Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω,οταν έχω συνδεδεμένη την ταμπλέτα με το πληκτρολογιο καταναλώνει μεγαλύτερη μπαταρία,ακομα και σε κατάσταση αναμονής;

Επεξ/σία από parlapipas25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω,οταν έχω συνδεδεμένη την ταμπλέτα με το πληκτρολογιο καταναλώνει μεγαλύτερη μπαταρία,ακομα και σε κατάσταση αναμονής;

Ανεπαισθητη διαφορα,φτανει να μην εχεις εξ. δισκο και usb stick καρφομενο συνεχεια πανω!

Στις εφαρμογές της Asus έχει μια για να περάσεις νέο ΒΙΟS. Ποιο είναι το τελευταίο, απο που το κατεβάζω και αξίζει να κάνω το update;

Θα ανοιγεις το προγραμμα της asus = Asus live update και μεσο αυτου θα σου βρησκει τα updates και το bios και μεσο ΑΥΤΟΥ του προγραμματος θα κανεις τα updates και για το bios!

Μια άσχετη ερώτηση... σε εσάς οι ειδοποιήσεις στο Facebook δουλεύουν; Δεν έχω δει ποτέ καμία. Πάντα ακούω μα σκάνε στο κινητό για να καταλάβω ότι έχει έρθει κάτι.

Μια άσχετη ερώτηση... σε εσάς οι ειδοποιήσεις στο Facebook δουλεύουν; Δεν έχω δει ποτέ καμία. Πάντα ακούω μα σκάνε στο κινητό για να καταλάβω ότι έχει έρθει κάτι.

Όταν εχω το asus ανοιχτο (εννοείται και το κινητο μου) ερχονται και στα 2 σχεδόν ταυτοχρονα

Εχει αρκετα θεματα η εφαρμογη του facebook και προσωπικα δεν τη συμπαθω καθολου!

Οποτε θελει στελνει αμεσως τις ενημερωσεις,οποτε θελει δε στελνει καθολου και αλλες φορες αποσυνδεεται μονη της!

• Like 1

Εχει αρκετα θεματα η εφαρμογη του facebook και προσωπικα δεν τη συμπαθω καθολου!

Οποτε θελει στελνει αμεσως τις ενημερωσεις,οποτε θελει δε στελνει καθολου και αλλες φορες αποσυνδεεται μονη της!

Αντιθέτως εγω την βρισκω πολύ καλη και μου εχει λυσει τα χερια....δεν μπαινω καθολου από browser παρα μονο από το εν λογω app

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφαγε κόλλημα η κάμερα και έκανα uninstall τους drivers και τώρα δεν μπορούν ούτε τα windows να τους βρουν, ούτε εγώ. Μπορεί κάνεις να βοηθήσει;;;

Τελικά τον βρήκα, ήταν μαζί με αυτόν του επεξεργαστή. Τον ξαναπέρασα, όμως το πρόβλημα παραμένει και στην ουσία δεν έχω κάμερα διότι κανένα πρόγραμμα δεν την αναγνωρίζει, ενώ στο device manager υπάρχει κανονικά. Περίεργα πράγματα...

Επεξ/σία από tsiouficto

Το ASUS Transformer T100TA-DK048H  που έχει φέρει το media markt με τον Επεξεργαστής: Intel Atom Z3775 1.46 GHz τι διαφορές έχει απο το ASUS Transformer Atom Quad Core Z3740 στα 1.33 GHz. Είναι μεγάλες οι διαφορές του επεξεργαστή???

Βασικά επειδή θέλω να το αγοράσω προτιμούσα να έχει περισσότερη μνήμη.

• Like 1

Το ASUS Transformer T100TA-DK048H  που έχει φέρει το media markt με τον Επεξεργαστής: Intel Atom Z3775 1.46 GHz τι διαφορές έχει απο το ASUS Transformer Atom Quad Core Z3740 στα 1.33 GHz. Είναι μεγάλες οι διαφορές του επεξεργαστή???

Βασικά επειδή θέλω να το αγοράσω προτιμούσα να έχει περισσότερη μνήμη.

Η μνήμη που παίρνει επέκταση μέχρι πόσα GB υποστηρίζει??? έχουμε δυνατότητα να εγκαθιστούμε εκεί προγράμματα??? ή μόνο στα 32GB?

Έφαγε κόλλημα η κάμερα και έκανα uninstall τους drivers και τώρα δεν μπορούν ούτε τα windows να τους βρουν, ούτε εγώ. Μπορεί κάνεις να βοηθήσει;;;

Τελικά τον βρήκα, ήταν μαζί με αυτόν του επεξεργαστή. Τον ξαναπέρασα, όμως το πρόβλημα παραμένει και στην ουσία δεν έχω κάμερα διότι κανένα πρόγραμμα δεν την αναγνωρίζει, ενώ στο device manager υπάρχει κανονικά. Περίεργα πράγματα...

Πρόβλημα λύθηκε...

Με λίγα λόγια στο device manager στο imaging interface ο driver δημιουργούσε προβλήματα. Έκανα roll-back σε αυτόν του Νοεμβρίου 2013 και η κάμερα δουλεύει κανονικά. Κανείς σας δεν είχε παρόμοιο θέμα; Εσάς τι ημερομηνία έχει ο driver; Αυτός που δημιουργούσε το πρόβλημα ήταν του Αυγούστου του 2014.

Τωρα τελευταια σαν να μου αργουσε να ανοιξει σελιδες στο ιντερνετ και τυχαια πηγα στην διαχειρηση εργασιων και βλεπω

το disk usage στο 100% χωρις να εχω ανοιχτο τιποτα.

Στο ιντερνετ που εψαξα ειναι υπαρκτο προβλημα και για αλλους με τα windows 8.1 αλλα δεν βρηκα καποια λυση να με βοηθησει.

Το χει παρατηρησει κανενας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...