Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για skin για το μηχανημά μας σας παραθέτω φωτό απο το skin της skinomi και μπορώ να πώ οτι είναι παρα πολυ εντυπωσιακό .Αν και ακριβό skin εδώ ισχύει οτι πληρώνεις παίρνεις καθώς τα αυτοκόλλητα είναι τα καλύτερα που έχω πιασει ποτέ στα χέρια μου και ακόμα και αν τα ξεκόλλησα μπορεί και 30 φορές μέχρι να τα ευθυγραμμίσω δεν έπαθαν το παραμικρό.

post-88797-0-10230300-1406730701_thumb.jpg

post-88797-0-08768600-1406730745_thumb.jpg

post-88797-0-54309200-1406730769_thumb.jpg

post-88797-0-79759900-1406730814_thumb.jpg

post-88797-0-77653000-1406730851_thumb.jpg

post-88797-0-83625400-1406731050_thumb.jpg

post-88797-0-90415600-1406731111_thumb.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Με το θέμα για αγορά  micro sd παίζει ρολο η ταχύτητα να επιλέξω για να τρέχουν ποιο γρήγορα τα παιχνίδια που θα κάνω εγκατάσταση εκεί η έχει καποιο περιορισμο η θύρα στην ταχύτητα? να παρω μια απλή class 10 η κάποια γρήγορη class 10?

Δημοσ.

Με το θέμα για αγορά  micro sd παίζει ρολο η ταχύτητα να επιλέξω για να τρέχουν ποιο γρήγορα τα παιχνίδια που θα κάνω εγκατάσταση εκεί η έχει καποιο περιορισμο η θύρα στην ταχύτητα? να παρω μια απλή class 10 η κάποια γρήγορη class 10?

να παρεις μια UHS-1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H μπαταρία είναι στο 95% και το έβαλα στην πρίζα και μου λέει plugged in, not charging.

Το κάνει επειδή νομίζει ότι είναι γεμάτο ή ξαφνικά χάλασε; ΄Τρεις μέρες το έχω και του έχω κάνει 2 κανονικότατες φορτίσεις μέχρι τώρα. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Δοκίμασα να κάνω uninstall την μπαταρία στο Devices αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Επεξ/σία από tsiouficto
Δημοσ.

H μπαταρία είναι στο 95% και το έβαλα στην πρίζα και μου λέει plugged in, not charging.

Το κάνει επειδή νομίζει ότι είναι γεμάτο ή ξαφνικά χάλασε; ΄Τρεις μέρες το έχω και του έχω κάνει 2 κανονικότατες φορτίσεις μέχρι τώρα. Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό το θέμα; Δοκίμασα να κάνω uninstall την μπαταρία στο Devices αλλά τίποτα δεν άλλαξε.

Μου το έχει κάνει εμένα και τελικά έφταιγε το καλώδιο! Δοκίμασα το καλώδιο του κινητού μου και φορτίζει κανονικά! Πρέπει να είναι κάπως ευαίσθητα, δες αν είναι αυτό

Δημοσ.

Μου το έχει κάνει εμένα και τελικά έφταιγε το καλώδιο! Δοκίμασα το καλώδιο του κινητού μου και φορτίζει κανονικά! Πρέπει να είναι κάπως ευαίσθητα, δες αν είναι αυτό

Μόλις ένιωσα σαν να μην είχα ξαναδεί ηλεκτρική συσκευή στην ζωή μου. Δούλεψε, αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα; ότι όταν συνέδεσα το κινητό αυτό φορτιζε κανονικά ενώ όταν έβαζα την ταμπλέτα αναβε άσπρο λεντακι σαν να είναι γεμάτη η μπαταρία. Γιαυτο κόλλησα και δεν δοκίμασα άλλο καλωδίο.

Δημοσ.

Μόλις ένιωσα σαν να μην είχα ξαναδεί ηλεκτρική συσκευή στην ζωή μου. Δούλεψε, αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα; ότι όταν συνέδεσα το κινητό αυτό φορτιζε κανονικά ενώ όταν έβαζα την ταμπλέτα αναβε άσπρο λεντακι σαν να είναι γεμάτη η μπαταρία. Γιαυτο κόλλησα και δεν δοκίμασα άλλο καλωδίο.

Εμένα το δικό του καλώδιο (αυτό που έχει πρόβλημα) το φορτίζει πάρα πολύ αργά και όχι μέχρι το 100%. Αν το έχεις ανοιχτό πιο γρήγορα καίει την μπαταρία παρά τη φορτίζει. Ακόμα και το κινητό μου με αυτό το καλώδιο φορτίζει πάρα πολύ αργά.

Δημοσ.

Πάντως για να πω και γω την άποψη μου, είναι εντυπωσιακό ότι πλέον έχουμε σε ένα πραγματάκι λίγων  χιλιοστών full windows experience η οποία μάλιστα πάει και νεράκι. Δύσκολα κάποιος το καταλαβαίνει πριν το πιάσει στα χέρια του. Το μέλλον είναι εδώ και άσε τους άλλους να βγάζουν λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση.

Μια ακόμα ερώτηση που αφορά πιο πολύ το λειτουργικό . Στην αρχική οθόνη όταν βάζεις τον κωδικό σου για να ξεκλειδώσει το μηχάνημα, εκεί που είναι κανονικά το πλήκτρο των smiles, έχει ένα άλλο περίεργο. Τι είναι αυτό διότι δεν έχω καταλάβει ακόμα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για να πω και γω την άποψη μου, είναι εντυπωσιακό ότι πλέον έχουμε σε ένα πραγματάκι λίγων  χιλιοστών full windows experience η οποία μάλιστα πάει και νεράκι. Δύσκολα κάποιος το καταλαβαίνει πριν το πιάσει στα χέρια του. Το μέλλον είναι εδώ και άσε τους άλλους να βγάζουν λειτουργικά κινητών σε μεγέθυνση.

Το ποιο εντυπωσιακο και τραγικο,ειναι οτι υπαρχουν εδω και 12χρονια αυτα τα μηχανηματα και χρειαστικε να βγαλει η apple tablet για να μαθει ο κοσμος την υπαρξη τους και να κατσει να ασχοληθει η ms πιο σοβαρα μαζι τους!
  • Like 3
Δημοσ.

για το t100 με τον επεξεργαστή z3775 έχουμε κάποιο νέο για το αν θα έρθει Ελλάδα ή αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από έξω??

Δημοσ.

Το ποιο εντυπωσιακο και τραγικο,ειναι οτι υπαρχουν εδω και 12χρονια αυτα τα μηχανηματα και χρειαστικε να βγαλει η apple tablet για να μαθει ο κοσμος την υπαρξη τους και να κατσει να ασχοληθει η ms πιο σοβαρα μαζι τους!

Ε ναι. Η ελλιπής διαφήμιση έφταιγε, όχι το ότι ήταν δύσχρηστες ως συσκευές. Άλλωστε, και το t100 όπως και κάθε άλλο windows tablet, όταν το χρησιμοποιούμε ως ταμπλέτα, το γυρίζουμε σε desktop mode, ούτε που το αγγίζουμε το modern ui γιατί δεν καταδεχόμαστε να δουλεύουμε με mobile λειτουργικά σε μεγέθυνση...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>για το t100 με τον επεξεργαστή z3775 έχουμε κάποιο νέο για το αν θα έρθει Ελλάδα ή αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο μαγαζί από έξω??</p>

Σε 3 χρώματα(το γκρι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις εκδοσεις)

http://www.amazon.de/T100TA-DK024H-Tablet-PC-Intel-Z3775-Touchscreen/dp/B00LM83PVU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1406975065&sr=8-9&keywords=asus+transformer+book+t100

Sent from my iPad using Insomnia

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 1
Δημοσ.

Σε 3 χρώματα(το γκρι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις εκδοσεις)

http://www.amazon.de/T100TA-DK024H-Tablet-PC-Intel-Z3775-Touchscreen/dp/B00LM83PVU/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1406975065&sr=8-9&keywords=asus+transformer+book+t100

Sent from my iPad using Insomnia

Το καινούργιο είναι αυτό ε? Δε νομίζω να έχει τρομερές διαφορές σε επιδόσεις. Μακάρι να του βάζανε λίγο ραμ παραπάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...