Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει η δυνατότητα ένα desktop πρόγραμμα να τρέχει στο παρασκήνιο;

Αν τρέχω για παράδειγμα το Musicbee που δεν είναι metro εφαρμογή, μόλις κλείσει η οθόνη κλείνει και το πρόγραμμα ενώ το Media monkey που είναι metro εφαρμογή συνεχίζει να παίζει.

Φαίνεται πως όλο το βάρος της Microsoft έχει πέσει στα WP. Χρειάζεται δουλειά το λειτουργικό στα tablets και μια καλή αναβάθμιση που δεν ξέρω πότε θα την δούμε.

Ακόμη και το solitaire (που στο tablet είναι άθλιο) στο κινητό είναι 10 φορές καλύτερο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν τρέχω για παράδειγμα το Musicbee που δεν είναι metro εφαρμογή, μόλις κλείσει η οθόνη κλείνει και το πρόγραμμα ενώ το Media monkey που είναι metro εφαρμογή συνεχίζει να παίζει.

Φαίνεται πως όλο το βάρος της Microsoft έχει πέσει στα WP. Χρειάζεται δουλειά το λειτουργικό στα tablets και μια καλή αναβάθμιση που δεν ξέρω πότε θα την δούμε.

Ακόμη και το solitaire (που στο tablet είναι άθλιο) στο κινητό είναι 10 φορές καλύτερο!

Προφανως το λαπτοπ μπαινει σε sleep.

Για καποιο λογο η εφαρμογη musicbee δεν κραταει ανοιχτο τον υπολογιστη και τον αφηνει να μπει σε sleep. Ειναι προβλημα της εφαρμογης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή είναι μια δυνατοτητα που μας ηρθε από την mobile πλατφορμα.Δλδ να τρεχουν οι εφαρμογες όταν είναι σε sleep mode.Γι'αυτο και μπορουν μονο οι metro εφαρμογες να το υποστηριξου και μονο τα μηχανιματα με παθητικο συστημα ψυξης,arm&atoms(clover&bay trail)!Με αλλα λογια αυτή την δυνατοτητα των metro apps,δε μπορεις να την εχεις στο λαπτοπ σου ή στο desktop σου,αλλα ουτε στο surface pro!

Εχει ένα καρο solitaire,διαλεξε καποιο που σου κανει!

Επεξ/σία από ektor7

Καλησπερα παιδια.Και ενω χθες ημουν ετοιμος να παραγγειλω το Asus T100 με πηρε ενας συγγενης μου απο USA και θα ερθει Ελλαδα τον αλλον μηνα.Θελει να μου κανει ενα καλο δωρο.Ξερω οτι εχει προσβαση μεσω ebay εκει.Τι λετε να του πω για το 64αρι η κατι καλυτερο σε αλλη μαρκα  tablet με windows 8.1 ομως.Περιμενω τη γνωμη σας για να του στειλω το μοντελο.Ευχαριστω.

Eχω γραψει ποιο πανω για τι το θελω.Βασικα οπου ειμαι εξω να το δουλευω για αρχεια φωτογραφιας κτλ με αναρτησεις για το blog μου.Οτι κανει και ενας σταθερος σχεδον.Για αυτο θελω windows σε tablet.Γυρω στα 400-500 ευρω.Τωρα απο Αμερικη σιγουρα ειναι ποιο κατω οι τιμες τους.Αλλα επειδη εχω ακουσει καλα σχολια για το asus...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω γραψει ποιο πανω για τι το θελω.Βασικα οπου ειμαι εξω να το δουλευω για αρχεια φωτογραφιας κτλ με αναρτησεις για το blog μου.Οτι κανει και ενας σταθερος σχεδον.Για αυτο θελω windows σε tablet.Γυρω στα 400-500 ευρω.Τωρα απο Αμερικη σιγουρα ειναι ποιο κατω οι τιμες τους.Αλλα επειδη εχω ακουσει καλα σχολια για το asus...

Για το surface pro2 τι γνωμη εχεις?Αν δε σε χαλα 7-8ωρες αυτονομιας και τα 800gr νομιζω ότι είναι καλυτερη επιλογή για την περιπτωση σου!

Αν δεν ηταν το θεμα της τοπικης εγγυησης,αυτό θα ηταν ιδανικο για σενα!

Εκτος από το asus υπαρχει και το dell venue pro 11(bay trail ή i5)!Εγω σε bay trail από αμερικη θα πηγενα στο dell venue pro 11 με fullhd με πολύ μεγαλο φασμα χρωματων,από τα καλυτερα panel που κυκλοφορουν στη αγορα και με δυνατοτητα εξτρα μπαταριας!

Επεξ/σία από ektor7

Φιλε μου ασχετος ειμαι με αυτα.Θελω ομως ευκαιρεια τωρα να ειναι κατι πολυ καλο.Φυσικα να εχει usb κτλ.Απο εγγυηση οτι μου ερθει δεν θα εχω Ελλάδα ετσι;

εγω το 8αρι dell που εχω που το πηρα απο αμερικη δεν ισχυει στην ελλαδα η εγγυηση του..

Προβλημα αυτο...Τι μπορει να παθει γενικα;Και εαν το στειλω πισω δεν θα με καλυψουν εκει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλημα αυτο...Τι μπορει να παθει γενικα;Και εαν το στειλω πισω δεν θα με καλυψουν εκει;

Αν το στειλεις αμερικη θα στο καλυψουν!

Και δε νωμιζω να περνα καν τελωνιο όταν είναι μεταχειρισμενο και παει για σερβις!Γενικα και τα asus εξωτερικο θα τα στειλεις αλλα εδώ ευρωπη,γιατι δεν εχει σερβις ελλαδα!

Surface pro2 και dell θα πρεπει να σταλει αμερικη!

Επεξ/σία από ektor7

νομιζω θα σε καλυψουν εκει απλα πρεπει να το στειλεις σε σπιτι φιλου κ να το στειλει αυτος μετα..κατι τετοιο απο οτι θυμαμαι!

Ναι σε αυτο δεν εχω προβλημα να το στειλω ου μη γενιτο...Τελικα βρε παιδια ποιο απο τα 3 που μου ειπατε;Μαζι με πληκτρολογιο ομως.Περιμενει να του στειλω το μοντελο ακριβως(email) για να το παρει.Ερχεται Ελλαδα σε 20 μερες περιπου.Απο ebay Αμερικης μπορειτε να μου συστησετε να του δωσω το λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε αυτο δεν εχω προβλημα να το στειλω ου μη γενιτο...Τελικα βρε παιδια ποιο απο τα 3 που μου ειπατε;Μαζι με πληκτρολογιο ομως.Περιμενει να του στειλω το μοντελο ακριβως(email) για να το παρει.Ερχεται Ελλαδα σε 20 μερες περιπου.Απο ebay Αμερικης μπορειτε να μου συστησετε να του δωσω το λινκ;

Το θεμα είναι ποσο απαιτητικο είναι αυτό που θες να κανεις?Εγω δεν εχω ασχοληθεί!

Πρεπει να ξερουμε αν είναι ok με atom bay trail&2gb ram(asus t100&dell venue pro 11-bay trail model) ή θα χρειαστείς i5&4gb ram(surface pro 2 & dell venue pro 11-i5model)?

Επεξ/σία από ektor7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θεμα είναι ποσο απαιτητικο είναι αυτό που θες να κανεις?Εγω δεν εχω ασχοληθεί!

Πρεπει να ξερουμε αν είναι ok με atom bay trail&2gb ram(asus t100&dell venue pro 11-bay trail model) ή θα χρειαστείς i5&4gb ram(surface pro 2 & dell venue pro 11-i5model)?

Αυτα τα 2 τελευταια που λες δεν ειναι τα ποιο δυνατα;Θελω κατι να μην κολαει σχεδον πουθενα αλλα σιγουρα με πληκτολογιο μαζι.Καμμια επεξεργασια φωτογραφιας θα κανω και μετα αναρτησεις.Αντε να βαλω και κανα μικρο βιντεακι σπανια ομως...

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...