Προς το περιεχόμενο

Apple iPad Air: Cellular Η ΟΧΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Αιr ipad 32 gb αλλά δε ξέρω να επιλεξω ή οχι cellular. Σκέφτομαι οτι αφού εχω tethering στο κινητό θα μου είναι άχρηστο το cellular. Επιπλέον κοστίζει 110 ευρώ παραπάνω νομίζω. Πιστεύετε οτι το cellular αξίζει τα λεφτά του;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω το Αιr ipad 32 gb αλλά δε ξέρω να επιλεξω ή οχι cellular. Σκέφτομαι οτι αφού εχω tethering στο κινητό θα μου είναι άχρηστο το cellular. Επιπλέον κοστίζει 110 ευρώ παραπάνω νομίζω. Πιστεύετε οτι το cellular αξίζει τα λεφτά του;

Οχι δεν αξιζει!

Αλλα αξιζει το GPS που υπαρχει μονο στις cellular εκδοσεις των ipads!

Αν δεν ενδιαφερεσαι για να το χρησιμοποιεις για GPS navigate,μη τα δώσεις!

Δημοσ.

Οχι δεν αξιζει! Αλλα αξιζει το GPS που υπαρχει μονο στις cellular εκδοσεις των ipads! Αν δεν ενδιαφερεσαι για να το χρησιμοποιεις για GPS navigate,μη τα δώσεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! και εγώ εκεί προσανατολίζομαι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το θεμα ολο ειναι στην αυτονομια. αν κανεις tethering με το κινητο του πινει τη μπαταρια γρηγορα. και αν εισαι σε ταξιδι / μακρυα απο φορτιση αξιζει να ειναι αυτονομο το air. κι εγω παλια WiFi επαιρνα αλλα μολις τσιμπησα ενα Air 128 LTE :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...