Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας δεν μπορω να ενεργοποιησω τις βιντεοκλησεις στο facebook, δεν μου βγαζει κατω στη συνομιλια καθολου το εικονιδιο της βιντεοκλησης το λαπ-τοπ εχει webcamera το λειτουργικο ειναι windows 8.1 συνηθως χρησιμοποιω mozilla το δικιμασα και σε chrome το ιδιο γινεται και στον internet οποτε κατι αλλο παιζει. Θα ηθελα καποια βοηθεια.

Δημοσ.

Το fb χρησιμοποιεί ένα plugin για να δουλέψει η βιντεοκλήση, το έχεις εγκαταστήσει;

Δοκίμασε να βάλεις και το skype γιατί στην ουσία αυτό αναλαμβάνει τη βιντεοκλήση μέσω fb.

Δημοσ.

Το fb χρησιμοποιεί ένα plugin για να δουλέψει η βιντεοκλήση, το έχεις εγκαταστήσει;

Δοκίμασε να βάλεις και το skype γιατί στην ουσία αυτό αναλαμβάνει τη βιντεοκλήση μέσω fb.

Ποιο plugin εννοεις? Αν εννοεις το προγραμματακι εγκαταστασης που σου βγαζει το fb οταν πας να κανεις πρωτη φορα βιντεοκληση εκει ειναι το προβλημα δεν βγαζει καθολου το εικονιδιο της βιντεοκλησης. Το skype το εχω στον υπολογιστη και εχω και λογαριασμο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αυτό εννοώ.
Αν δεν σου βγάζει ούτε το εικονίδιο δοκίμασε σε άλλον browser ή σε άλλον υπολογιστή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...