soka58 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδιά Μετά από κάποια επαναλαμβανόμενα φορμάτ ο σκληρός δίσκος μου κάνει ένα ελαφρύ αλλά σπαστικό, όχι συνεχόμενο, σφύριγμα όταν δουλεύει. Το θέμα είναι ότι το hpsentinel τον δείχνει 100% υγιεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όπως και το διαγνωστικό της western digital. Η θερμοκρασία που δουλεύει είναι γύρω στους 37-40 βαθμούς και δείχνουν όλα τέλεια στον σκληρό. Τι μπορεί να είναι αυτό το σφύριγμα; Το έχει συναντήσει κανείς;
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι από τον σκληρό? Θα σε σιμβούλεβα να βάλεις σε ότι fan έχει το PC λάδι και μετά άμα συνεχίσει κοιτάμε και αλλού. Βασικά κάνε κάτι άλλο πρώτα. Βγάλε τον HDD και βάλτον πάνω σε μια ξύλινη επιφάνεια και άνοιξε το PC. Τότε θα καταλάβεις άμα είναι από τον HDD
soka58 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Είμαι σίγουρος ότι είναι ο σκληρός γιατί όταν αναβοσβήνει το φωτάκι του σκληρού που δουλεύει τότε ακούγεται ο ήχος.Επίσης έβγαλα το καπάκι που είναι ο σκληρός και από εκεί ακουγόταν έντονα.
soka58 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Ξέχασα να γράψω ότι έχω λάπτοπ. Το καπάκι του λάπτοπ άνοιξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα