some1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ! Επίσης, με ποιόν επεξεργαστή το προτιμάμε;;; Τον Atom™ Z3775 ή τον Atom™ Z3740? Εγώ το είχα πάρει από mediamarkt και έχει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
some1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 anyone?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeGT7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτομαι να το αγορασω.. εχω αγορασει ηδη 2-3 ταμπλετ κ τα πουλαω γιατι μου ειναι αχρηστα ... καθονται..κ ειχα καταληξει να χω phablet... Γιατι μου ναι χρησιμο κ για τη δουλεια μου... Το θεμα ειναι οτι εν τελη οκ το κινητο σωζει καταστασεις οταν ειμαι καπου εκτος.. Αλλα αν ειμαι ενα ταξιδι η σε κανα εξωχικο κλπ (συν οτι θελω να χω κ γω ενα ταμπλετ εδω οσαν γκατζετακιας..) Μου χρειαζεται ενα λαπτοπ με windows... Ετσι κατεληξα στην επιλογη του T100.. (Θα θελα κατι πιο γρηγορο αλλα σκεφτομαι την μπαταρια καθως και τα λεφτα!!!) 2 Ερωτησεις.. Η εκδοση με τον 500gb δισκο... Ο δισκος βρισκεται στο docking station..? με το keyboard δλδ? Επισης με το gaming σερνεται τελειως η κατι κανει; Η θα αρχισω να κοβω τα παντα στο low για να παρω 15-20 fps? Kανα game με cars/fifa τα κλασσικα που θα παιζε καποιος να περασει η ωρα οταν ειναι καπου εκτος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 <p>Σκεφτομαι να το αγορασω.. εχω αγορασει ηδη 2-3 ταμπλετ κ τα πουλαω γιατι μου ειναι αχρηστα ... καθονται..κ ειχα καταληξει να χω phablet... Γιατι μου ναι χρησιμο κ για τη δουλεια μου... </p> <p>Το θεμα ειναι οτι εν τελη οκ το κινητο σωζει καταστασεις οταν ειμαι καπου εκτος.. Αλλα αν ειμαι ενα ταξιδι η σε κανα εξωχικο κλπ (συν οτι θελω να χω κ γω ενα ταμπλετ εδω οσαν γκατζετακιας..) Μου χρειαζεται ενα λαπτοπ με windows... Ετσι κατεληξα στην επιλογη του T100.. (Θα θελα κατι πιο γρηγορο αλλα σκεφτομαι την μπαταρια καθως και τα λεφτα!!!) </p> <p>2 Ερωτησεις..</p> <p>Η εκδοση με τον 500gb δισκο... Ο δισκος βρισκεται στο docking station..? με το keyboard δλδ? </p> <p>Επισης με το gaming σερνεται τελειως η κατι κανει; Η θα αρχισω να κοβω τα παντα στο low για να παρω 15-20 fps? </p> <p>Kανα game με cars/fifa τα κλασσικα που θα παιζε καποιος να περασει η ωρα οταν ειναι καπου εκτος..</p> 1.Ναι ο 500ρης ειναι στο dock keyboard ενσωματωμένος. 2.δες εδώ για επιδόσεις να πάρεις μια γεύση.(σχετικά καλά τα πάει θα έλεγα για τα κυβικά του) http://www.transformerforums.com/forum/asus-transformer-book-t100-games/39536-gaming-transformer-book-t100.html Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeGT7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αρα ... εαν παρει καποιος το 32gb, στο docking δεν γινεται να το ανοιξουμε κια να προσθεσουμε δικο μας δισκο; Edit: ..Μολις βρηκα φορουμ που λενε οτι δεν γινεται :/ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2014 από BladeGT7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrakis1991 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Παιδια καλησπερα!Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα θεματακι που εχω με το Τ100 και να μου προτεινετε καμια εξυπνη λυση.Πριν καιρο μου εσπασε η οθονη στο ταμπλετ.Παρηγγειλα μια καινουργια απο το ebay και εχτες την αλλαξα.Αλλα την ωρα που πηγα να συνδεσω την ακρη της ειδικης πορτοκαλι ταινιας που φευγει απο την οθονη και παει και κουμπωνει πανω στην μητρικη πλακετα εκανα ατσαλο χειρισμο και εσπασε ενα ''δοντακι'' (στο παχος τριχας).Ολα τα υπολοιπα δουλευουν κανονικοτατα.Το βαζω σε λειτουργια,η οθονη αναβει αλλα μονο το backlight.Δεν εχω εικονα δηλαδη.Η αφη λειτουργει κανονικα,οταν το κουμπωνω στο πληκτρολογιο λειτουργει και αυτο,φορτιζει κανονικα κτλ.Το συνδεσα με καλωδιο hdmi στην τηλεοραση και μονο ετσι μπορω να το δουλεψω.Το ειχα αγορασει τον Δεκεμβρη του 2013 απο Media Markt.Και τωρα σκεφτομαι οτι αν τους το παω με την δικαιολογια οτι δεν εχω εικονα,αυτοι θα καταλαβουν οτι εχει μπει ξενο χερι εκει και δεν θα το καλυψει η εγγυηση...Μηπως εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω?Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Την εχω απο την αρχη που πηρα το t100 , ταιριαζει μια χαρα και μπορω να βαλω και το πληκτρολογιο χωρις να χρειαστει να βγαλω την θηκη.! Ήρθε σήμερα η θήκη.Πολυ καλή ποιότητα!¨ηταν ακριβώς αυτο που εψαχνα.Κουμπώνει και το πληκτρολόγιο άνετα.Είναι και αρκετά λεπτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeGT7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 μολις το παρελαβα κι εγω!!! (ειχα την τυχη να μου χρωστανε καποια λεφτα για 2 μερες που δουλεψα απο το σπιτι (λεμε τωρα) συν οτι δεν πληρωσα ΦΠΑ γιατι το πηρα κ καλα για την εταιρεια..με τα πολλα 125 ευρω εδωσα για το 32GB + 500Gb) Εκανα τη χαζομαρα και δεν διευκρινησα το χρωμα κ δυστυχως αν και ηθελα πολυ το γκρι μου ηρθε σε λευκο... Δε βαριεσαι ομως.. Αντε να δουμε τι ψαρια πιανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeGT7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1η Παρατηρηση: Οκ το keyboard δεν ειναι και οτι πιο βολικο αλλα οκ... μια στο τοσο που θα χρησιμοποιηθει τη δουλεια του θα τη κανει.. Ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος... το note 3 μου ακουγεται 2 εως κ 3 φορες πιο δυνατα... Απορια παιδια... Εχει δοκιμασει κανεις να εχει dual boot android? Επισης σημαντικο: Επειδη το Fraps δεν λειτουργησε ... γνωριζετε κανενα προγραμμα για FPS Benchmark να τρεχει σε win8? γιατι δεν εχω βρει κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1η Παρατηρηση: Οκ το keyboard δεν ειναι και οτι πιο βολικο αλλα οκ... μια στο τοσο που θα χρησιμοποιηθει τη δουλεια του θα τη κανει.. Ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος... το note 3 μου ακουγεται 2 εως κ 3 φορες πιο δυνατα... Απορια παιδια... Εχει δοκιμασει κανεις να εχει dual boot android? Επισης σημαντικο: Επειδη το Fraps δεν λειτουργησε ... γνωριζετε κανενα προγραμμα για FPS Benchmark να τρεχει σε win8? γιατι δεν εχω βρει κατι 1η απαντηση στην παρατηρηση: μετα από λιγο καιρο που το πηρα εγραφα ηδη με κλειστα ματια..... Ο ηχος είναι ακρως ικανοποιητικος.....μηπως εχει θεμα το μηχανακι σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 1η Παρατηρηση: Οκ το keyboard δεν ειναι και οτι πιο βολικο αλλα οκ... μια στο τοσο που θα χρησιμοποιηθει τη δουλεια του θα τη κανει.. Ο ηχος ειναι πολυ χαμηλος... το note 3 μου ακουγεται 2 εως κ 3 φορες πιο δυνατα... Απορια παιδια... Εχει δοκιμασει κανεις να εχει dual boot android? Επισης σημαντικο: Επειδη το Fraps δεν λειτουργησε ... γνωριζετε κανενα προγραμμα για FPS Benchmark να τρεχει σε win8? γιατι δεν εχω βρει κατι Συμφωνώ με τον Κώστα από κάτω. Το πληκτρολόγιο για το μέγεθός του είναι πολύ βολικό, γράφεις και μεγάλα κείμενα άνετα. Το touchpad του όντως δεν είναι και το πιο βολικό. Ο ήχος του είναι επίσης δυνατός και καθαρός, παραείναι δυνατός για το μέγεθός του νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιει καμεις τον chrome?Ειστε ικανοποιημενοι?Εμενα μου φαινεται οτι δεν κυλάει ομαλα και σαν να εχει lag....H διαφορα με τον ΙΕ ειναι τεραστια... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από kostaspap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά εμένα για κάποιο λόγο πέφτει η ένταση στον ήχο του πληκτρολογίου.Έχει βρει κανείς καμία ρύθμιση? Εγώ δεν βρήκα. Μετά από επαναφορά πάντως όλα καλά (για λίγο!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 <p>Χρησιμοποιει καμεις τον chrome?Ειστε ικανοποιημενοι?Εμενα μου φαινεται οτι δεν κυλάει ομαλα και σαν να εχει lag...<span style="font-size:14px;">.H διαφορα με τον ΙΕ ειναι τεραστια...</span></p> Ο chrome ειναι με διαφορά ο χειρότερος browser για αφή σε windows. Μόνο για ποντίκι-πληκτρολόγιο κάνει. Ακόμα και σε iPad και εκεί χωλαίνει σε σχεςη με Safari/Mercury browser. Τραγική η Google. Η αλεπού λίγο καλύτερα,αλλα θα σου έλεγα να βγάλεις απο κανα συρτάρι τον explorer του ντεσκτοπ για χρήση με αφή εξισου πέρα απο την metro ui εκδοχή του που απλά ειναι κορυφαίος. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Αυτό εκανα τα σπάει ο ΙΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα