ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ε ναι. Η ελλιπής διαφήμιση έφταιγε, όχι το ότι ήταν δύσχρηστες ως συσκευές. Άλλωστε, και το t100 όπως και κάθε άλλο windows tablet, όταν το χρησιμοποιούμε ως ταμπλέτα, το γυρίζουμε σε desktop mode, ούτε που το αγγίζουμε το modern ui γιατί δεν καταδεχόμαστε να δουλεύουμε με mobile λειτουργικά σε μεγέθυνση...Διαβασε καλα τι εγραψα! 10 χρονια η MS ΔΕΝ ασχοληθηκε σοβαρα με το tablet κομματι και επρεπε να ερθει η apple με το ipad,για να ξυπνησουν! Τι σχεση εχει η διαφημηση? Το λαθος της δεν ηταν εκει,αλλα στο ιδιο το λογισμικο! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 απ' οτι διαβασα 25% πιο γρηγορος ειναι o cpu και 15% πιο γρηγορη gpu!!πιστευω ειναι πολυ καλα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Διαβασε καλα τι εγραψα! 10 χρονια η MS ΔΕΝ ασχοληθηκε σοβαρα με το tablet κομματι και επρεπε να ερθει η apple με το ipad,για να ξυπνησουν! Τι σχεση εχει η διαφημηση? Το λαθος της δεν ηταν εκει,αλλα στο ιδιο το λογισμικο! Με την επεξήγηση αυτή συμφωνώ. Να τα ακούνε εκείνοι που σνομπάρουν τα "λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση", γιατί αυτά είναι που αναγέννησαν μια πεθαμένη κατηγορία συσκευών. Γιατί αλλιώς δουλεύεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο και αλλιώς με τα δάχτυλα σε οθόνη αφής. απ' οτι διαβασα 25% πιο γρηγορος ειναι o cpu και 15% πιο γρηγορη gpu!!πιστευω ειναι πολυ καλα!! Άστα εσύ αυτά και άρχισε να κοιτάς για καροτσάκια. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από kirileman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Με την επεξήγηση αυτή συμφωνώ. Να τα ακούνε εκείνοι που σνομπάρουν τα "λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση", γιατί αυτά είναι που αναγέννησαν μια πεθαμένη κατηγορία συσκευών. Γιατί αλλιώς δουλεύεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο και αλλιώς με τα δάχτυλα σε οθόνη αφής.Ενημεροτικα,η MS απο τα Vista(2006) μας εταζε οτι θα μετατρεπε το WMC(windows media center) σε ενα τεραστιο touch friendly multimedia περιβαλο και φτασαμε στο 2012 με τα windows 8,για να υλοποιηθει(metro ui).Και αν δεν ηταν η apple να δημιουργησει με σωστη προωθηση και καταλληλο touch περιβαλλον την ταση προς τα tablets,ακομη θα περιμεναμε! Γι'αυτο και ειπα ειναι τραγικο,απο πλευρας MS! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Με την επεξήγηση αυτή συμφωνώ. Να τα ακούνε εκείνοι που σνομπάρουν τα "λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση", γιατί αυτά είναι που αναγέννησαν μια πεθαμένη κατηγορία συσκευών. Γιατί αλλιώς δουλεύεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο και αλλιώς με τα δάχτυλα σε οθόνη αφής. Άστα εσύ αυτά και άρχισε να κοιτάς για καροτσάκια. χαααααααααχαχαχαχα!!νωρις ειναι ακομα!!!μεχρι τον φλεβαρη εχει ο θεος!!! xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Το καινούργιο είναι αυτό ε? Δε νομίζω να έχει τρομερές διαφορές σε επιδόσεις. Μακάρι να του βάζανε λίγο ραμ παραπάνω έχει καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερα χρώματα οθόνης από το προηγούμενο!! όσο για τη ram αμα το κάνανε αυτό θα ήταν μετά τέλειο!!! (κ πιο ακριβό...χαχα) Σε 3 χρώματα(το γκρι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις εκδοσεις) http://www.amazon.de/T100TA-DK024H-Tablet-PC-Intel-Z3775-Touchscreen/dp/B00LM83PVU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1406975065&sr=8-9&keywords=asus+transformer+book+t100 Sent from my iPad using Insomnia για Ελλάδα γνωρίζουμε αν θα έρθει;;; Αν έχει αγγλικά win8 υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνουν ελληνικά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Με την επεξήγηση αυτή συμφωνώ. Να τα ακούνε εκείνοι που σνομπάρουν τα "λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση", γιατί αυτά είναι που αναγέννησαν μια πεθαμένη κατηγορία συσκευών. Γιατί αλλιώς δουλεύεις με ποντίκι και πληκτρολόγιο και αλλιώς με τα δάχτυλα σε οθόνη αφής. Άστα εσύ αυτά και άρχισε να κοιτάς για καροτσάκια. Επειδη εγω μιλησα για λειτουργικα σε μεγεθυνση, αναφερομουν μυριως σε θεμα δυνατοτητων και οχι τοσο σε θεμα εμφάνισης. Προσωπικά όταν εχω στα χερια μου μια συσκευη δεκα ιντσων, θελω να κανει οτι κανει και ο υπολογιστης μου. Άμα θέλω να κοιτάω τα μειλ και να διαβάζω τα αθλητικά στο γκαζετα, βολευομαι και με ένα κινητό τηλέφωνο. Και εννοειται οτι αναγνωριζω την βοηθεια της μηλοεταιρειας σε αυτον τον τομεα. Παντα υποστηριζα οτι εξαιτίας της εχουμε τωρα εξυπνα κινητα στον βαθμό που τα εχουμε, παντα υποστηριζα οτι εξαιτιας της εχουμε ταμπλετες και εχω υποστηριξει επισης οτι τα εξυπνα ρολογια θα δημιουργηθούν οταν η apple βγαλει το πρωτο της. Ας μην ξεφευγουμε ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Με το θέμα για αγορά micro sd παίζει ρολο η ταχύτητα να επιλέξω για να τρέχουν ποιο γρήγορα τα παιχνίδια που θα κάνω εγκατάσταση εκεί η έχει καποιο περιορισμο η θύρα στην ταχύτητα? να παρω μια απλή class 10 η κάποια γρήγορη class 10? να παρεις μια UHS-1Μπορεις να μου πεις καποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Μπορεις να μου πεις καποια? Έχει μια 64άρα Samsung στα crazy sundays του eshop στα 38€. Νομίζω είναι καλή κάρτα και καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2014 Ενημεροτικα,η MS απο τα Vista(2006) μας εταζε οτι θα μετατρεπε το WMC(windows media center) σε ενα τεραστιο touch friendly multimedia περιβαλο και φτασαμε στο 2012 με τα windows 8,για να υλοποιηθει(metro ui).Και αν δεν ηταν η apple να δημιουργησει με σωστη προωθηση και καταλληλο touch περιβαλλον την ταση προς τα tablets,ακομη θα περιμεναμε! Γι'αυτο και ειπα ειναι τραγικο,απο πλευρας MS! Εννοείς ότι έφτιαξε το metro ui ή υπάρχει κάτι σε wmc στο metro; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εννοείς ότι έφτιαξε το metro ui ή υπάρχει κάτι σε wmc στο metro; Ο wmc ειναι ο "προγονος" του metro ui! Βασικα η εξεληξη του γραφικου περιβαλλοντος,ειχε ως εξης: WMC => zune=>modern UI(metro) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Έχει μια 64άρα Samsung στα crazy sundays του eshop στα 38€. Νομίζω είναι καλή κάρτα και καλή τιμή Εγω σκεφτομαι να το ρισκαρω με μια τετοια: QUMOX 64GB MICRO SD MEMORY CARD CLASS 10 Επισης νομιζω οτι με 32GB θα ημουν ΟΚ. Στην ουσια αλλα 10-15 χρειαζομαι... χμμ Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2014 από Σαϊνόμπι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Εγω σκεφτομαι να το ρισκαρω με μια τετοια: QUMOX 64GB MICRO SD MEMORY CARD CLASS 10 Επισης νομιζω οτι με 32GB θα ημουν ΟΚ. Στην ουσια αλλα 10-15 χρειαζομαι... χμμ Δεν την ξέρω τη μάρκα αλλά έχει καλά reviews. Πόσο βγαίνει με μεταφορικά? Αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δεν την ξέρω τη μάρκα αλλά έχει καλά reviews. Πόσο βγαίνει με μεταφορικά? Αξίζει? Μαλλον δεν αξιζει. Ειδα τωρα ποσο παει με τα μεταφορικα και ειναι 34,50€ οποτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις εξωτερικη καρτα ηχου να δει αν δουλευει απο την usb? Η αν εχει κανεις την ευγενικη καλοσυνη να βρεθουμε να δοκιμασω εγω μια... απο αθηνα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα