kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ειμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι θήκη να πάρω.... Ελα που εισαι σε απογνωση! http://www.ebay.co.uk/itm/PU-Leather-Case-Cover-Holder-for-Asus-Transformer-Book-T100-T00T-T00TA-10-1-/351072753907?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item51bd9118f3 αυτην πηρα εγω και είναι σουπερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ειμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι θήκη να πάρω.... Ελα που εισαι σε απογνωση! http://www.ebay.co.uk/itm/PU-Leather-Case-Cover-Holder-for-Asus-Transformer-Book-T100-T00T-T00TA-10-1-/351072753907?pt=UK_iPad_Tablet_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item51bd9118f3 αυτην πηρα εγω και είναι σουπερ! ΚαλησπεραΚαι εγω εχω προβλημα τι θηκη να διαλεξω....Αυτη που εχεις , ειναι ξεχωριστη για το tablet και ξεχωριστη για το πληκτρολογιο? Οταν διπλωνει για να κλεισει, η οθονη του tablet κλεινει αυτοματα? Μυριζει περιεργα?Το pu-leather τι ειναι?Τις ιδιες ερωτησεις εχω και για την ivso. <p>Ναι βολεύει μια χαρά. Την εχω λιγους μήνες και γενικα ειμαι ικανοποιημένος.</p> <p> </p> <p>η IVSO ειναι πιο μαζεμένη σε διαστάσεις, αλλα το οτι δεν κουμπώνει το πληκτρολογιο ειναι μεγαλο μειον για μενα.</p> <p> </p> <p>Ψάχνω για καλή ΜΑΤ ζελατίνα.. Εχεις κανεις τίποτα στα υπόψιν.</p> Δες αυτην. Δεν την εχω αλλα θελω να την παρω http://www.amazon.co.uk/Kamor%C2%AE-Transformer-Protector-Crystal-Invisible/dp/B00IPZPJTY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405671279&sr=8-2&keywords=asus+transformer+book+t100+screen+protector Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδια ο δισκος ειναι σ ολους σας ετσι με την κλειδαρια πανω? τι σημαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδια ο δισκος ειναι σ ολους σας ετσι με την κλειδαρια πανω? τι σημαινει? έτσι είναι όλα ναι, πρέπει να έχει σχέση με τη λειτουργία bitlocker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) το bitlocker να το απενεργοποιησεται γιατι κοβει ταχυτητα απο την emmc! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από johnnyman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 παιδια ο δισκος ειναι σ ολους σας ετσι με την κλειδαρια πανω? τι σημαινει? Ειναι ενα χαρακτηριστηκο κρυπτογραφησης της ms,που υπηρχε μεχρι τωρα μονο στα win7 ultimate&enterprise και στα windows 8.x professional! Για να το ενεργοποιησεις/απενεργοποιησεις: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ΚαλησπεραΚαι εγω εχω προβλημα τι θηκη να διαλεξω....Αυτη που εχεις , ειναι ξεχωριστη για το tablet και ξεχωριστη για το πληκτρολογιο? Οταν διπλωνει για να κλεισει, η οθονη του tablet κλεινει αυτοματα? Μυριζει περιεργα?Το pu-leather τι ειναι?Τις ιδιες ερωτησεις εχω και για την ivso. Δες αυτην. Δεν την εχω αλλα θελω να την παρω http://www.amazon.co.uk/Kamor%C2%AE-Transformer-Protector-Crystal-Invisible/dp/B00IPZPJTY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405671279&sr=8-2&keywords=asus+transformer+book+t100+screen+protector η θηκη μου είναι ενιαια, μπορει όμως να βγει το πληκτρολογιο και μετα διπλωνει και μπορεις να το δουλεψεις σαν ταμπλετα ειτε σε ορθια σταση ειτε σε ξαπλωτη, όπως ακριβως φαινεται στις φωτο! Όχι δεν μυριζει περιεργα, για την ακριβεια δεν μου βγαζει καμια μυρωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπερα Πριν λιγες μερες αγορασα το ταμπλετ. Ολα οκ Σημερα για πρωτη φορα πηγα να το συνδεσω με το πληκτρολογιο, και το πληκτρολογιο δεν δουλευει.. ειναι λογικο? Πρεπει κατι να ρυθμισω? ΚαλησπεραΚαι εγω εχω προβλημα τι θηκη να διαλεξω....Αυτη που εχεις , ειναι ξεχωριστη για το tablet και ξεχωριστη για το πληκτρολογιο? Οταν διπλωνει για να κλεισει, η οθονη του tablet κλεινει αυτοματα? Μυριζει περιεργα?Το pu-leather τι ειναι?Τις ιδιες ερωτησεις εχω και για την ivso. Δες αυτην. Δεν την εχω αλλα θελω να την παρω http://www.amazon.co.uk/Kamor%C2%AE-Transformer-Protector-Crystal-Invisible/dp/B00IPZPJTY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405671279&sr=8-2&keywords=asus+transformer+book+t100+screen+protector η θηκη μου είναι ενιαια, μπορει όμως να βγει το πληκτρολογιο και μετα διπλωνει και μπορεις να το δουλεψεις σαν ταμπλετα ειτε σε ορθια σταση ειτε σε ξαπλωτη, όπως ακριβως φαινεται στις φωτο! Όχι δεν μυριζει περιεργα, για την ακριβεια δεν μου βγαζει καμια μυρωδια. Ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπερα Πριν λιγες μερες αγορασα το ταμπλετ. Ολα οκ Σημερα για πρωτη φορα πηγα να το συνδεσω με το πληκτρολογιο, και το πληκτρολογιο δεν δουλευει.. ειναι λογικο? Πρεπει κατι να ρυθμισω? Ευχαριστω για την απαντηση Οχι! Το πληκρολογιο δε θελει τιποτα,με το που το βαλεις πρεπει να ενωθει αμεσως! Αν δεν ενωνεται,παει αμεσα για επιστροφη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δες μήπως το φοβήθηκες και δε το κούμπωσες σωστά! Κάνει και ένα χαρακτηριστικό ήχο όταν κουμπώνει, τον ακούς? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν συνδεσω flash στην θυρα usb , το βλεπει κανονικα απλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο.. μηπως πρεπει να πατησω κατι για να το ενεργοποιησω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν συνδεσω flash στην θυρα usb , το βλεπει κανονικα απλα δεν δουλευει το πληκτρολογιο.. μηπως πρεπει να πατησω κατι για να το ενεργοποιησω??? όχι δουλεύει απευθείας και το πληκτρολόγιο και το touchpad...κάνε καμιά επανεκκίνηση μήπως έφαγε κανά κόλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emm_stra Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 εχω κανει πολλες.. δεν μπορω να κατλαβω .. πως μπορω να μπω στο Bios χωρις πληκτρολογιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 εχω κανει πολλες.. δεν μπορω να κατλαβω .. πως μπορω να μπω στο Bios χωρις πληκτρολογιο? Τότε μπορεί όντως να έπεσες σε ελαττωματικό! Για το bios δεν ξέρω, ίσως αν συνδέσεις usb πληκτρολόγιο με ανταπτοράκι απευθείας πάνω στο tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiouficto Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά, τι πενάκι παίρνει το συγκεκριμένο ταμπλετ; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2014 από tsiouficto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα