wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε για τις εξηγήσεις και τις προτάσεις!! Οπότε και εγώ θα πάρω αυτό με τα 32 GB με τον νέο επεξεργαστή και μια κάρτα sd και είμαστε οκ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Mε τα windows 9,ερχεται και η δυνατοτητα μεταφορας και των METRO apps στην sd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakisteo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Mε τα windows 9,ερχεται και η δυνατοτητα μεταφορας και των METRO apps στην sd. Θα γίνει αναβάθμηση στα win9 απο τα win8 στο ASUS ή στοα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορίσουν ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Θα γίνει αναβάθμηση στα win9 απο τα win8 στο ASUS ή στοα επόμενα μοντέλα που θα κυκλοφορίσουν ????To μονο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι αν ειναι paid(καμια 15αρια ευρω) ή free η αναβαθμηση,τιποτε αλλο! Το πιο πιθανο,να παμε για free,αλλα εχουμε χρονο μπροστα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakisteo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξη κατάλαβα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Mε τα windows 9,ερχεται και η δυνατοτητα μεταφορας και των METRO apps στην sd. Και τώρα μπορείς να περνάς τις εφαρμογές στην ssd αν πειράξει την registry, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα διότι πρέπει να κάνεις ξανά εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Δεν μπορείς δηλαδή να έχει μισές στον σκληρό και μισές στην ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Και τώρα μπορείς να περνάς τις εφαρμογές στην ssd αν πειράξει την registry, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα διότι πρέπει να κάνεις ξανά εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Δεν μπορείς δηλαδή να έχει μισές στον σκληρό και μισές στην ssd. To ξερω,αλλα ειναι μπελαλιτικη διαδικασια,πρεπει να πειραξεις registry και δεν επιλεγεις ποιες θες να μεταφερονται στην sd και ποιες οχι,για πιο γρηγορη φορτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voum13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια αφου διαβασα οτι ειχε να κανει στο φορουμ με το ''μηχανακι'' το παραγγειλα απο το public στα 329 ευρα + μια 64gb σαμσουνγκ απο το pc1 στα 48,35 ευρα . Περιμενω πως και πως να δω τι λεει η βοηθεια ολων σας ειταν εξαιρετικη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το χαρείς πάρα πολύ - φοβερό εργαλειάκι τελικά, με έχει βολέψει για αυτό που το ήθελα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όμως τελευταίο καιρό.. Η μπαταρία του αδειάζει τραγικά γρήγορα όταν είναι με κουμπωμένο το πληκτρολόγιο. Στην αρχή κράταγε πολύ περισσότερο, τώρα αδειάζει μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Αν δεν είναι κουμπωμένο πάει τέλεια, κρατάει μέρες αφόρτιστο (χωρίς χρήση φυσικά). Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ξερει κανεις αν μπορω να το εχω μονιμα στην πριζα οπως ενα λαπτοπ κ να μην κανω ζημια στην μπαταρια; επισης καποιος που να εχει βαλει καιρο πανω απο 2μηνες περιπου καποια ζελατινα στην οθονη και να του βγει καλη κ αν ναι ποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Για screen protector φίλε μου πάρε skinomi. Το έχω βάλει από την πρώτη μέρα που πήρα το tablet και είναι σαν καινούριο!!! Έχω σε όλες μου της συσκευές protector της ίδιας εταιρίας. Είναι λίγο ακριβές αλλά δεν θα το μετανιώσεις. http://www.skinomi.com/astrbot1.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voum13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Διαμαντι ειναι παιδια το εχω στα χερια μου απο εχθες και ειμαι καταενθουσιασμενος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 με μεταφορικα ποσο σου πηγε;πηρες κ καποιο σκιν η οχι; μετα την τοποθετηση καθρεφτιζει η οθονη η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belafode Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 με μεταφορικα ποσο σου πηγε;πηρες κ καποιο σκιν η οχι; μετα την τοποθετηση καθρεφτιζει η οθονη η οχι; Τα είχα πάρει όταν η skinomi είχε 60% έκπτωση και τα μεταφορικά ήταν 12ε. Η παραγγελία ήταν με ένα φιλαράκι οπότε μας κόστισαν 6ε τα μεταφορικά. Πρόσφατα ήμουν Αμερική και έτυχα πάλι σε 60% έκπτωση (βγάζει συχνά) και πήρα για φίλους! Ναι έχω το Silver carbon. Καθρεφτίζει όταν είναι κλειστή η οθόνη όταν ανάβει ούτε λόγος! Είναι πολύ καλή αγορά εγώ θα ξαναέπαιρνα για οιαδήποτε συσκευή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atakas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μπορώ να το φανταστώ skin, ακόμα και χωρίς δεν παλεύεται σε αντιλιά (από τα λίγα αρνητικά του) Επίσης με τη μπαταρία ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.. Ακόμα και idle, undocked κρατάει μέρες, docked ελάχιστες ώρες.. Δεν ήταν έτσι στην αρχή.. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2014 από Atakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα