arma1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 αληθευει οτι μπορουμε να το βαλουμε και λειτουργικο android με dualboot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Θέλω ασύρματα να μεταφέρω την εικόνα του υπολογιστή στην τηλεόραση. Επειδή θα πρέπει να αγοράσω το κατάλληλο αξεσουάρ διότι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει, τι θα πρέπει να επιλέξω; Με έχει μπερδέψει το miracast και το widi. Τι υποστηρίζει το μηχανηματακι μας; Υπάρχει κάποια πρόταση αγοράς; Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 <p>Θέλω ασύρματα να μεταφέρω την εικόνα του υπολογιστή στην τηλεόραση. Επειδή θα πρέπει να αγοράσω το κατάλληλο αξεσουάρ διότι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει, τι θα πρέπει να επιλέξω; Με έχει μπερδέψει το miracast και το widi. Τι υποστηρίζει το μηχανηματακι μας; Υπάρχει κάποια πρόταση αγοράς; Ευχαριστώ...</p>Θα χρειαστείς απλα ενα Miracast adaptor που να ειναι συμβατό με windows 8.1Δες εδω κάποια μοντελα,διάβασε εντυπώσεις απο ήδη χρηςτες εξιςου. http://www.amazon.com/s/ref=sr_kk_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3Amiracast+dongle&keywords=miracast+dongle&ie=UTF8&qid=1408095740 Δες και αυτο το video Διάβασε και εδω εξιςου. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/project-wireless-screen-miracast Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Θέλω ασύρματα να μεταφέρω την εικόνα του υπολογιστή στην τηλεόραση. Επειδή θα πρέπει να αγοράσω το κατάλληλο αξεσουάρ διότι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει, τι θα πρέπει να επιλέξω; Με έχει μπερδέψει το miracast και το widi. Τι υποστηρίζει το μηχανηματακι μας; Υπάρχει κάποια πρόταση αγοράς; Ευχαριστώ... Yποστηριζει widi και το widi ειναι συμβατο με το miracast.Οποταν ειτε miracast ειναι το adapter,ειτε widi,το ιδιο σου κανει. Υπαρχουν και adapter που υποστηριζουν και τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Επειδή δεν κατάλαβα. Τι διαφορά έχει το Miracast από το widi; το tablet υποστηρίζει και τα 2; υπάρχει adaptor για τηλεόραση που υποστηρίζει και τα δύο; Sent from my RM-875_eu_greece_376 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Επειδή δεν κατάλαβα. Τι διαφορά έχει το Miracast από το widi; το tablet υποστηρίζει και τα 2; υπάρχει adaptor για τηλεόραση που υποστηρίζει και τα δύο;<br> Sent from my RM-875_eu_greece_376Το ιδιο και το αυτο ειναι.Το WiDi που ειναι τεχνολογία της Intel εχει ενσωματωθεί στο Miracast Alliance πλέον και μιας και windows 8.1 εχουν εγγενής υποστήριξη του Miracast οπως αναφέρω με τα παραπάνω link,αρα το μονο που κοιτάς ειναι Miracast adaptor που να εχει drivers για τα 8.1 ετςι ώστε να μην έχεις πρόβλημα. Λογικά το Asus που υπαρχει στο amazon θα κανει για το Τ100 100%. Για αλλα θα πρέπει να διαβάσεις κριτικές απο αλλους κατοχους η να μπεις στο επίσημο site ανα μοντέλο να δεις αν υποστηρίζεται τα 8.1 η γιατι οχι να ρωτήσεις με email να είσαι πιο σίγουρος. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν κατάλαβα. Τι διαφορά έχει το Miracast από το widi; το tablet υποστηρίζει και τα 2; υπάρχει adaptor για τηλεόραση που υποστηρίζει και τα δύο; Sent from my RM-875_eu_greece_376 Νομιζω καμια διαφορα δεν εχουν!Αν και δεν ειμαι συγουρος,αν το miracast υποστηριζει extended monitor,που υποστηριζει το intel widi.Αν το υποστηριζει,τοτε ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια,σαν συνδεσεις! Αυτο που εχει το t100 ειναι intel widi.Αλλα αν βρει συσκευη με miracast θα ενωθει με αυτη οπως ολες οι συσκευες με αυτο το προτυπο συνδεσης! Η intel φροντισε το widi να εχει υποστηριξη στο miracast,για να μπορουν οι συσκευες ολες ειτε widi,ειτε miracast,να ειναι ΠΛΗΡΩΣ συμβατες μεταξυ τους! Γι'αυτο το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το dongle να γραφει ειτε miracast,ειτε intel widi! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αυτό της Asus έχει κανα 80αρι ευρώ. Παίζουν και αλλά περίεργα με 20 αλλά δεν έχω ιδέα τι συνέπειες μπορεί να έχει μια τέτοια αγορά. Για παράδειγμα τα φτηνά δεν σηκώνουν μεγάλες ταχύτητες και θα παίζει λαγκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) NETGEAR Push2TV Wireless Display HDMI Adapter with Miracast (PTV3000) Αυτο ειναι το ποιο διαδεδομενο με τα περισσοτερα reviews και videos στο youtube.Βασικα αυτη για μενα ειναι η πιο σιγουρη λυση! Εγω αυτο θα επερνα για αυτο το σκοπο! Το μονο αρνητικο,ειναι οτι δεν υποστηριζει το AirDrop για τις apple συσκευες(iphone,ipad,macPC).Ολες τις υπολοιπες τις υποστηριζει(windows 8.x,wp,android smartphones/tablet και kindle fire)! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 NETGEAR Push2TV Wireless Display HDMI Adapter with Miracast (PTV3000) Αυτο ειναι το ποιο διαδεδομενο με τα περισσοτερα reviews και videos στο youtube.Βασικα αυτη για μενα ειναι η πιο σιγουρη λυση! Εγω αυτο θα επερνα για αυτο το σκοπο! Το μονο αρνητικο,ειναι οτι δεν υποστηριζει το AirDrop για τις apple συσκευες(iphone,ipad,macPC).Ολες τις υπολοιπες τις υποστηριζει(windows 8.x,wp,android smartphones/tablet και kindle fire)! ναι αλλα διαβασα σε reviews στο amazon οτι καποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα με την αποσταση, και υπαρχουν 196 με 1 αστρο.. Αυτο με μπερδευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ναι αλλα διαβασα σε reviews στο amazon οτι καποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα με την αποσταση, και υπαρχουν 196 με 1 αστρο.. Αυτο με μπερδευει... Δυστυχώς είναι το μόνο που έχει,τους περισσοτερους χρήστες και παρα πολλά reviews/πληροφορίες για το συγκεκριμένο.Επίσης μπορείς να βρεις πολλές συζητήσεις για το συγκεκριμένο προιον και έτσι μπορείς να το ψάξεις πολύ περισσότερο,από τα reviews του amazon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Σας διαβαζει 2.5αρηδες σκληρους; Εβαλα έναν WD που εχω και δεν το διαβαζε. Εβγαζε σφαλμα στον driver. Εκαναν uninstall/install και παλι τιποτα. Μηπως εχει θεμα τροφοδοσίας και η USB θυρα δεν σηκωνει σκληρους δισκους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δεν εχω θέμα με τον WD passport 1TB usb 3.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 το πηρα κ εγω το ατιμο κ χθες εκανα ενημερωσεις κ παει τρενο βεβαια ακομα το ψαχνω. τοσιμπα 1τερα 2.5 μια χαρα τον αναγνωρισε. πηγα να δω πως Αιζει ενα μκν κ εφαγα ακυρο απο codecs. εσεις τι εχετε βαλει; αν εχει εποσης κανενας να προτεινει κανενα καλο screen protector γιατι οντως ειναι δαχτυλομαγνητης η οθονη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Το πηρα κι εγω πριν λιγο δεν αντεξα. Να ρωτησω,στικακι με σιμ για να χω ιντερνετ παιρνει? Στις οδηγιες γραφει 8 ωρες για την πρωτη φορτιση.Ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα