Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω έναν μετατροπέα για να βάλω έναν επιπλέον HDD στο laptop μου, στην θύρα που έχει για CD εφόσον δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. βρήκα αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612064 το θέμα είναι όμως ότι δεν ξέρω αν θα εφαρμόζει (χωράει) στη θύρα που έχει το laptop μου για CD. Το laptop μου είναι το Hp Compaq 615. Αν ξέρει κανείς από τέτοιους μετατροπείς, ας μου δώσει ένα φως!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίδες το αγόρασα το εργαλείο, άψογο και πραγματικά πρακτικό... ότι πρέπει για άτομα που δεν χρησιμοποιούν πλέον τα cd drives.... εφαρμόζει σε όλα τα laptop και η μπροστινή πρόσοψη είναι αποσπόμενη με αποτέλεσμα να μπορείς να βάλεις και την original του laptop σου και να ταιριάζει γάντι!! του έβαλα πάνω ένα 2.5 στα 500gb ως αποθηκευτικό αφού για το λειτουργικό έχω ssd... πάει μπάλα!!

Δημοσ.

φιλε μου οι διαστασεις του ειναι ιδιες με αυτες του εργοστασιακου recorder;

σε ρωταω για το λαπτοπ της υπογραφης μηπως και βαλω κ εγω ssd καποτε(μεχρι το καλοκαιρι δηλαδη)και βαλω τον σκληρο μου σαν δευτερο.

Δημοσ.

Ναι είναι ίδιες και εφαρμόζει τέλεια!! δες εδώ την φώτο 

post-277409-0-63527000-1392228597_thumb.jpg

αν στην προστινή μεριά δεν σου εφαρμόζει θα βγάλεις την πρόσοψη σου από το εργοστασιακό και θα την βάλεις σε αυτό εδώ... όλες οι προσόψεις εφαρμόζουν είναι ίδιας κοπής... θα το δεις κι εσύ ότι η πρόσοψη κουμπώνει και ξεκουμπώνει, επίσης όλα τα συμπεριλαμβανόμενα μέσα στην συσκευασία θα τα χρησιμοποιήσεις, έχει διάφορα βιδάκια και βάσεις για βιδούλες... εύκολο είναι άμα πιάνουν τα χέρια σου θα το βάλεις σε χρόνο ντετέ...

Δημοσ.

η προσοψη δεν με απασχολει καθολου,να χωραει στο dell μου με απασχολει :-D

αν αυτό σε απασχολεί τότε χωράει :P είναι ίδιο μέγεθος κατασκευής με το εργοστασιακό :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...