Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχει βγει προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο tablet, στον γερμανό στα 329,90 και δίνει δώρο το nokia lumia 630 δώρο..!!!!!!!!!

Όποιος ενδιαφέρεται πιστεύω είναι πολύ καλή ευκαιρία!!!

υπάρχει και στο τόπικ των προσφορών αλλά καλά κάνεις και το λες

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση, στα specs λέει οτι δέχεται microSD, microSDHC, microSDXC up to 64 GB, ποια από αυτές προτείνετε για το τ100?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητώ και γω συμβουλή για αγορά micro sd αλλά και κάτι ακόμα... Θέλω ένα ασύρματο ή bluetooth ποντίκι για να παίζω ftl και χρειάζομαι μάλιστα να έχει και ένα παραπάνω πλήκτρο στο πλάι για να λειτουργεί ως "pause". Υπάρχει κάποια οικονομική σχετικά πρόταση;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Επεξ/σία από Besproject
Δημοσ.

Παιδιά το πήρα το ταμπλετ αλλα δεν ανοίγει...Το πήρε κανένας και δεν είχε καθόλου μπαταρία?Η δεν έχει μπαταρία καθόλου αλλα παράξενο μου φαινετε έστω και λίγο θα έπρεπε να είχε...

Δημοσ.

Παιδιά το πήρα το ταμπλετ αλλα δεν ανοίγει...Το πήρε κανένας και δεν είχε καθόλου μπαταρία?Η δεν έχει μπαταρία καθόλου αλλα παράξενο μου φαινετε έστω και λίγο θα έπρεπε να είχε...

Θέλει 8 ώρες φόρτιση πριν το χρησιμοποιήσεις πρώτη φορά, το λέει και στις οδηγίες κάπου (στο συγκεκριμένο ισχύει, δεν είναι σαν άλλα tablet ή κινητά που έρχονται με αρκετή μπαταρία)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ποιο office ειναι αυτο που ερχεται μαζι με την συσκευη? το 2013?

Το 2013 ναι, η "μικρή" έκδοση όμως, home&student

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...