εχει καποιος, ωστε να παρει ipad air. Δεν εχει τρομερες διαφορες. Και γι αλλη μια φορα παλι 1 gb ram. Perfect.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά υπάρχει κάδος ανακύκλωσης για ipad(για να πετάξω το ipad 4 μου) Μας δουλεύει η apple,κάθε 6 μήνες καινούργιο ipad,iphone και ipod!!!!!! Εγώ δεν είμαι android fun boy και κατηγορώ την apple αλλά εχω ματιά και βλέπω!!!!!!! ΥΓ. Που είσαι ρε steve jobs!!!!!!!! Σε τι δεν σε ικανοποιεί το 4 και θες να το πετάξεις? Επειδή αγοράζουμε μια συσκευή πρέπει μετά για 2-3 χρόνια μια εταιρία να μην παρυσιάζει τίποτα νέο για να μη μας πληγώσει? Δεν αξιζει εγω πιστευω και ipad 3 να εχει καποιος, ωστε να παρει ipad air. Δεν εχει τρομερες διαφορες. Και γι αλλη μια φορα παλι 1 gb ram. Perfect. Αξίζει για κάποιον που μέχρι τώρα θεωρούσε το βάρος και το μέγεθος του 3 αρκετά μεγάλα και κουραστικά για πολύωρο κράτημα στο χέρι (όσοι κάνουν τέτοια χρήση θα με καταλάβουν)! 4
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Έχει τελειώσει το ματς εδώ και ένα τετάρτο. Σφύριξε και μερικοί δεν το κατάλαβαν. Αποτέλεσμα; Θες αυστηρά tablet; iPad. Θες laptop+tablet με κάποιους περιορισμούς-συμβιβασμούς ως προς το 2; Windows 8.1... Bye bye Android! 4
iMarilina Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειναι σάχλες αυτά τα "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Λένε "δεν έχουμε" και τα κρατάνε για φίλους γνωστούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Ενδεικτικό όταν δεν υπήρχε "ούτε δείγμα" αειφον 5 ενώ είχα ψάξει παντού, σε μαγαζί (το οποίο δε θα αναφέρω) στο οποίο πήγα και μίλησα με τον υπεύθυνο μια Τετάρτη απόγευμα που είχα πάει για κάτι άσχετο, μου είπε δεν υπάρχει και θα φέρουμε σε 20 μέρες και πάλι υπάρχει τρελλή λίστα αναμονής. Δυο μέρες αργότερα που πήγα στο ιδιο μαγαζί και μίλησα με τον τεχνικό ο οποίος με ξέρει καιρό (γιατί ψωνίζω συχνά απο κει και είχαμε συζητήσεις περί apple) τον ρώτησα μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και μίλησε με έναν άλλο υπάλληλο και η απάντηση σε μένα ήταν "μαύρο ή λευκό θες;" (!!!) Το πήρα επιτόπου κι έφυγα. Από τότε δεν πιστεύω τίποτα περι μη διαθεσιμότητας. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Είναι γεγονός πάντως πως δεν έφεραν μεγάλα stock αυτή τη φορά.
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειναι σάχλες αυτά τα "περιορισμένη διαθεσιμότητα". Λένε "δεν έχουμε" και τα κρατάνε για φίλους γνωστούς και μεγαλοεπιχειρηματίες. Ενδεικτικό όταν δεν υπήρχε "ούτε δείγμα" αειφον 5 ενώ είχα ψάξει παντού, σε μαγαζί (το οποίο δε θα αναφέρω) στο οποίο πήγα και μίλησα με τον υπεύθυνο μια Τετάρτη απόγευμα που είχα πάει για κάτι άσχετο, μου είπε δεν υπάρχει και θα φέρουμε σε 20 μέρες και πάλι υπάρχει τρελλή λίστα αναμονής. Δυο μέρες αργότερα που πήγα στο ιδιο μαγαζί και μίλησα με τον τεχνικό ο οποίος με ξέρει καιρό (γιατί ψωνίζω συχνά απο κει και είχαμε συζητήσεις περί apple) τον ρώτησα μπας και μπορούμε να κάνουμε κάτι. Και μίλησε με έναν άλλο υπάλληλο και η απάντηση σε μένα ήταν "μαύρο ή λευκό θες;" (!!!) Το πήρα επιτόπου κι έφυγα. Από τότε δεν πιστεύω τίποτα περι μη διαθεσιμότητας. Επειδή τα γνωρίζω από πρώτο χέρι, στα κινητά είναι αλλιώς. Πέρα από τις προπαραγγελίες, δεν τα κρατάνε για γνωστούς και φίλους, αλλά για συνδέσεις και φορητότητες. Και είναι λογικό γιατί από αυτές παίρνουν bonus οι υπάλληλοι, όχι από τις πωλήσεις σκέτων συσκευών. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά το launch ενός κινητού, αλλά και πολύ αργότερα. Σκέτη συσκευή παίρνεις μόνο όταν υπάρχει κάποια συσκευή που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ και από το να μείνει στοκ, την δίνουν σκέτη συσκευή. Φυσικά, αν είναι κάποιος πολύ καλός πελάτης του καταστήματος, υπάρχει περίπτωση να δωθεί και σκέτη συσκευή όπως έγινε με σένα.
21century Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι πλέον δεν δικαιολογείται η αναβάθμιση από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω ότι πλέον δεν δικαιολογείται η αναβάθμιση από την στιγμή που δεν προσφέρει κάτι πολύ καλύτερο... Μικρότερες διαστάσεις & βάρος και κάτι παραπάνω από διπλάσιες επιδόσεις από το προηγούμενο, δεν τα λες και λεπτομέρειες. 7
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως θα το έχω σε 3 εβδομάδες από Αμερική μέσω γνωστού που θα πάει ταξίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα