Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ξερετε αν ο φορτιστης του δινει περισσοτερα mAh απ' οτι ενας κοινος usb charger καποιου κινητου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ξερετε αν ο φορτιστης του δινει περισσοτερα mAh απ' οτι ενας κοινος usb charger καποιου κινητου? Ακριβως το διπλασιο! Ο φορτηστης του ειναι ο ιδιος φορτηστης του nexus7! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ποιους drivers έχετε στο WiFi?μηπως έχει λίγο ασθενές σήμα και όχι τόσο σταθερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navouxodonosoras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδια το t100 asus transformer στην οθονη εχει gorila glash η καποιου αλλου ειδους anti scratch τζαμι?η ειναι απλα πλαστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Παιδια το t100 asus transformer στην οθονη εχει gorila glash η καποιου αλλου ειδους anti scratch τζαμι?η ειναι απλα πλαστικο? Δυστιχως δεν είναι gorilla glass αλλα ουτε και πλαστικο.....γυαλι είναι αλλα ποιος ξερει τι ποιοτητας..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο. Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ? Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό. Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο. Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ? Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό. Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό. Ευχαριστώ. Δεν είναι μεγάλο ούτε ιδιαίτερα βαρύ, θα το συνηθίσεις γρήγορα. Για Windows tablets νομίζω οι 10" είναι καλύτερες από τις 8" (υπάρχει το encore, το dell και ίσως κάποια άλλα αν θέλεις 8" πάντως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warden Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο. Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ? Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό. Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό. Ευχαριστώ. Προσωπικά είχα το Toshiba encore 8 ιντσών και επειδή η χρήση που ήθελα το tablet ήταν περισσότερο σαν ultra book -laptop δεν μου έφταναν οι 8 ίντσες. Με το asus είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερα να τα δεις και τα δυο από κοντά και ανάλογα γιατί το χρειάζεσαι το tablet να επιλέξεις 8 η 10 ιντσών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Το χρειάζομαι κυριως για την αίθουσα επειδή είμαι καθηγητής για να δείχνω βιντεάκια, flash ppt και τα σχετικά!! κ αυτό σκέφτομαι πιο από τα δύο θα βολέψει καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το χρειάζομαι κυριως για την αίθουσα επειδή είμαι καθηγητής για να δείχνω βιντεάκια, flash ppt και τα σχετικά!! κ αυτό σκέφτομαι πιο από τα δύο θα βολέψει καλύτερα... Για παρουσιασεις βολευει ολο το πακετακι(hdmi,keyboard&touchpad που θα ειναι και stand για το tablet)! Νομιζω οτι το t100 και το αντιστοιχο που βγαζει τωρα η acer,ειναι τα πιο καταλληλα γι'αυτη την δουλεια! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από ektor7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι έστω και αν φανεί λίγο ανόητο. Επειδή ήθελα να αγοράσω το συγκεκριμένο ταμπλετ αναρωτιέμαι μήπως είναι κάπως μεγάλο 10,1΄΄ ? Επειδή ταυτόχρονα είδα και το 8 της Asus και μου φάνηκε πιο βολικό. Θα ήθελα τη γνώμη σας καθώς εσείς το έχετε σε καθημερινή βάση και μπορείτε να έχετε μια άποψη κατά πόσο είναι βολικό. Ευχαριστώ. Πολύ το εχεις παιδεψει αγαπητε..... Εχει αρκετο καιρο που σε βλεπω να παλατζαρεις μια να το παρεις μια δεν σου κανει.... Μια χαρα είναι οι 10ιντσες, οι 8 θα σε κουρασουν ιδιως στο desktop.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 εδω και η 10 δε μας φτανουν εσυ θελεις 8? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Παιδιά κοιτάξτε μην έχετε τα Bluetooth ανοικτά γιατί το WiFi πρέπει να έχει θέμα με τα Bluetooth ανοικτά με κάποιες αποσυνδέσει μερικές φορες όπως και στο surface pro 2 πρέπει να έχουν το ίδιο θέμα, και νομίζω το σήμα του είναι ποιο δυνατο.Ας το τσεκάρει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Με ανοιχτά Bluetooth & Wifi και συνδεδεμένο ποντίκι το Wifi παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>Παιδιά κοιτάξτε μην έχετε τα Bluetooth ανοικτά γιατί το WiFi πρέπει να έχει θέμα με τα Bluetooth ανοικτά με κάποιες αποσυνδέσει μερικές φορες όπως και στο surface pro 2 πρέπει να έχουν το ίδιο θέμα, και νομίζω το σήμα του είναι ποιο δυνατο.Ας το τσεκάρει καποιος</p>Επι ενα εξάμηνο με το SP2 δεν είχα θέματα με απο συνδέσεις σε bt η wifi.Μόνο οταν κατέβαζα με πανω απο 1mb/s ο χειρισμός με ποντικι bt ηταν αστάθεις με την έννοια που ο κερσορας ψιλό χόρευε ελαφρώς,σε πιο χαμηλές ταχύτητες κατεβάσματος ηταν νορμαλ. Ειναι κοινό θεμα στα περισσότερα υβριδικά με Intel Core CPU αλλού λίγο λιγότερο αλλού λίγο περιςςοτερο αλλα υπάρχει. Παίζει ρόλο και το ποντικι,σε 2 που έχω το ενα ηταν πιο ομαλή η λειτουργία σε σχεση με το άλλο. Sent from my iPad using Insomnia Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από alextrela172 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα