Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η μνήμη που παίρνει επέκταση μέχρι πόσα GB υποστηρίζει??? έχουμε δυνατότητα να εγκαθιστούμε εκεί προγράμματα??? ή μόνο στα 32GB?

αποτι ξέρω μπορεί να διαβάσει μέχρι κάρτα sd 128gb. Και εννοείται ότι μπορείς να κάνεις εκεί εγκατάσταση προγραμμάτων και οτι θες γενικότερα.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αποτι ξέρω μπορεί να διαβάσει μέχρι κάρτα sd 128gb. Και εννοείται ότι μπορείς να κάνεις εκεί εγκατάσταση προγραμμάτων και οτι θες γενικότερα.

Ευχαριστώ!! έχω καταλήξει στο asus με το καινούργιο επεξεργαστή απλά σκεφτόμουν ότι αν δεν μπορούσα να εγκαταστήσω προγράμματα στην sd ότι θα έπρεπε να παω σε αυτό με τα 64gb σκληρό. Αφού γίνεται όμως με βολεύει καθώς έχει διαφορά 100 ευρώ!!!

Είναι σήγουρο πως μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση προγραμάτων στην κάρτα sd. Δηλαδή αν βάλω μία κάρτα sd 64gb και βάλω τα office και ζητήσω να εγκατασταθούν στην sd και όχι στο TABLET θα εγκατασταθούν στην sd ??????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σήγουρο πως μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση προγραμάτων στην κάρτα sd. Δηλαδή αν βάλω μία κάρτα sd 64gb και βάλω τα office και ζητήσω να εγκατασταθούν στην sd και όχι στο TABLET θα εγκατασταθούν στην sd ??????

To office δε ξερω,αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια των desktop προγραμματων σου δινουν την επιλογη,που να τις εγκαταστησεις.

Εγω προσωπικα,εχω εγκαταστησει και 10gb παιχνιδι στην sd!

Προς το παρον ομως οι metro εφαρμογες μονο στο εσωτερικο χωρο μπορεις να τις εγκαταστησεις.Ισως με τα windows 9,να αλλαξει και να μεταφερεις και αυτες στην sd/εξ.δισκο.

Επεξ/σία από ektor7

To office δε ξερω,αλλα η συντρηπτικη πλειοψηφια των desktop προγραμματων σου δινουν την επιλογη,που να τις εγκαταστησεις.

Εγω προσωπικα,εχω εγκαταστησει και 10gb παιχνιδι στην sd!

Προς το παρον ομως οι metro εφαρμογες μονο στο εσωτερικο χωρο μπορεις να τις εγκαταστησεις.Ισως με τα windows 9,να αλλαξει και να μεταφερεις και αυτες στην sd/εξ.δισκο.

Και εγώ νομίζω πως δεν μπορούμε να εγκαταστίσουμε προγράμματα στην sd. Βασικά 3-4 προγράμματα θα έβαζα αλλά με 32gb μνήμη κάποια στιγμή με τις αναβαθμίσεις θα μπουκώσει. Αν κάποιος έχει βάλει προγράμματα στην εξωτερική μνήμη με κάποιον τρόπο ας μας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Και εγώ νομίζω πως δεν μπορούμε να εγκαταστίσουμε προγράμματα στην sd. Βασικά 3-4 προγράμματα θα έβαζα αλλά με 32gb μνήμη κάποια στιγμή με τις αναβαθμίσεις θα μπουκώσει. Αν κάποιος έχει βάλει προγράμματα στην εξωτερική μνήμη με κάποιον τρόπο ας μας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Εχει κανονικα windows,δε γινεται να μην μπορεις να εγκαταστησεις desktop προγραμματα στην sd,πλην πολυ μικων εξερεσεων,οπως ειναι το office.

Πως γινεται να εχω εγκαταστησει pc game στην sd και να μην μπορω να εγκαταστησω αλλα προγραμματα στη sd.

Πες μου ποια προγραμματα θες να εγκαταστησεις να σου πω,αν γινεται ή οχι.

Εχει κανονικα windows,δε γινεται να μην μπορεις να εγκαταστησεις desktop προγραμματα στην sd,πλην πολυ μικων εξερεσεων,οπως ειναι το office.

Πως γινεται να εχω εγκαταστησει pc game στην sd και να μην μπορω να εγκαταστησω αλλα προγραμματα στη sd.

Πες μου ποια προγραμματα θες να εγκαταστησεις να σου πω,αν γινεται ή οχι.

Στα παιχνίδια όπως και στους σταθερούς υπολογιστές και laptop μπορείς απο το dvd να εγκαταστήσεις ένα αρχείο σαν συντόμευση στο μενού και ανηγοντάς το να τρέξει το παιχνίδι απο το dvd η στα tablet απο  την sd. Με τα προγράμματα είανι διαφορετικά γιατί πρέπει όλλα να βρίσκονται στον σκληρό δίσκο ή στην sd. Τα προγράμματα που θέλω να εγκαταστήσω είανι office, Nitro, και ένα ελαφρί σχεδιαστικό Punch Pro-Platinum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα παιχνίδια όπως και στους σταθερούς υπολογιστές και laptop μπορείς απο το dvd να εγκαταστήσεις ένα αρχείο σαν συντόμευση στο μενού και ανηγοντάς το να τρέξει το παιχνίδι απο το dvd η στα tablet απο  την sd. Με τα προγράμματα είανι διαφορετικά γιατί πρέπει όλλα να βρίσκονται στον σκληρό δίσκο ή στην sd. Τα προγράμματα που θέλω να εγκαταστήσω είανι office, Nitro, και ένα ελαφρί σχεδιαστικό Punch Pro-Platinum.

Tα παιχνιδια πρεπει να τα εγκαταστησεις στο δισκο για να τρεξουν.Αυτο που λες με τα dvd,δεν ξερω αν ισχυει πλεον.

Ολα τα παιχνιδια πλεον μπορεις να τα κατεβασεις απο το ιντερνετ(πχ steam) και να τα εγκαταστησεις σε οποιο δισκο θες.Αυτο ισχυει και με τα προγραμματα.

Για παραδειγμα στο laptop μου με 64αρι ssd(τα windows) και 500αρι hdd για αποθηκευτικο χωρο,τα περισσοτερα προγραμματα μου(photoshop/ilistrator κ.τ.λ.) τα εχω εγκατεστημενα στο 500αρι.Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με τα windows tablet,που ουσιαστικα ειναι windows laptop!

Οταν κατεβασεις ενα προγραμμα,πχ το photoshop,την ωρα που θα πας να το κανεις εγκατασταση θα σε ρωτησει που θες να το κανεις εγκατασταση ή θα σου εχει μια επιλογη που λεγεται custom install και εκει θα βρεις την δυνατοτητα να διαλεξεις που θες να κανεις την εγκατασταση!

Επεξ/σία από ektor7

Tα παιχνιδια πρεπει να τα εγκαταστησεις στο δισκο για να τρεξουν.Αυτο που λες με τα dvd,δεν ξερω αν ισχυει πλεον.

Ολα τα παιχνιδια πλεον μπορεις να τα κατεβασεις απο το ιντερνετ(πχ steam) και να τα εγκαταστησεις σε οποιο δισκο θες.Αυτο ισχυει και με τα προγραμματα.

Για παραδειγμα στο laptop μου με 64αρι ssd(τα windows) και 500αρι hdd για αποθηκευτικο χωρο,τα περισσοτερα προγραμματα μου(photoshop/ilistrator κ.τ.λ.) τα εχω εγκατεστημενα στο 500αρι.Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με τα windows tablet,που ουσιαστικα ειναι windows laptop!

Οταν κατεβασεις ενα προγραμμα,πχ το photoshop,την ωρα που θα πας να το κανεις εγκατασταση θα σε ρωτησει που θες να το κανεις εγκατασταση ή θα σου εχει μια επιλογη που λεγεται custom install και εκει θα βρεις την δυνατοτητα να διαλεξεις που θες να κανεις την εγκατασταση!

Αν είναι έτσι τότε ο.κ. Με μία κάρτα μνήμης 64gb πάνω κάνουμε εγκατάσταση στην sd και όλλα καλά. Πέρνει μέχρει και 128gb sd ????

Αν είναι έτσι τότε ο.κ. Με μία κάρτα μνήμης 64gb πάνω κάνουμε εγκατάσταση στην sd και όλλα καλά. Πέρνει μέχρει και 128gb sd ????

Ναι αλλα ειναι πανακριβες μεχρι στιγμης.

Κοιτα για μια γρηγορη 64αρα class 10 αν θες για εγκατασταση προγραμματων.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο.κ.

Προσεξε μερικα εχουν καποιες ιδιοτροπιες.

Το nitro ενω σου δινει την επιλογη(ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ) για να διαλεξεις που να το εγκαταστησεις,δεν εχει ομως επιλογη αλλων φακελλων εκτος απο αυτα της C:(δλδ της ενσωτερικου δισκου)(ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ-1η ΕΠΙΛΟΓΗ)!

post-192952-0-93460400-1410551030_thumb.png

post-192952-0-51317600-1410551031_thumb.png

Για να κανεις εγκατασταση στη sd,εκει που εχει 2η Επιλογη,απλα γραφεις που ακριβως θες να γινει η εγκατασταση.

Για παραδειγμα αν η sd εχει το γραμμα D:,τοτε θα γραψεις D:\Nitro και ετσι θα στο κανει εγκατσταση στη sd και στο φακελλο NItro.

Τα περισσοτερα προγραμματα σε αφεινουν να διαλεξεις και εκτος C:(εσωτερικου δισκου) με την πρωτη επιλογη,αλλα μερικα ειναι λιγο ιδιοτροπα!

Εδω εχω εγκαταστησει με το τροπο της  2η επιλογης το nero στη 64αρα sd samsung pro που εχω στο t100!

post-192952-0-66868900-1410551433_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Στο προγραμμα EasyUS partition ,οπως και τα περισσοτερα,δε χρειαζεται να γραψεις που θες να εγκαταστησεις την εφαρμογη,απλα χρησιμοποιοντας την 1η Επιλογη σου βγαζει παραθυρο και σ'αυτο υπαρχει και η επιλογη της sd ή και αλλων εξωτερικων δισκων,usb και τ.λ.π. και με το ποντικι διαλεγεις που θες να το εγκαταστησεις!

post-192952-0-61961800-1410552253_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...