georsev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παιδιά δεν ειπα ότι είναι τραγική η διαφορα αλλα έχει διαφορα όταν είναι ασθενές το σήμα εγω το κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 παιδια εχει κανεις αλλος θεματακι με την δηλωση του προιοντος στην ασους? οσες φορες εχω δοκιμασει να μπω στο λινκ αυτο που βγαζει στην αρχη το ταμπλετ φτανει μεχρι το σημειο οπου λεει αν ειμαι ηδη γραμμενος χρηστης να βαλω τα στοιχεια μου αλλιως να κανω ρετζιστερ εξ αρχης. παταω στο ρετζιστερ και δεν φορτωνει ποτε, ποτε, ποτε η επομενη σελιδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έχει κανείς υπολογίσει πόση ώρα κρατάει αν παίζει ταινία Xvid σε SD ανάλυση (υπερατλαντικό ταξίδι...); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Έχει κανείς υπολογίσει πόση ώρα κρατάει αν παίζει ταινία Xvid σε SD ανάλυση (υπερατλαντικό ταξίδι...); περιπου 9 και κατι ωρες,σε 30-40% φωτινοτητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 περιπου 9 και κατι ωρες,σε 30-40% φωτινοτητα! Μισή ώρα απογείωση, μισή προσγείωση, μισή ώρα τα γεύματα, βάλε και καμιά ταινία που μπορεί να αξίζει από αυτές που δείχνουν μέσα φτάσαμε στις 3. Μένουν άλλες 8, άρα μας βγάζει και με μεγαλύτερη φωτεινότητα... ... κατάρα να μην μπορείς να κοιμηθείς μέσα στο αεροπλάνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) τοσες πολλες ωρες γιατι?που πας? αμερικη? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2014 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μισή ώρα απογείωση, μισή προσγείωση, μισή ώρα τα γεύματα, βάλε και καμιά ταινία που μπορεί να αξίζει από αυτές που δείχνουν μέσα φτάσαμε στις 3. Μένουν άλλες 8, άρα μας βγάζει και με μεγαλύτερη φωτεινότητα... ... κατάρα να μην μπορείς να κοιμηθείς μέσα στο αεροπλάνο Υπολογισε ομω και καμια ωρα στο αεροδρομιο και ισως να θες να παιξεις και κανενα παιχνιδακι κατα την διαρκεια της πτηση,οποταν καλο θα ηταν, λιγο περισσοτερη προσωχη στη διαχειριση της μπαταριας,στις πρωτες ωρες της πτησης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Απο screen protector να πάρω antiglare matte η θα χάσω πολυ απο φωτεινότητα και από ζωντανια των χρωματων?προτείνετε κάποια που έχετε δοκιμασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 τοσες πολλες ωρες γιατι?που πας? αμερικη? Νότια Αμερική... Υπολογισε ομω και καμια ωρα στο αεροδρομιο και ισως να θες να παιξεις και κανενα παιχνιδακι κατα την διαρκεια της πτηση,οποταν καλο θα ηταν, λιγο περισσοτερη προσωχη στη διαχειριση της μπαταριας,στις πρωτες ωρες της πτησης! Παιχνίδια δεν θα παίξω διότι ακομα δεν το έχω αγορασει και σκοπεύω να μην του περάσω τίποτα. Στην τελική, το θελω για επαγγελματικούς λόγους και μονο, συνεπως θα πρέπει να αφήσω χώρο για πιο χρήσιμα πράγματα. Επίσης, με 5 ώρες αναμονή στην Γερμανία θα δυσκολεύω να κάνω κρατει. Θα βρεθεί ομως μια πρίζα να το έχω πάνω για όση ώρα το δουλεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danton Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στο αεροπλάνο θα έχεις διαδραστική οθόνη με μπόλικο υλικό να χαζέψεις. Στα αεροδρόμια θα βρεις καμιά πρίζα να φορτίσεις. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στο αεροπλάνο θα έχεις διαδραστική οθόνη με μπόλικο υλικό να χαζέψεις. Στα αεροδρόμια θα βρεις καμιά πρίζα να φορτίσεις. ... Το γνωρίζω, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που πάω και οι ταινίες που έχει συνήθως είτε τις έχω δει, είτε δεν θέλω να τις δω. Γιαυτο θέλω να είμαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Πετάς δυο ταινίες που απαιτούν από τον εγκέφαλο να δουλεύει με μηδενικά εγκεφαλικά κύτταρα (πχ spiderman2) κα είσαι άρχοντας. Διότι σκεφτόμουν να δω την δεύτερη σεζόν του House of Cards, αλλά νομίζω ότι θα πέσει λίγο βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Έχει καταφέρει κάποιος να ξεκινήσει το LOL χωρίς το πληκτρολογιο?με το πλήκτρολογιο ξεκινάει μια χαρά χωρίς ούτε καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 antivirus χρειαζομαστε η οχι? αν ναι τι προτεινετε; (να μη το κανει αργο το μηχανημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο power bank με το μηχανάκι μας? antivirus χρειαζομαστε η οχι? αν ναι τι προτεινετε; (να μη το κανει αργο το μηχανημα) Το ενσωματωμένο defender των windows (πρώην security essentials) εμένα με καλύπτει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αναφερω οτι βγηκε νεα εκδοση με τον νεωτερο επεξεργαστη 3775 την οποια θα εχω στα χερια μου σε κανα μηνα οταν μου βγει το budget απο αμερικη διοτι ευρωπη ειναι ο κουκος αηδονι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα