panos300 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας δεν μπορω να ενεργοποιησω τις βιντεοκλησεις στο facebook, δεν μου βγαζει κατω στη συνομιλια καθολου το εικονιδιο της βιντεοκλησης το λαπ-τοπ εχει webcamera το λειτουργικο ειναι windows 8.1 συνηθως χρησιμοποιω mozilla το δικιμασα και σε chrome το ιδιο γινεται και στον internet οποτε κατι αλλο παιζει. Θα ηθελα καποια βοηθεια.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το fb χρησιμοποιεί ένα plugin για να δουλέψει η βιντεοκλήση, το έχεις εγκαταστήσει; Δοκίμασε να βάλεις και το skype γιατί στην ουσία αυτό αναλαμβάνει τη βιντεοκλήση μέσω fb.
panos300 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το fb χρησιμοποιεί ένα plugin για να δουλέψει η βιντεοκλήση, το έχεις εγκαταστήσει; Δοκίμασε να βάλεις και το skype γιατί στην ουσία αυτό αναλαμβάνει τη βιντεοκλήση μέσω fb. Ποιο plugin εννοεις? Αν εννοεις το προγραμματακι εγκαταστασης που σου βγαζει το fb οταν πας να κανεις πρωτη φορα βιντεοκληση εκει ειναι το προβλημα δεν βγαζει καθολου το εικονιδιο της βιντεοκλησης. Το skype το εχω στον υπολογιστη και εχω και λογαριασμο!
micos000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό εννοώ.Αν δεν σου βγάζει ούτε το εικονίδιο δοκίμασε σε άλλον browser ή σε άλλον υπολογιστή.Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2013 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα