kostaspap Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη τη θηκη την εχει κανεις??http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ivso+t100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 η θηκη μου είναι ενιαια, μπορει όμως να βγει το πληκτρολογιο και μετα διπλωνει και μπορεις να το δουλεψεις σαν ταμπλετα ειτε σε ορθια σταση ειτε σε ξαπλωτη, όπως ακριβως φαινεται στις φωτο! Όχι δεν μυριζει περιεργα, για την ακριβεια δεν μου βγαζει καμια μυρωδια. Υπο γωνία μπορεί να μείνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη τη θηκη την εχει κανεις??http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=ivso+t100 Δεν εχεις βαλει λινκ απο συγκεκριμενη θηκη αλλα απο ολες τις ivso για το t100... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχεις βαλει λινκ απο συγκεκριμενη θηκη αλλα απο ολες τις ivso για το t100... http://www.amazon.co.uk/IVSO-Smart-Cover-Transformer-Notebook-Black/dp/B00HFT7H8C/ref=sr_1_1/280-0359479-9233273?ie=UTF8&qid=1412006374&sr=8-1&keywords=ivso+t100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonios Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/IVSO-Smart-Cover-Transformer-Notebook-Black/dp/B00HFT7H8C/ref=sr_1_1/280-0359479-9233273?ie=UTF8&qid=1412006374&sr=8-1&keywords=ivso+t100 Την εχω απο την αρχη που πηρα το t100 , ταιριαζει μια χαρα και μπορω να βαλω και το πληκτρολογιο χωρις να χρειαστει να βγαλω την θηκη.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Την παρηγγειλα και εγώ τελικά.Φαινεται αρκετα κομψή.Το πληκτρολόγιο μπαίνει ευκολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voum13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οσοι δεν εχουμε καρτες πως μπορουμε να ψωνισουμε τετοιες θηκες ρε παιδια εκτος και αν εχετε βρει καμια καλη εδω ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Οσοι δεν εχουμε καρτες πως μπορουμε να ψωνισουμε τετοιες θηκες ρε παιδια εκτος και αν εχετε βρει καμια καλη εδω ελλαδα ακομη δεν εβγαλες καρτα? δε ξερεις τι χανεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εχω ενα προβληματάκι με το Chrome.Όταν θέλω να το κλείσω με το X στη πάνω δεξια γωνία ,αυτο δεν αποκρίνεται.Τα άλλα παραθυρα κλείνουν κανονικά.Ειχα κάνει απεγκατάσταση και εφτιαξε για λίγο καιρο αλλά μετα πάλι τα ίδια... Τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια εχω ενα προβληματάκι με το Chrome.Όταν θέλω να το κλείσω με το X στη πάνω δεξια γωνία ,αυτο δεν αποκρίνεται.Τα άλλα παραθυρα κλείνουν κανονικά.Ειχα κάνει απεγκατάσταση και εφτιαξε για λίγο καιρο αλλά μετα πάλι τα ίδια... Τι λέτε? Δεν εχω παρατηρησει τετοιο bug... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Υπο γωνία μπορεί να μείνει? Δεν σε πιάνω.....η φωτός που ανεβασα δείχνουν πως μπορει να σταθεί το ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaspap Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχω παρατηρησει τετοιο bug... :/ Χθες έβαλα το Chrome σε windows 8 mode και το πρόβλημα δεν υφισταται εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει τρόπος να μπουταρουμε από το φλασακι ή Cd; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
some1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση προς τους κατόχους! Τα τ100 από ποιό(ά) shop τα έχετε αγοράσει; Αντίστοιχα, το πληκτρολόγιο έχει και ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους; Ενδιαφέρομαι για την αγορά του προς χρήση από άτομο με όχι τόσο μεγάλη εξοικείωση γι'αυτό και ρωτώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ερώτηση προς τους κατόχους! Τα τ100 από ποιό(ά) shop τα έχετε αγοράσει; Αντίστοιχα, το πληκτρολόγιο έχει και ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους; Ενδιαφέρομαι για την αγορά του προς χρήση από άτομο με όχι τόσο μεγάλη εξοικείωση γι'αυτό και ρωτώ! Εγώ το είχα πάρει από mediamarkt και έχει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα