elvisjedi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πατε στο τμημα με το θειο σου και να τα εξηγησει αυτος ολα στον δοιηκητη εκει περα. (ειχα πιει, δεν ηθελα να οδηγησω κτλ) να πατε σχετικα νωρις που δεν θα ειναι ζαλισμενοι ολοι με χιλιαδυο στο τμημα κ ισως ετσι βγει μια ακρη 1
batistapao13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 πρακτικα δεν μπορω να το αποδειξω οτι δεν θα την οδηγουσα αλλα λες να θελω να γλυτωσω το προστιμο και να λεω εδω οτι να ναι?οσο παραξενο και αν σου φαινεται δεν μου αρεσουν οι μηχανες μικρος γυρω στα 15 ειχα φαει τρακαρισμα ενω ημουν δικαβαλο σε παπακι οποτε απο εκει και περα εληξαν οσες σχεσεις ειχα με τις μηχανες..και οκ στο κατω κατω αν απογορευεται η μεταφορα τσουλωντας ας μου εκοβε προστιμο για αυτο οχι για οδηγηση..
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 δε χρειαζεται να αποδειξεις οτι δε θα την οδηγουσες σε πιασανε να εισαι καθισμενος πανω σε μια μηχανη ειναι παρανομο?οχι τελος. 1
orck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μα πως δεν ειναι παρανομο να καθεσαι πανω σε μια μηχανη; Εδω ο φιλος πριν μας εξηγησε οτι εαν δεν μπορει να μετακινηθει μονο του μονο με μεταφορικη πρεπει να το πας στο συνεργειο. Τυπολατρικα ουτε απο τον δρομο δεν πρεπει να την βγαλεις να την πας στο πεζοδρομιο, την αφηνεις να πεσει κατω μεσα στο δρομο μεχρι να ερθει ρυμουλκυση. Ελλαδα.
Ntinaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 γιατι ειναι παρανομο να καθεσαι πανω σε μια σταθμευμενη μηχανη?
lary7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 πρακτικα δεν μπορω να το αποδειξω οτι δεν θα την οδηγουσα αλλα λες να θελω να γλυτωσω το προστιμο και να λεω εδω οτι να ναι?οσο παραξενο και αν σου φαινεται δεν μου αρεσουν οι μηχανες μικρος γυρω στα 15 ειχα φαει τρακαρισμα ενω ημουν δικαβαλο σε παπακι οποτε απο εκει και περα εληξαν οσες σχεσεις ειχα με τις μηχανες..και οκ στο κατω κατω αν απογορευεται η μεταφορα τσουλωντας ας μου εκοβε προστιμο για αυτο οχι για οδηγηση.. Μηχανη 600ρα που ζυγιζει 200+κιλα και να την πας χαλαρα 1 χλμ τσουλοντας γιατι ηπιε ο θειος, ενω εχεις κλειδεια μαζι σου και ξερεις να την οδηγας που ακουγεται σεναριο φαντασιας, εκτος αν εισαι κανενα τερας απο δυναμη και αντοχη. ΓΙατι αν δεν ηξερες να την οδηγας μηχανες τοτε μαλλον θα σου επεφτε στο σπρωξιμο. Αμα ηθελε ο μπατσος περιμενε και σου εγραφε και αλλα για το σπρωξιμο που τα προβλεπει ο ΚΟΚ, ου εγραψε το ποιο οφθαμλο. Σε ειδε επανω ετοιμο να φυγεις και σε προλαβε για να μην σε κυνηγα. Επειδη σου φαινεται περιεργο, στο moto.gr ελεγαν ποιο παλια για ατομα που Γερμανια πηραν προστιμο για κρανος καθισμενοι πανω σε ακινητη μηχανη..... Τυπολατρικα ουτε απο τον δρομο δεν πρεπει να την βγαλεις να την πας στο πεζοδρομιο, την αφηνεις να πεσει κατω μεσα στο δρομο μεχρι να ερθει ρυμουλκυση. Ελλαδα. Οντος Ελλαδα, και Ελληνες οδηγοι. Αναμεσα σε Αφρικη και Ευρωπη σε θεματα οδηγικης συμπεριφορας επιλεγουμε σταθερα Αφρικη. Γιατι αλλωστε δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να σπρωχνει καποια χλμ καποιος μια μηχανη χωρις φωτα μεσα στον δρομο την νυχτα..... Αμα πεσει καποιος επανω του βεβαια και καταστραφει η ζωη του χωρις να φταιει δεν μας ενδιαφερει.... 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 να περιμενε να τον γραψει επειδη την τσουλησε η την οδηγησε. επομενο σταδιο ποιο ειναι?να σε γραφουν οταν πας να μπεις στο αμαξι επειδη δε φορας ζωνη?
orck Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Οντος Ελλαδα, και Ελληνες οδηγοι. Αναμεσα σε Αφρικη και Ευρωπη σε θεματα οδηγικης συμπεριφορας επιλεγουμε σταθερα Αφρικη. Γιατι αλλωστε δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να σπρωχνει καποια χλμ καποιος μια μηχανη χωρις φωτα μεσα στον δρομο την νυχτα..... Αμα πεσει καποιος επανω του βεβαια και καταστραφει η ζωη του χωρις να φταιει δεν μας ενδιαφερει.... Σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις αυτο που ειναι καλυτερο και πιο ασφαλες. Να περιμενεις οδικη βοηθεια για μια μικρη αποσταση που μπορεις (εαν φυσικα μπορεις) να την τσουλησεις με τα χερια δεν ειναι εξυπνη κινηση. Καλο ειναι να μην βγαζουμε συμπερασματα, μπορει η αποσταση να ειναι ελαφρος κατηφορικη και να πηγαινε ανετα. Μην μου γραψεις οτι θα επρεπε να την βαλει στο σταντ και να βαλει το ειδικο γιλεκο και την κορινα/τριγωνο για να προειδοποιει τους οδηγους, οι μηχανες δεν εχουν τιποτα απο αυτα.
BritGreek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μα έτσι κι αλλιώς, η οδική βοήθεια δεν θα το έκανε δωρεάν, από τη στιγμή που δεν έχει βλάβη η μηχανή. Εδώ εμάς μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν ότι θα μας χρεώνουν αν τους καλούμε για τον ίδιο λόγο συχνά. Και ξέρετε τι εννοούν συχνά; Με πατέρα ναυτικό, τους φωνάζαμε 2 φορές το χρόνο για να βάλουν μπροστά το αυτοκίνητό του, το οποίο έμενε παρκαρισμένο όσο ταξίδευε. Αυτό το θεωρούν άσκοπη μετάβαση και σε προειδοποιούν ότι δεν θα έρθουν ξανά για τον ίδιο λόγο. 120 ευρώ το χρόνο για να έρθουν 2 φορές να βάλουν μπροστά με καλώδια...
lary7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτες τις περιπτωσεις κανεις αυτο που ειναι καλυτερο και πιο ασφαλες. Να περιμενεις οδικη βοηθεια για μια μικρη αποσταση που μπορεις (εαν φυσικα μπορεις) να την τσουλησεις με τα χερια δεν ειναι εξυπνη κινηση. Καλο ειναι να μην βγαζουμε συμπερασματα, μπορει η αποσταση να ειναι ελαφρος κατηφορικη και να πηγαινε ανετα. Μην μου γραψεις οτι θα επρεπε να την βαλει στο σταντ και να βαλει το ειδικο γιλεκο και την κορινα/τριγωνο για να προειδοποιει τους οδηγους, οι μηχανες δεν εχουν τιποτα απο αυτα. Μικρη αποσταση το 1χλμ με μια βαρια μηχανη μεσα στην νυχτα χωρις φωτα? Ο καθενας κρινει οπως θελει αλλα εδω το σεναριο του ΤΣ μοιαζει απο την αρχη τραβηγμενο. Καλως ο θειος αφου ηπιε δεν οδηγησε αλλα ρισκαρε δινοντας τα κλειδια στον ανηψιο, επαιξε και εχασε.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 αυτό που σας φαίνεται παράξενο πάντως το σπρώξιμο δεν ισχύει έχω σπρώξει μηχανή 170kg που έμεινε από βενζίνη για 4.5χλμ δεν είμαι και καμιά ντουλάπα... 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μα έτσι κι αλλιώς, η οδική βοήθεια δεν θα το έκανε δωρεάν, από τη στιγμή που δεν έχει βλάβη η μηχανή. Εδώ εμάς μας πήραν τηλέφωνο να μας πουν ότι θα μας χρεώνουν αν τους καλούμε για τον ίδιο λόγο συχνά. Και ξέρετε τι εννοούν συχνά; Με πατέρα ναυτικό, τους φωνάζαμε 2 φορές το χρόνο για να βάλουν μπροστά το αυτοκίνητό του, το οποίο έμενε παρκαρισμένο όσο ταξίδευε. Αυτό το θεωρούν άσκοπη μετάβαση και σε προειδοποιούν ότι δεν θα έρθουν ξανά για τον ίδιο λόγο. 120 ευρώ το χρόνο για να έρθουν 2 φορές να βάλουν μπροστά με καλώδια... με 120 ευρω αλλαζεις 2 φορες μπαταρια. αυτό που σας φαίνεται παράξενο πάντως το σπρώξιμο δεν ισχύει έχω σπρώξει μηχανή 170kg που έμεινε από βενζίνη για 4.5χλμ δεν είμαι και καμιά ντουλάπα... και σε ανηφορα τι κανεις?
bestl Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 φίλε μου κατέβασε τον κώδικα και πήγαινε στην σελίδα 20 κοκ . Άν η μηχανή δούλευε πάντως δεν την γλιτώνεις. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να σε βοηθήσει (περίμενω νέα γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ αν μπορείς να την γλιτώσεις με αυτό) 2. Θεωρoύνται ως πεζoί τα πρόσωπα που σπρώχνουν ή σύρουν:α) βρεφικά οχήματα,β) καθίσματα ασθενών ή Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ),γ) οποιοδήποτε μικρό όχημα χωρίς κινητήρα ή δίκυκλο ή τρίκυκλο όχημαμε κινητήρα, ο οποίος δεν είναι σε λειτουργία,δ) ποδήλατο.Επίσης τα πρόσωπα που κινούνται σε τροχήλατα καθίσματα με ταχύτηταπεζού ή με τροχοπέδιλα (πατίνια).
batistapao13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 καταρχας ας ακουγεται τραβηγμενο δεν ειναι και ποιος ειπε πορεια χωρις φωτα?για αυτο πηρα τα κλειδια να γυρισω την μιζα να δωσει μονο ρευμα.....επισης ανηφοριες εδω περα δεν παιζουν ολοι οι δρομοι οπως θα γυρναγα ειναι ψιλοκατηφορικοι οποτε θεμα δεν ειχα και πραγματι μου φαινεται κουλο που δεν μπορεις να πιστευεις οτι αντεχει καποιος σπρωξιμο 1 χλμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα