arma1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Αν πάρεις όμως το Apple TV2 (που παίζει 720 αντί 1080) μπορείς να το κάνεις jailbreak και να κάνει της Παναγιάς τα μάτια (δεν υπάρχει jailbrεακ gia to τελευταίο μοντέλο και μάλλον δεν θα βγει, το παλέψανε πολύ καιρό). για πες μου τι αλλο μπορω να κανω?????? λοιπον πηρα μια ιδεα με το τι παιζει, μπορω και συνδεω το κινητο μου με την tv, αλλαζω καναλια, βαζω βιντεο youtube στο κινητο και το βλεπω στην tv, οτι καναλι παιζει στην tv το βλεπω στο κινητο, αλλα δε μπορω να στειλω εφαρμογη στην tv και να το βλεπω εκει πχ ενα games, αρα η μονη λυση ειναι το apple tv και σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας και την βοηθεια σας!!! αν υπαρξει καποια αλλη λυση να μου το αναφερετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Μπορείς να δεις παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ακριβώς λεμε ολοι: Πολυ πιο ευχρηστη και λιγότερο μπελαλιδικη λυση το plex απο το itunes για να παιξεις ταινιες στην τηλεοραση που υπαρχουν στον υπολογιστή σου. Ειδικα μάλιστα για την περιπτωση του φιλου που η τηλεόραση του εχει plex client, δεν χρειάζεται καν appletv, προσφέροντας μάλιστα κ περισσοτερα features ο plex client της tv. Ολοι οσοι εχουν απαντησει εδω, χρησιμοποιουν plex για ταινιες στο appletv απο τον υπολογιστή τους. Δεν είναι τυχαιο που δεν χρησιμοποιουν το iTunes για αυτην την δουλειά ... Το Apple Tv ΔΕΝ το παίρνεις μόνο για να βλέπεις τις ταινίες από το pc σου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το Apple Tv ΔΕΝ το παίρνεις μόνο για να βλέπεις τις ταινίες από το pc σου όμως... Ειπε κανενας κατι τετοιο; Απλα, λανθασμενα ειπωθηκε οτι ειναι ευκολο να το κανεις αυτο με το iTunes. Ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος δυσκολα θα μπορει να δει τις ταινιες που εχει στο pc του με iTunes και για αυτο ολοι προτινανε plex κλπ για αυτην την δουλειά . Για αυτο εγραψα οτι για τον φιλο που εχει τηλεοραση με ικανοτατο media player, dlna, NETFLIX, plex client κλπ, το βασικο που θα του προσφερει το appletv ειναι το mirroring του κινητου. Αν το χρειαζεται, ειναι μονοδρομος το appletv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το Apple Tv ΔΕΝ το παίρνεις μόνο για να βλέπεις τις ταινίες από το pc σου όμως... Ναι άλλωστε όπως είπα αν θες απλά βάζεις το netflix (χρειάζεσαι μόνο το apple tv). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ειπε κανενας κατι τετοιο; Απλα, λανθασμενα ειπωθηκε οτι ειναι ευκολο να το κανεις αυτο με το iTunes. Ειμαι σιγουρος οτι ο φιλος δυσκολα θα μπορει να δει τις ταινιες που εχει στο pc του με iTunes και για αυτο ολοι προτινανε plex κλπ για αυτην την δουλειά . Για αυτο εγραψα οτι για τον φιλο που εχει τηλεοραση με ικανοτατο media player, dlna, NETFLIX, plex client κλπ, το βασικο που θα του προσφερει το appletv ειναι το mirroring του κινητου. Αν το χρειαζεται, ειναι μονοδρομος το appletv. Δεν διαφωνεί κανείς με αυτό! Εκτός αν έχει το super computer που μπορεί να του κάνει convert μια ταινία 8gb μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ε, εντάξει, δεν είναι και τόσο χρονοβόρο το transcoding από MKV σε MP4. Το ταπεινό Mac Mini μου (Core i5 2.3HGz) συνήθως το κάνει σε 1-5 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ε, εντάξει, δεν είναι και τόσο χρονοβόρο το transcoding από MKV σε MP4. Το ταπεινό Mac Mini μου (Core i5 2.3HGz) συνήθως το κάνει σε 1-5 λεπτά. Γιατί να το κάνεις όμως? Αν έχεις jailbroken AppleTV2 με ATV Flash τα παίζει όλα και ξεμπερδεύεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Γιατί το appletv 2 έχει σταματήσει να βγαίνει, γιατί δεν παίζει 1080p, γιατί μιλάμε για το 3, γιατί, γιατί.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Γιατί το appletv 2 έχει σταματήσει να βγαίνει, γιατί δεν παίζει 1080p, γιατί μιλάμε για το 3, γιατί, γιατί.... και τί έγινε που δεν παίζει 1080? έχουμε σκαλώσει με το 1080 όπως με κάτι 8πυρηνα κινητά χιχι. Αν κάποιος θέλει να το πάρει για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του στο έπακρο, με το 3 δε μπορεί να το κάνει αυτό, έχει τον περιορισμό του itunes κλπ. Χίλιες φορές να βλέπω 720 παρά να πρέπει να κάνω import στο itunes και mp4 όλα κλπ κλπ μπελά, και ειδικά να θυσιάσω xbmc plex και όλα αυτά (εφόσον βέβαια δεν έχω τηλεόραση που να τα υποστηρίζει από μόνη της και βασίζομαι στο συγκεκριμένο, λέμε τώρα). Και δε μιλούσαμε μόνο για το 3, μιλούσαμε γενικά για το apple TV νωρίτερα αμα δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να αγοράσει το atv2 καινούριο; Δε το συζητάμε τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί να αγοράσει το atv2 καινούριο; Δε το συζητάμε τότε. Ναι αμέ έχει στο άμαζον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Ναι αμέ έχει στο άμαζον Μάλιστα, τι να πώ....Στα καταστήματα υπάρχει; Η Apple το διαθέτει; Ειλικρινά θαυμάζω την υπομονή μου ώρες ώρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 και τί έγινε που δεν παίζει 1080? έχουμε σκαλώσει με το 1080 όπως με κάτι 8πυρηνα κινητά χιχι. Αν κάποιος θέλει να το πάρει για να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του στο έπακρο, με το 3 δε μπορεί να το κάνει αυτό, έχει τον περιορισμό του itunes κλπ. Χίλιες φορές να βλέπω 720 παρά να πρέπει να κάνω import στο itunes και mp4 όλα κλπ κλπ μπελά, και ειδικά να θυσιάσω xbmc plex και όλα αυτά (εφόσον βέβαια δεν έχω τηλεόραση που να τα υποστηρίζει από μόνη της και βασίζομαι στο συγκεκριμένο, λέμε τώρα). Και δε μιλούσαμε μόνο για το 3, μιλούσαμε γενικά για το apple TV νωρίτερα αμα δεις. Ε δεν είναι ακριβώς έτσι! Τα 1080p έχουν μεγάλη διαφορά απο 720, ειδικά αν η ταινία είναι ριπαρισμένη σωστά, η τηλεόραση καλή κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2013 Γιατί να το κάνεις όμως?Είπα πως δεν είναι τόσο χρονοβόρο και τόσο τραγικό όσο μερικοί το κάνουν να ακούγεται. Δεν είπα πως ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει κάποιος. Αν έχεις jailbroken AppleTV2 με ATV Flash τα παίζει όλα και ξεμπερδεύεις.Ξεμπερδεύεις αλλά πρέπει να έχεις AppleTV(v.2) με ATV Flash. Κανένα από τα δύο δεν είναι straightforward. Το AppleTV(v.2) είναι καταργημένο από την Apple και πρέπει να ψάξεις να βρεις μαγαζί που να έχει ακόμα στοκ. Ακόμα πρέπει το AppleTV(v.2) που θα βρεις να έχει συγκεκριμένη έκδοση iOS, συμβατή με το ATV Flash. Η γνώμη μου είναι πως αν κάποιος έχει ήδη κάποιο AppleTV(v.2) με συμβατό iOS τότε ΟΚ, ας κάνει μια δοκιμή. Αλλά δεν μπορώ να προτείνω σε γνωστούς/φίλους να ψάξουν να βρουν και να εγκαταστήσουν το σωστό συνδυασμό. Τους λέω καλύτερα να αγοράσουν κάποιο media player (κυκλοφορούν ήδη αρκετοί με Android ή Linux) που να υποστηρίζει Plex ή XBMC και να ξεμπερδέψουν πραγματικά (και να μη χρειάζεται να τους κάνω και support ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα