batistapao13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 καλημερα παιδια λοιπονθα ηθελα να μαθω εαν γινεται να σου κοπει προστιμο ενω δεν οδηγας ποιο συγκεκριμενα ο θειος μου ηταν σε ενα καταστημα παραπερα και ειχε πιει το κατιτις παραπανω και μου εδωσε τα κλειδια να παρω την μηχανη να την γυρισω στο σπιτι (περιπου 1χλμ)εγω εβαλα απλα τα κλειδια στην μιζα δεν ειχα σκοπο να την οδηγησω αλλωστε γιατι διπλωμα δεν εχω και σκανε 2 της τροχαιας απο το πουθενα και μου κοψανε προστιμο για οδηγηση χωρις διπλωμα....ουτε την μηχανη ειχα βαλει μπροστα ουτε τιποτα σκοπος μου να την παω τσουλωντας.....προσπαθησα να μιλησω αλλα ο τυπας δεν με αφηνε εδωσε προστιμο και εχω και δικαστηριο σε 6 μηνες απο τωρα λεει.....δεν ειναι παραλογο ολο αυτο?επιτρεπεται κατι τετοιο απο την στιγμη που η μηχανη βρισκεται ακινητοποιημενη και σβηστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Θα πήγαινες δηλαδή 1 χιλιόμετρο τσουλώντας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μεταξύ μας τώρα...(θα τη σήκωνες τη σούζα...) Πέρα απο την πλάκα νομίζω οτι δεν μπορούσαν να σε γράψουν εφόσον δεν τη μετακινούσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 τι γραφει η κληση?μηπως σε τρολαρανε?σε 6 μηνες απο τωρα αυτος που το ξερει? γιατι δεν φωναξες τον θειο σου? τεσπα απ οτι καταλαβαινω ή θα πατε απο το τμημα ή οοοταν γινει το δικαστηριο με διαφορους τροπους θα αναβαλεις την δικη μεχρι να βγαλεις διπλωμα ή θα πας και θα πεις αυτο που γινε.περναγα με σταματησε ο χ και μου πε ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ το τιμονι και βαλτην στο πλαι μην την ριξει κανεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 βασικα τσουλωντας ναι γιατι δεν ξερω να οδηγαω ειναι μεγαλη μηχανη 600αρα οποτε καπως δυσκολο....διπλωμα ετσι και αλλιως μηχανης δεν σκοπευα να παρω ουτε εγκυκλοπεδικα δεν ηξερα πως αλλαζουν οι ταχυτητες..η κληση γραφει οδηγηση χωρις αδεια οδηγηγης..πηρα σημερα στην γαδα ζητωντας εξηγησεις και μου ειπε να παω δευτερα απο τις 9 μεχρι 2 για να συμπληρωσω αιτηση και απο εκει και περα να μιλησω με αξιωματικο ακροασεων και ξαναλεω οτι ναι 1 χλμ τσουλωντας δεν ειχα πολλες επιλογες αλλωστε εφοσον το ποιο πιθανο ειναι οτι θα ειχα σκοτωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 και τωρα ξαναμιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι καλως εκαναν καθως δεν ηξεραν αν θα την καβαλησω κλπ και εξηγησα οτι δεν εχω σκοπο να παρω διπλωμα μηχανης και μου ειπαν τωρα ετσι οπως εγινε δεν θα βγαλω ακρη θελω δεν θελω δηλαδη για να γλυτωσω τα χειροτερα πρεπει να βγαλω διπλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 μιλαμε για πανυβλακες τι σημαινει δεν ηξεραν αν θα τη καβαλησεις? πολυ Minority report βλεπουνε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εμένα η όλη φάση μου θυμίζει Mr. Bean: http://www.youtube.com/watch?v=RP0yz35in0I Πάντως όχι δεν μπορούν να σου κόψουν πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα χωρίς να οδηγείς! Επίσης είναι αστεία τα "δεν ξέρω να οδηγώ μηχανή", "ειδικά αυτή που είναι 600 και βαριά", "δεν ξέρω καν πως αλλάζουν οι ταχύτητες" σε σχέση με το "είχα σκοπό να την πάω 1000 μέτρα τσουλώντας με τα πόδια". Αν μου έλεγε κάποιος "δεν έχω σκοπό ποτέ να βγάλω δίπλωμα" για να αποδείξει πως δεν θα οδηγούσε, θα πίστευα πως μου έλεγε μαλακίες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εδω ειναι Ελλαδα οχι αστεια. Που να ηξεραν εαν θα την οδηγουσες; Να προσεχουμε οταν κραταμε μαχαιρι για να κοψουμε ψωμι, μπορει νας μας πανε μεσα ισοβεια για ανθρωποκτονια, δεν σκοτωσαμε κανενα αλλα που να ξερουν τι θα καναμε με το μαχαιρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 μιλησα με πρωην αστυνομικο της γαδα ειπε δευτερα να παω και να μην φυγω αν δεν γινει διαγραφη προστιμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 βρε συ μπατιστα ετσι χεσμενο που σε κοβω εδω δεν μου φαινεσε να μπορεις να κανεις μανουρα με αστυνομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Σε μια ευνουουμενη κοινωνια δεν θα χρειαζοταν καν να κανεις μανουρα. Απλα θα πηγαινες και θα ελεγες τι συνεβη. Βασικα σε μια ευνοουμενη κοινωνια δεν θα υπηρχε καν θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batistapao13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια χεσμενος με την εννοια οτι δεν υπαρχουν τα λεφτα αυτη την στιγμη και γενικοτερα οσοι εχουν μπλεξει που γνωριζω σε ακροασεις κλπ μονο μπλεγμενοι χειροτερα βγηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 βρε παληκαρι αλλο σου πα.το σεναριο θα την πηγαινα στα χερια δεν γινεται πιστευτο ουτε εδω και κακως το εγραψες. προφανως και ολοι γνωριζουν οτι δεν γινεται να τσουλησεις μηχανη για 1 κμ γιατι μπορει να σου πεσει. και σου ειπα πιο πανω τι ειναι πιο αληθοφανες... οι κλησεις γραφουν ενσταση μεσα σε 3 μερες.Προφανως φιλε και λογω ηλικιας(ποσο εστω πριβε?) θα σε γραψουν στα @@ τους.πηγαινε με θειο-πατερα-μανα οτι θες.μονος σου μην πηγαινεις ειναι ταμπου. αν ηθελε ο πρωην γαδα να σε βοηθησει να σου λεγε ακριβως τι να πεις ή να επαιρνε αυτος τηλ. αν πας και δευτερα και σε γραψουν θα εκανες μηνυση και αναφορα αστυνομικου για καταχρηση εξουσιας και παραβαση καθηκοντος?θα πηγαινες για ακροαση στον εισαγγελεα για το παραπανω?προφανως και οχι εκει στηριζονται ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και που ειδες οτι επιτρεπεται να τσουλανε μηχανες ή ΙΧ σε δρομο; Αν θυμαμαι καλα ο νομος ελεγε πως οχηματα που δεν μπορουνε να κινηθουν με την δικη τους ισχυ πρεπει να μεταφερονται επανω γερανο. Οποτε και να την τσουλουσες παλι παρανομος θα ησουν και παλι καλα θα εκαναν να σου εκοβαν προστιμο. Βεβαια το σεναριο "τσουλαω μια 600ρα 1χλμ ενω εχω τα κλειδια στα χερια" δεν παιζει με την καμια, ειδικα στην ελλαδα απο ελληνες νεαρους οποτε δεν πιστευω να σε πιστεψει κανενας, ουτε εδω ουτε στην Γαδα. Πιασε τον θειο σου και πες τον να σου πληρωσει τα μαθηματα οδηγησης σαν τιμωρια που δινει τα κλειδια σε ατομα χωρις διπλωμα, αλλωστε και αυτος φερει ευθυνη και θα ειναι και κατηγορουμενος. Αν δε εισαι τιποτα 16-17 την κατσατε γιατι θα αργησεις να βγαλεις διπλωμα οποτε πρεπει να παλεψεις με τις αναβολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα