skyrider001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα σε όλους Χρησιμοποιώ το Thunderbird 24.01 portable έκδοση και το έχω συνδέσει μέσω POP3 με ένα λογαρισμό που έχω στο Gmail. Θέλω να αδιασω το gmail και όλα τα email να τα έχω στο σκληρό... το Thunderbird κατέβασε αρκετά email μέχρι που μου έβγαλε μήνυμα ότι γέμισε το inbox και θέλει να διαγράψω email. Ψάχνοντας στο internet διαβασα ότι έχει όριο 4GB όμως σε κάποιο φόρουμ κάποιος είχε mailbox 7GB αλλά δεν έλεγε πως το κάνει... Πηγαίνοντας tools>options>general>Config Editor ανοίγει μια σελίδα με παραμέτρους όμως δεν ξέρω αν λυνεται το πρόβλημα από εκεί μπορεί καποιος να με βοηθήσει να ξεπεράσω το όριο των 4GB και να το κάνω π.χ. 10-12GB; H λύση να κάνω 2 portable εγκαταστάσεις για τον ίδιο λογαριασμό και να κατεβασω τα μισά στον ένα και τα άλλα μισά στον άλλο δεν είναι πολυ βολική γιατί θέλω να κάνω και αναζήτηση στα email, ασε που έγκυμονεί κινδύνους, αν τρέξεις 2 κοπιες του ίδιου portable προγράμματος ταυτοχρονα... Αναφορικά με το άρθρο του parsifal Site: http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/thunderbird-2-howto-r86 ξέρει κανείς αν το addon ImportExportTools είναι συμβατό με ΤΒ24.01; Συγγνώμη αν σας κούρασα, καθε ιδέα ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ.
warlock9_0 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 το όριο είναι από το λειτουργικό νομίζω για κάθε φάκελο οπότε αν τα ταξινομήσεις σε διαφορετικούς φακέλους και κάνεις compact συχνά το ψιλολύνεις
skyrider001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 το όριο είναι από το λειτουργικό νομίζω για κάθε φάκελο οπότε αν τα ταξινομήσεις σε διαφορετικούς φακέλους και κάνεις compact συχνά το ψιλολύνεις Έχω χρόνια που δουλεύω σε 64bit windows και έχω μόνο NTFS partitions και όχι Fat32. Από τότε που βγήκαν τα windows 7. Έχω αρχεία (οπως Linux distros) που είναι 8,5GB το κάθε αρχείο και μέσα σε ένα φάκελο μπορεί να έχω πολλές δεκάδες GB. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό. Μήπως φταίει το Thunderbird που δε βγαίνει σε 64bit αλλά μόνο σε 32bit ? Όσον αφορά την ταξινόμηση πως το κάνω αυτό; Το TB φτιάχνει ένα φάκελο για κάθε λογαριασμό. πχ. "pop.googlemail-1.com". Mήπως πρέπει να μεταφέρω κάποια email στα Local Folders και να τα βάλω εκεί σε υποφάκελο? Ευχαριστώ και πάλι.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το δοκίμασες; http://www.ehow.com/how_8072775_increase-mailbox-limit-thunderbird.html Απ' ότι κατάλαβα το όριο αυτό είναι όταν το tb χρησιμοποιεί τους φάκελους του μέσα στον φάκελο του profile του χρήστη και όταν μετακινήσεις το mailbox σε άλλο φάκελο αυτό το όριο αναιρείται.
skyrider001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το δοκίμασες; http://www.ehow.com/how_8072775_increase-mailbox-limit-thunderbird.html Απ' ότι κατάλαβα το όριο αυτό είναι όταν το tb χρησιμοποιεί τους φάκελους του μέσα στον φάκελο του profile του χρήστη και όταν μετακινήσεις το mailbox σε άλλο φάκελο αυτό το όριο αναιρείται. το είδα αυτό και το δοκίμασα πρίν ανεβάσω το θέμα μήπως φταίει το γεγονός ότι δουλεύω με portable έκδοση και αυτό το άρθρο μιλάει για κανονική όπως και να χει θα το δοκιμάσω και με κανονική έκδοση...
DioNiSis_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ειχα και εγω το ιδιο προβλημα καποτε. το οριο ειναι 4gb για τα εισερχομενα αλλα ο καθε φακελος που φτιαχνεις μεσα στα εισερχομενα εχει ανεξαρτητο οριο 4gb. μπορεις δηλαδη να φτιαξεις πχ ενα φακελο με ονομα 2013 και να μεταφερεις εκει τα εμαιλ του ετους 2013. ο φακελος θα εχει οριο τα 4gb που ειναι ανεξαρτητα απο τα 4gb του εισερχομενα, ετσι απελευθερωνεις χωρο απο τα εισερχομενα μεταφεροντας τα αντιστοιχα εμαιλ στον 2013. μια αλλη λυση ειναι να μπαινεις το λογαριασμο σου με imap. το gmail εχει imap και μπορεις να κατεβασεις ολα τα εμαιλ σου χωρις οριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα