Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έκανα update και έβαλα τα Windows 8.1 όμως εφόσον δεν μου άρεσαν, τα αφαίρεσα. Το έκανα μέσω της ανανέωσης (κοινώς επαναφορά του λάπτοπ και διατήρηση των αρχείων).

Επέστρεψα στα Windows 8 όμως οι εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες.

Εφαρμογές όπως το antivirus κλπ δεν είναι εγκατεστημένες και εγώ δεν έχω ιδέα πως να τα εγκαταστήσω.

Υπάρχει λύση ή να πάω να πληρώσω -ακριβά- σε μαγαζί ώστε να μου εγκαταστήσει 2,3 προγράμματα.

Υπάρχει λύση χωρίς να αναγκαστώ να πάω σε μαγαζί?

ευχαριστώ.

Δημοσ.

εξαρτάται τι εφαρμογές είναι.

όταν έκανες ανανέωση σου έλεγε νομίζω ότι θα καταργηθούν ολες οι πρόσθετες εφαρμογές.

πως είναι τώρα το pc? ρολαρει καλά σαν να το κανες φορματ? πάντα είχα περίεργα να δω ποσο καλη δουλειά κάνει αυτή η ανανέωση.

τώρα για τις εφαρμογές άμα ήταν γνησιες προφανώς έχεις κλειδιά και μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα ενεργοποιησεις νόμιμα.

Δημοσ.

μεγάλε, τρέχει άψογα και το εννοώ. Εγώ όμως τι να κάνω τώρα? Στα Windows έχω μόνο τα βασικά προγράμματα και δυστυχώς όχι και το antivirus που είχα εξαρχής.

Δημοσ.

Εντάξει μικρο το κακο μπορεις να κατεβάσεις ενα antivirus να εγκαταστήσεις , εκτος και αν δεν εχεις ιδεα πως οποτε ζήτα απο καποιον φίλο δεν αξίζει τωρα να πας σε μαγαζί να πληρώσεις για να σου βάλουν 2 3 προγράμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...