enas_bibikos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 ΅Εχω ενα toshiba c855d-s5100 ενος φιλου που χτυπησε ο δισκος.Αλλαξαμε σκληρο αλλα δεν ξερω τι εκδοση win8 εχει και ενω τελειωνει το installation μου λεει οτι τα windows δεν ενεργοποιηθηκαν γιατι το product key ειναι λαθος.Εντωμεταξυ αυτοκολλητο με το product key δεν υπαρχει κατω απο το notebook,ειναι πλεον ενσωματωμενο μεσα στο BIOS (τουλαχσιτον ετσι διαβασα).Δοκιμασα να εγκαταστησω win8(64) και win8n αλλα τιποτα.Τι windows φοραει????
thelos257 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 ΅Εχω ενα toshiba c855d-s5100 ενος φιλου που χτυπησε ο δισκος.Αλλαξαμε σκληρο αλλα δεν ξερω τι εκδοση win8 εχει και ενω τελειωνει το installation μου λεει οτι τα windows δεν ενεργοποιηθηκαν γιατι το product key ειναι λαθος.Εντωμεταξυ αυτοκολλητο με το product key δεν υπαρχει κατω απο το notebook,ειναι πλεον ενσωματωμενο μεσα στο BIOS (τουλαχσιτον ετσι διαβασα).Δοκιμασα να εγκαταστησω win8(64) και win8n αλλα τιποτα.Τι windows φοραει???? Recovery disks εχετε κανει οταν αγορασατε τον φορητο αρχικα ; :/ Την καλημερα μου κιολας.
alextrela172 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 ΅Εχω ενα toshiba c855d-s5100 ενος φιλου που χτυπησε ο δισκος.Αλλαξαμε σκληρο αλλα δεν ξερω τι εκδοση win8 εχει και ενω τελειωνει το installation μου λεει οτι τα windows δεν ενεργοποιηθηκαν γιατι το product key ειναι λαθος.Εντωμεταξυ αυτοκολλητο με το product key δεν υπαρχει κατω απο το notebook,ειναι πλεον ενσωματωμενο μεσα στο BIOS (τουλαχσιτον ετσι διαβασα).Δοκιμασα να εγκαταστησω win8(64) και win8n αλλα τιποτα.Τι windows φοραει???? Recovery disks εχετε κανει οταν αγορασατε τον φορητο αρχικα ; :/ Την καλημερα μου κιολας. Recovery disk δεν πουλάνε εδώ και αρκετό καιρό με αγορα οποιοδήποτε λαπτοπ.Στο αρχικό δίσκο του λαπτοπ υπάρχει ξεχωριστό partition απο τον κατασκευαστή όπου μπορεις να επαναφερεις τα windows ή να παρεις backup σε DVD.Εκτός αν ο δίσκος το αναγνωρίζει κανονικα το λαπτοπ το βάζεις ξανά και με κάποια utility βρεις το serial number το σημειώσεις και ετσι να εγκαταστάσεις τα windows στον καινούργιο δίσκο αλλα προσοχή να ειναι η ίδια έκδοση των windows οχι διαφορετική. Δοκίμασε και τα Pro αν και λογικα μάλλον φοράει τα 8 σκέτα,αλλα ίσως να χρειάζεται το σωστό serial number.Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα