Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δοκιμάσεις κάποια άλλη κάρτα μνήμης,μήπως αυτή που έχεις τα έχει παίξει.

Δεν ειναι φυσιολογικη αυτή η συμπεριφορά.

Έχω και εγω μια παρόμοια Samsung 10class και την έχω βάλει πολλές φορές σε windows tablet και δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

Αλλιώς άλλη λύση να κανεις refresh τα windows μέσα απο τα settings-update and recovery(ειναι το λεγόμενο soft reset)

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>Δε μπορεί να φταίει η κάρτα. Αφού τη βάζω σε ένα USB card reader και δουλεύει κανονικότατα χωρίς προβλήματα...!</p>

Δεν έχει σχέση το usb card reader με την υποδοχή micro sd του tablet.

Επειδή στο ένα δουλεύει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δουλεύει στο αλλο.

Και για να αποκλείσεις προβλημα στην υποδοχή του tablet αυτό μόνο με άλλη κάρτα θα το εξακριβώσεις.

Αν μια δεύτερη κάρτα δουλεύει κανονικά σημαίνει ότι η πρώτη έχει προβλημα με το tablet.

Αν η δεύτερη σου κάνει τα ίδια τοτε πιθανός να έχεις προβλημα στην υποδοχή micro sd του tablet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, οπότε δεν έχει να κάνει με την κάρτα.

Επίσης το κάνει και μετά από Refresh Windows.

Επεξ/σία από x_vagos_x
Δημοσ.

Το κάνει εξιςου αν το κλείνεται το tablet με το κλασικό shutdown;

Αν όχι άρα δεν θα το αφήνεται ποτέ standby.

Δημοσ.

Ναι το κάνει μόνο όταν ξυπνάει από standby.

Δεν το λες και πολύ βολικό να πρέπει να κλείνεις τη συσκευή εντελώς ακόμη και για 10 λεπτά, όμως.

Ένα update από Asus δεν θα μας χάλαγε :P

Δημοσ.

Χλωμό το κόβω,1 χρόνο κυκλοφοριας του tablet και αφού δεν το έχει λύση η Asus μάλλον έτσι θα μείνει.

(Εκτός αν με διάψευσει:P)

Asus ειναι αυτή.

Η του ύψους η του βάθους.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα δε μου το κανει καθολου και ειναι σχεδον παντα σε stand by.

Το κλεινω μια καθε 15θημερο!

Ειναι απο τα πολλα  περιεργα μικρο προβληματα που αλλοι τα εχουν καποια απο αυτα και αλλοι καποια αλλα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα.

Έχω μια samsung 32άρα sd class 10.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που μπαίνω σε stand-by mode και ξανα-ενεργοποιώ το τάμπλετ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ την sd.

Τη βγάζω, την ξαναβάζω, τίποτα. Κάνω disable/enable τον controller από τη διαχείριση συσκευών, τα ίδια. Πρέπει να κάνω restart.

Το παθαίνει κανένας άλλος; Τι θα μπορούσα να κάνω;

Εγω του εχω επανω μια Samsung Pro 64GB και αυτο το πραγμα δεν μου το εχει κανει ουτε μια φορα!!!

Δυσκολο να φταιει το Τ100, ισως να εχει προβλημα ο reader ή η ιδια η microSD καρτα.

Δημοσ.

Εμένα εξακολουθεί να μου το κάνει και μετά από bios update. Να ρωτήσω κάτι, το τελευταίο bios update υποθέτω συμπεριλαμβάνει όλα τα fixes και των προηγούμενων έτσι;

Δε θέλω όμως να το στείλω για service για αυτό γιατί βαριέμαι να μου το κρατήσουν και εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό....

Ίσως να δοκιμάσω κανένα update του card reader or something.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ έχω μια 64 ultra high speed και ένα χρονο τωρα δεν ειχα ποτε τετοιο πρόβλημα. και αν ενδιαφέρει η μάρκα είναι νομιζω SanDisk  δεν θυμαμαι γιατι δεν την εχω βγαλει ποτε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ με την 128 gb sandisk είχα ξαφνικά πρόβλημα στο surface pro. Με format NTFS και δουλεμένη εντατικά από τον Μάιο στο Τ100 και μετά στο surface άρχισε να εμφανίζεται ως write protected με αποτέλεσμα να γράφεις ή να σβήνεις αρχεία, στα windows να φαίνονται κατ' αρχάς οι μεταβολές και μετά να γυρνάει στην πρότερη κατάσταση. Τελευταία δοκιμή με format σε exFAT μήπως ξεκολλήσει αν και ήδη έχει αρχίσει διαδικασία RMA με την sandisk (thanks Samantha).

Επεξ/σία από Jimnie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...