Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να γνωστοποιήσω την ιστοσελίδα που κατασκεύασα μόνος και το αντικείμενο της είναι: είδη γάμου και βάπτισης - (με τη βοήθεια ενός δεκάωρου σεμιναρίου joomla είναι η πλήρης αλήθεια) χωρις όμως να γνωρίζω ιδιαίτερα από Η/Υ. Αφού η πρώτη μου ιστοσελίδα www.sotiriosnakos.gr πληρώθηκε μιά περιουσία αποφάσισα να στήσω ακόμη μία απολύτως δωρεάν αφού την κατασκεύασα μόνος. Αν έχετε κάποιες συμβουλές ή γνώμες θα ήταν φαντάζομαι χρήσιμες τόσο για μένα όσο και για όσους διαβάσουν αυτό το άρθρο. Η σελίδα είναι η ακόλουθη http://www.fakela-prosklitiria.gr/ ( και μου έρχεται η όρεξη να φτιάξω και άλλη .. μάλλον σε wordpress! )....

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος, μια χαρά φαίνεται η σελίδα για 10 ώρες μάθημα μόνο.

Που έκανες τα σεμινάρια. Θα ήθελα να μάθω κι εγω γιατί είμαι επίσης εντελώς άσχετος. Τουλαχιστον να δω την φιλοσοφία του πως στήνεται μια σελίδα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια και καλαισθητη η δουλεια σου!

Μπραβο σου!!

Ευχομαι ολόψυχα καλες δουλειες!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σας γνώμες. Το σεμινάριο το έκανα στην Καλλιθέα στην Technokids-technoplus.gr αλλά θεωρώ πως δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο η σχολή και τα μαθήματα αλλά η τριβή που κάνει ο καθένας μας. Τώρα παρακολουθώ για δεύτερη φορά σεμινάρια 40 ωρών στο Περιστέρι γενικότερου περιεχομένου τύπου marketing, e-mail καμπάνια, SEO κτλ. αλλά καταλήγω πάντα στο συμπέρασμα πως θέλει 85% προσωπική εργασία και 15% βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες...

Δημοσ.

Καλή προσπάθεια .

Θεωρώ όμως οτι έχει παρα πολύ δουλειά ακόμη . Εχει πολλά λάθη τεχνικά, αισθητικά και στις λεπτομέρειες. Μου αρέσουν οι φωτογραφίες σου όμως. Επίσης έχεις on page πολλά SEO λάθη , και δεν έχει προσανατολισμό η ιστοσελίδα σου , τι δηλαδή θέλεις να κάνεις ενας επισκέπτης στο online καταστημα σου .

Επίσης το χρωματολόγιο θέλει προσοχή , κάποια χρώματα δεν ειναι συμβατα με κάποια άλλα.

Δεν είναι επίσης συμβατή με ipad και mobile.

Πράγμα που σημαίνει οτι δεν φαίνεται σωστά απο τα παραπάνω μέσα

Δεν φαίνεται καλά σε όλους τους browser.

Ειναι σπασμένη σε IE7 και ΟΠΕΡΑ.

Δεν έχει Meta.

Δεν μπορεί να γίνει validated για W3C. Οπότε θα έχεις χαμηλά ranking .

Φαίνεται ερασιτεχνική και δεν θα σε βοηθήσει στο conversion , δηλαδή στη μετατροπή του επισκέπτη της ιστοσελίδας σε πελάτη.

Ποιός είναι ο στόχος σου και εκανες και άλλη μια σελίδα ,  αφού η προηγούμενη (νικοςσοφιανος) εχει το ιδιο θεμα?

Η αποψη μου είναι καλή προσπάθεια και αξιεπαινη. Αλλά εαν θέλεις να πετύχεις να γίνει η ιστοσελίδα σου σημείο αναφοράς, branding  των προϊόντων σου και να έχεις πωλήσεις δεν θα τα καταφέρεις με αυτή την ιστοσελίδα. Πρέπει να εκπαιδευτείς περισσότερο και να τη δουλέψεις στη λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Αγαπητέ Paris Platanias ευχαριστώ πραγματικά για την βοήθεια που μου δίνεις κάνοντας μου την ανωτέρω και σωστότατη κριτική. Θεωρώ πως έχεις δίκιο (αν και δεν καταλαβαίνω κάποιους τεχνικούς όρους που παραθέτεις). Σχετικά με τα meta (αν εννοείς meta tags έχω βάλει σχεδον σε όλες τις σελίδες.. δεν καταλαβαίνω τι εννοείς).Επίσης η γενικότερη εμφάνιση της ... έχεις δίκιο είναι όντως ερασιτεχνική (δεν έχω τις γνώσεις για κάτι καλύτερο και έφαγα το χρόνο μου προτιμώντας να βάλω υλικό μέσα της). Τώρα σχετικά με τις φωτογραφίες είναι όντως σε καλύτερο επίπεδο από το όλο στήσιμο. Επίσης ο λόγος που ξεκίνησα αυτή τη σελίδα ήταν απλά για να μάθω γιατί βαρέθηκα το δούλεμα υποτιθέμενων επαγγελματιών του χώρου.έτσι και γω έκανα το ξεκίνημα και χαίρομαι πραγματικά που με τις ελαχιστότατες γνώσεις μου η σελίδα μέχρι στιγμής στο googlarisma με keywords "προσκλητήρια γάμου" εμφανίζεται ήδη στη 2η σελίδα.. και εύχομαι σύντομα και στην πρώτη! ( πάντως δε νομίζω πως θα μπορέσω να υποκαταστήσω έναν επαγγελματία του χώρου οπότε σύντομα θα αναθέσω τη σελίδα μου σε κάποιον που θα μπορέσει να διορθώσει όσα μπορεί).

Δημοσ.

Σχετικά πολυ καλη δουλειά για αρχη αν και και εχει μερικά μικρά λαθάκια....

Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου μήνυμα.... ;)

Δημοσ.

Πολύ καλη προσπάθεια.

Τι δεν μου άρεσε απο αποψη εμφανισης/λειτουργικοτητας και μονο:

1) Η τεράστια εικονα στην αρχή. Αν ειχα μικρότερη οθόνη δεν θα φαινοταν οτι εχει και απο κατω πράγματα.

2) Η γραμματοσειρα στα μενου και στους τιτλους ειναι μια χαρά, αλλα στο κειμενο με κουράζει λίγο.

3) Το πράσινο χρώμα στα links δεν ειναι καλη επιλογή.

4) Οταν πατάω κατι απο το side menu με ανεβάζει τελειώς πανω και πρέπει να ξαναscrollάρω για να δω το κειμενο, κυριως λογω του μεγεθους της εικονας.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλη προσπάθεια.

Τι δεν μου άρεσε απο αποψη εμφανισης/λειτουργικοτητας και μονο:

1) Η τεράστια εικονα στην αρχή. Αν ειχα μικρότερη οθόνη δεν θα φαινοταν οτι εχει και απο κατω πράγματα.

2) Η γραμματοσειρα στα μενου και στους τιτλους ειναι μια χαρά, αλλα στο κειμενο με κουράζει λίγο.

3) Το πράσινο χρώμα στα links δεν ειναι καλη επιλογή.

4) Οταν πατάω κατι απο το side menu με ανεβάζει τελειώς πανω και πρέπει να ξαναscrollάρω για να δω το κειμενο, κυριως λογω του μεγεθους της εικονας.

Ευχαριστώ κατ'αρχήν και μόνο για τον κόπο σας να σχολιάσετε.

1) Μόλις μέχρι πριν 2 ημέρες είχα διαφορετικό template και το άλλαξα εντελώς! Δηλαδή οι πρώτοι σχολιαστές έχουν δει τελείως διαφορετική εικόνα!

2) Συμφωνώ απόλυτα πως η εικόνα είναι τεράστια.. και στην εναλλαγή σε άλλο μενού θα πρέπει κάποιος να ξαναscrollάρει για να δει το κείμενο.. αλλά σκέφτηκα το εξής καλό: αναγκάζει τον θεατή της σελίδας να δει και να ξαναδεί το όνομα ΝΑΚΟΣ καθώς και το ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ. Αυτό αυθόρμητα οδηγεί τον καθένα να "θυμάται" κατά κάποιο τρόπο έστω και εξαναγκασμένα το μήνυμα ΝΑΚΟΣ= ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ. Μπορεί να είμαι και λάθος φυσικά και απλά να είναι ενοχλητικό και απωθητικό στην τελική... θα το σκεφτώ καλύτερα...

Σχετικά πολυ καλη δουλειά για αρχη αν και και εχει μερικά μικρά λαθάκια....

Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου μήνυμα.... ;)

Δημοσ.

. Αυτό αυθόρμητα οδηγεί τον καθένα να "θυμάται" κατά κάποιο τρόπο έστω και εξαναγκασμένα το μήνυμα ΝΑΚΟΣ= ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ. Μπορεί να είμαι και λάθος φυσικά και απλά να είναι ενοχλητικό και απωθητικό στην τελική... θα το σκεφτώ καλύτερα...

Ναι, αλλα δεν θες (κατα την γνώμη μου παντα), να τον κουρασεις με την σελιδα σου, γιατι μπορει καλλιστα να την κλεισει. Σε έχει ήδη επισκευτεί, δεν χρειάζεται μια τεραστια διαφημιση στην μουρη. Δεν λεω να μην εχεις logo, απλα να μην πιανει 1 οθονη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...