Προς το περιεχόμενο

Τι καινούριο φέρνει το Android 4.4 KitKat

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παντώς νομίζω πως σε πολλές συσκευές δεν χρειάζεται κάποιο unlock ο bootloader. Δηλαδή κινητά τύπου ZTE Blade δεν νομίζω να ασχολούνται με τέτοια κλειδώματα, και όποτε πέρασε τέτοιο κινητό από τα χέρια μου, φλάσαρα ρομ έτσι απλά. Τώρα για htc, samsung, αλλάζουν τα πράγματα..

Απο ειδα τα htc,sony θελουν unlock,αλλα εχουν official tool γι'αυτο,ενω τα samsung οχι!

Αν και φαινεται οτι οι εταιρεις οπως η Verizon & at&t κλειδωνουν ολες τις συσκευες!

Επισεις με το να rootαριστει με κλειδωμενο bootloader,παλι μπορει να φτιαχτει καποιο tool,για να ξεκλειδωνεις και να κλειδωνεις τη συσκευη μεσα απο το android!

Γενικα ολο το κακο ηταν οτι πριν έπρεπε να γινει unlock ο bootloader για να rootαριστει!Τωρα δε χρειαζεται και ετσι ολα γινονται πιο απλα και με λιγοτερο ρισκο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντώς νομίζω πως σε πολλές συσκευές δεν χρειάζεται κάποιο unlock ο bootloader.

Κατα εμε σε ολες χρειάζεται γιατι πως θα βάλεις άλλο kernel custom; Μονο ρομ αλλάζεις και δεν παίζουν ολες, το 1/3 τις χαράς και τις ελευθερίας που σου προσφέρει το android.

Τα κινεζοκινητά αγοράζονται κατευθείαν και ως rootαρισμένα με το bootloader τι παίζει εκει δεν ξερω..

Xμμ... τελικα καταφεραν το πιο απλο feature καποιου os, να μπορεις να το αποκτας και χωρις το pc!

Αντε και σ'ανωτερα,δλδ να δουμε και unlock του bootloader!

Υπάρχει εδώ και καιρό το boot unlocker

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.segv11.bootunlocker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...