dimos47ki7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 το android maltesers θα αργήσει? είναι πιο ωραίο κακά τα ψέματα! μην βιαζεσαι. πρωτα θα βγει το android Lacta (αν και διεκδικει το ονομα και η Lila Pause με την φατσα του Κοντογιαννιδη στο ρομποτακι για οσους θυμουνται) και μετα ερχεται το android Maltesers...μη χαλασουμε και την αλφαβητικη σειρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamitrou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 βελτιστοποιημένη για πολύ φθηνά smartphones και παρ' όλα αυτά θα διατεθεί στο Nexus 4 και όχι σε παλαιότερα τηλέφωνα. Ε ρε βέργα που σας χρειάζεται... Well done Mrs Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liberostelios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Γίνεται. Βλέπεις λάθος συσκευή. Μήπως αναφερεσαι σε κάποια συσκευή που υποστηρίζεται όσο πωλείται ακόμα σαν καινούργια; ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Improved software and Nexus 5’s new hardware mean Android responds to your touch faster and more accurately than ever before.* *Currently only available on Nexus 5 Εμένα αυτό με κίνησε την περιέργεια. Πόση βελτίωση θα χει το N5 και αν αυτό το improved software μεταφέρεται και σε άλλα κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ πάω να φάω ένα Kit-Kat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Όσο για το πόσο καλά θα τρέχει το android σε 512ram...λεω να κρατήσω μικρο καλαθι Γιατί; Η 4.2 δεν τρέχει καλά σε κινητά με 512mb ram; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarksis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 τι kit kat μου λετε? kiss κ αγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 http://www.xda-developers.com/android/new-runtime-compiler-in-android-4-4/ New Runtime Compiler in Android 4.4 to Possibly Bring Better Performance in Future Releases Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το Xperia tipo θα το παιρνει official? λεει οτι ειναι και για φθηνά κινητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Εδώ δεν έχουν πάρει άλλα κι άλλα κινητά, περιμένεις να πάρει το Tipo;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackjohnas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 καλές αλλαγές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosmarios123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 αντε και του χρονου android lacta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ionas9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Kit Kat, συγνώμη αλλά ειναι γέλιο όνομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Το καλύτερο os που έχω δει στη ζωή μου είναι το android και με μεγάλη μου χαρά θα τα έβαζα και στον υπολογιστή.Μπράβο ρε google!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 DOS έχεις στο PC; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα