kekos123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό εκανα τα σπάει ο ΙΕ... σορρυ για το σπαμ αλλα.... Πως εισαγουμε τα "αγαπημενα" στον ΜΕΤRΟ ΙΕ απο Firefox? Ξερει καποιος? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από kekos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) σορρυ για το σπαμ αλλα.... Πως εισαγουμε τα "αγαπημενα" στον ΜΕΤRΟ ΙΕ απο Firefox? Ξερει καποιος? Aν τα μεταφερεις στο desktop IE,τοτε εχουν μεταφερθει αυτοματα και στο Metro IE.Γενικα οτι προσθετεις στον ενα IE περνουν και στον αλλο! http://support.microsoft.com/kb/2525573 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από ektor7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 το εχω 6 μηνες το Τ100... το δουλευω καθημερινα πανω απο 8 ωρες στη δουλεια σαν λαπτοπ.. επισης 2 φορες το μηνα για DJing σε μαγαζια...Ειμαι υπερ ευχαριστημενος!! Απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.. μετα απο αυτο δεν ξαναγυριζεις σε Αντροιντ ταμπλετ..εκτελει και χρεη λαπτοπ.Αλλα το καλυτερο ειναι η μπαταρια!! εχω βγαλει 5ωρες προγραμμα DJ με τη μιση μπαταρια!!!2 θεματακια θελω να ρωτησω αν αντιμετωπισε αλλος..---προχτες ξαφνικα εχασε την καρτα μνημης..το βαλε βγαλε και η επανεκκινηση δεν εκαναν τιποτα (η καρτα δεν ειχε προβλημα πιστευω, γιατι αμεσως την ειδε PC με card reader)..τελικα δουλεψε ξανα μετα απο 2 μερες..---κατα καιρους ενω ειμαι στο Firefox αναβοσβηνουν καποιες ομαδες πιξελ σαν κουτακια σε διαφορα σημεια της οθονης στιγμιαια..δεν εχω βρει τι φταιει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά εμένα για κάποιο λόγο πέφτει η ένταση στον ήχο του πληκτρολογίου.Έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση? Εγώ δεν βρήκα. Μετά από επαναφορά πάντως όλα καλά (για λίγο!) Τίποτα για αυτό παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeGT7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ με τον Κώστα από κάτω. Το πληκτρολόγιο για το μέγεθός του είναι πολύ βολικό, γράφεις και μεγάλα κείμενα άνετα. Το touchpad του όντως δεν είναι και το πιο βολικό. Ο ήχος του είναι επίσης δυνατός και καθαρός, παραείναι δυνατός για το μέγεθός του νομίζω. Οντως υστερα απο καμποση χρηση αυτες τις μερες τελικα δεν ειναι και κακο..μια χαρα γρηγορα εγραφα.. Ο ηχος απλα μου φαινεται μετριος.. το Note 3 ειναι πολυ πιο δυνατο οπως και το πρωην samsung tablet που ειχα.. απλα εχω συνηθισει σε πιο δυνατες εντασεις οπως και στα ακουστικα παλι δεν ηταν και πολυ δυνατο.. Ναι οκ ικανοποιητικο ειναι αλλα μου αρεσει η ενταση να φτανει στο σημειο του να ειναι ενοχλητικη κ να μην αντεχεται. Οπως γινεται και με τις αλλες συσκευες μ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Παιδια πουλαω το asus transformer book t100ta για ανταλλακτικα http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/asustablets/344935-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%84-asus-transformer-book-%CF%84100%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Παιδια πουλαω το asus transformer book t100ta για ανταλλακτικα http://www.insomnia.gr/classifieds/tablets/asustablets/344935-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%84-asus-transformer-book-%CF%84100%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80/ Γιατι ανταλλακτικα και οχι να το πας για εγγυηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ανταλλακτικα και οχι να το πας για εγγυηση? Επειδη εχω αγορασει λαπτοπ δεν μπαινω τωρα στην διαδικασια να κατσω να ασχοληθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Επειδη εχω αγορασει λαπτοπ δεν μπαινω τωρα στην διαδικασια να κατσω να ασχοληθω... Αν εχεις τις αποδειξεις μαζι του μπορει αυτος που θα το παρει να το στειλει ο ιδιος. Αυτο θα το κανει πολυ πιο ελκυστικο στο να φυγει πιο γρηγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1991 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αν εχεις τις αποδειξεις μαζι του μπορει αυτος που θα το παρει να το στειλει ο ιδιος. Αυτο θα το κανει πολυ πιο ελκυστικο στο να φυγει πιο γρηγορα! Τις αποδειξεις τις εχω και ειναι εντος εγγυησης...Οποιος ενδιαφερεται για ανταλλακτικα ας στειλει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη εχω αγορασει λαπτοπ δεν μπαινω τωρα στην διαδικασια να κατσω να ασχοληθω... Τις αποδειξεις τις εχω και ειναι εντος εγγυησης...Οποιος ενδιαφερεται για ανταλλακτικα ας στειλει... Αυτα τα δυο προσθεσε τα και στην αγγελια σου! Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Για ποιο λογο να γινει ανταλλακτικα αφου υπαρχει εγγυηση και μπορει να φτιαχτει......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Ο έχων χρήματα δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με λεπτομέρειες.....παει απλά και αγοραζει καινούργιο μηχανακι..... Με για σου αγαπητέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον χώρο (32αρα ταμπλέτα). Οι εγκατεστημένες εφαρμογές είναι 1,89GB, έχω ενεργοποιημένα τα office, αρχεία του στυλ documents και μουσική δεν έχω καθόλου, έχω απενεργοποιημένο το fast boot, έχω μειώσει τον χώρο του recycle bin στο 1γιγα και αυτή τη στιγμή έχω 50ΜΒ ελεύθερα. Επίσης τρέχω το ccleaner και τα έχω αδειάσει όλα τα temp. Που στα κομμάτια ρε παιδιά χάνω κάτι; Όταν απενεργοποίηση το fast boot δεν κέρδισα τίποτα. Έχω κάνει restart και reboot εκατό φορές και τίποτα. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει; Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2014 από tsiouficto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον χώρο (32αρα ταμπλέτα). Οι εγκατεστημένες εφαρμογές είναι 1,89GB, έχω ενεργοποιημένα τα office, αρχεία του στυλ documents και μουσική δεν έχω καθόλου, έχω απενεργοποιημένο το fast boot, έχω μειώσει τον χώρο του recycle bin στο 1γιγα και αυτή τη στιγμή έχω 50ΜΒ ελεύθερα. Επίσης τρέχω το ccleaner και τα έχω αδειάσει όλα τα temp. Που στα κομμάτια ρε παιδιά χάνω κάτι; Όταν απενεργοποίηση το fast boot δεν κέρδισα τίποτα. Έχω κάνει restart και reboot εκατό φορές και τίποτα. Μπορεί καποιος να με βοηθήσει; Χρησιμοποίησε κάποιο τρίτο πρόγραμμα εκκαθάρισης δίσκου καλύτερα. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2371155,00.asp Επίσης διαγραφή ιστορικού browser να κάνεις. Άλλη λύση να μεταφέρεις το recovery partition σε USB flash η micro sd 8gb έτσι ώστε να ελευθερώσει 5gb εφόσον έχει η Asus recovery partition και στο επιτρέπει. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-usb-recovery-drive Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2014 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα