mitr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα εχω ενα laptop HP Pavilion g6-2153 ev εχω αλλαξει την ram σε 8gb ram και ασχολουμε με studio pinnacle 14 hd για γαμους -βαπτισεις κλπ το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να γραψω dvd 8.5 gb ενω διχνει οτι το εχει γραψει το dvd ειναι κενο τα 4.7 τα γραφει κανονικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και αρχειο να το κανο το εργο και να προσπαθισω να το γραψω με το Ashampoo Burning Studio 10 παλι δεν το γραφει εβαλα και ποιο παλιο pinnacle παλι τα ιδια καμια ιδεα ??? ευχαριστω 1
da-vinci Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 προφανως δεν υποστηριζεται απο τη μοναδα το ''dual drive recorder''
thelos257 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα φιλε μου με nero-poweriso δοκιμασες ;
mitr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 θα δοκιμασω με ενα εξωτερικο recorder και θα σας πω οχι με το nero δεν δοκιμασα thanks
GiorgosM83 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Είχα ανάλογο πρόβλημα με ένα άλλο πρόγραμμα το Sony vegas και δυστηχώς ενώ έκανα την εγραφή στο dvd δεν μπορούσε μετά να διαβάσει η μονάδα του dvd κανέναν δίσκο και το πρόβλημα επιλύθηκε στις ρυθμίσεις του sony vegas όπου και ήταν μία επιλογή στα settings όταν μπαίνει ο δίσκος να διαβάζεται μόνο απο το συγκεκριμένο πρόγραμμα και να μην μπορεί να χρεισιμοποιηθεί απο κανένα άλλο ούτε καν απο τον media player! και επίσης ενω έκανα την εγραφή δεν αναγνώριζε κανένα αρχείο!!!! ψάξτο και σε σένα μήπως έχει κάτι αντίστοιχο με τις ρυθμίσεις να σκεφτείς πως μέχρι να βρώ την άκρη όταν ήμουν αρχάριος είχα κάνει πάνω απο 10 φορμάτ μέχρι να βρώ την λύση!!!
mitr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 επανερχομαι με νεα τοσο καιρο δεν ειχα ασχοληθει προχτες πηγα να γραψω παλι dvd απο το pinacle 14 hd και εκανε παλι τα ιδια ενω γραφει οκ οτι τα εγραψε το dvd ειναι κενο (αλλα καμενο ) δεν μπορεις να το χρεισιμοποιησεις στα 4,7 δεν υπαρχει προβλημα εβαλα το προγραμμα σε αλλο pc τα ιδια και εκει εβαλα το pinacle 12 ok και στα 2 pc to pinacle 14 ειναι σπασμενο μηπως κατι πρεπει να κανω ακομα στην εγκατασταση ????? thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα