cocotsak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κατοχος του μηχανηματος εδω και 2 μερες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ηταν ετσι οπως το περιμενα με το μονο μειον για μενα την οθονη του που ειναι καλη αλλα αν ηταν fhd θα εκτοξευε το μηχανημα.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος γιατι ενω αναγνωριζει κανονικα εναν εξωτερικο σκληρο usb 3 1 tera απο την θυρα Mini usb δεν μπορει να κανει το ιδιο και η θυρα usb 3 που ειναι πανω στο dock?Ενα φλασακι που δοκιμασα το αναγνωριζει αλλα τον συγκεκριμενο δισκο οχι.Ειναι ενας TOURO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, γιατι λέω απο Δευτέρα να το πάρω κι εγω: 1. Τα office δίνονται ακομη μαζι με το μηχάνημα; 2. Κάποια βολικη και οχι ογκώδης θήκη υπάρχει; 3. Υπάρχει εναλλακτική επιλογή σε κοντα σε αυτήν την τιμή; Συγγνώμη εάν έχουν απαντηθεί πρόσφατα, αλλα διαβάζω το thread απο την αρχη...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. 1. Ναι 2. Ριξε μια ματια στο ebay να δεις τι σου αρεσει εσενα. 3. Αν εννοεις για αντιστοιχο windows μηχανημα είναι το pipo w1 το οποιο είναι σε σχεδόν ιδια τιμη και είναι και 64αρι, προσωπικα όμως διαλεξα αυτό της asus....δες και κρινε για τον εαυτο σου. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge-lyk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και εγώ δεν μπορω να βρω εναλλακτική επιλογή.....ίσως μονο τον αντικαταστάτη του ή το ίδιο σε πιο χαμηλή τιμή, όταν αντικατασταθεί. Αλλά μέχρι τοτε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johng4 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα, μια ερωτηση στους κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου: Θα μπορει να σηκωνει παιχνιδιακια τυπου football manager η ουτε καν? Δεν περιμενω ουτε ταχυτητα ουτε γραφικα,απλα να τρεχει αξιοπρεπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εδω το football manager 2014 τρεχει στο asus t100!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 3. Αν εννοεις για αντιστοιχο windows μηχανημα είναι το pipo w1 το οποιο είναι σε σχεδόν ιδια τιμη και είναι και 64αρι, προσωπικα όμως διαλεξα αυτό της asus....δες και κρινε για τον εαυτο σου. Περιμενα να εχει πολυ μεγαλυτερη επιστυχια στην χωρα μας το Pipo W1 σε σχεση με το Asus .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Περιμενα να εχει πολυ μεγαλυτερη επιστυχια στην χωρα μας το Pipo W1 σε σχεση με το Asus .. Γιατί το λες αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 θυμιστε μου πως να κανω εγκατασταση του Office..αν παω να ανοιξω ενα αρχειο του, μου λεει οτι δεν το εχω και μου δινει 3 δυνατοτητες..λογικα εμεις παταμε ενεργοποιηση.. ο κωδικος ειναι σε καρτελακι που ηταν στο κουτι; γιατι δεν τα εχω εδω μαζι μου και πρεπει να το ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Περιμενα να εχει πολυ μεγαλυτερη επιστυχια στην χωρα μας το Pipo W1 σε σχεση με το Asus .. Αγνωστη στους μη ιδιατερα μπασμένους...ακομη και εγω διστασα και πηγα στην γνωστη asus. Σαφως πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το pipo (αλουμινιο) αλλα με χαλασε πολύ η φορτιση που δεν είναι micro usb και φοβηθηκα και το keyboard αν δεν με ικανοποιήσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hidd3n Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αγνωστη στους μη ιδιατερα μπασμένους...ακομη και εγω διστασα και πηγα στην γνωστη asus. Σαφως πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το pipo (αλουμινιο) αλλα με χαλασε πολύ η φορτιση που δεν είναι micro usb και φοβηθηκα και το keyboard αν δεν με ικανοποιήσει.... Επειδή πρόκειται να αγοράσω το ASUS σύντομα, εσύ προτείνεις το pipo δηλαδή; Με έβαλες σε σκέψεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 θυμιστε μου πως να κανω εγκατασταση του Office.. αν παω να ανοιξω ενα αρχειο του, μου λεει οτι δεν το εχω και μου δινει 3 δυνατοτητες.. λογικα εμεις παταμε ενεργοποιηση.. ο κωδικος ειναι σε καρτελακι που ηταν στο κουτι; γιατι δεν τα εχω εδω μαζι μου και πρεπει να το ψαξω Πατάς ενεργοποίηση και θα σου ζητήσει να βάλεις κωδικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πατάς ενεργοποίηση και θα σου ζητήσει να βάλεις κωδικό! το οποιο που το βρισκω; ειναι σε καρτελακι που ηταν στο κουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το οποιο που το βρισκω; ειναι σε καρτελακι που ηταν στο κουτι; Ναι,μην το χάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Αγνωστη στους μη ιδιατερα μπασμένους...ακομη και εγω διστασα και πηγα στην γνωστη asus. Σαφως πολύ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το pipo (αλουμινιο) αλλα με χαλασε πολύ η φορτιση που δεν είναι micro usb και φοβηθηκα και το keyboard αν δεν με ικανοποιήσει.... Επειδή πρόκειται να αγοράσω το ASUS σύντομα, εσύ προτείνεις το pipo δηλαδή; Με έβαλες σε σκέψεις! Προτείνω asus, γιατί σου είπα ότι δεν θεωρώ καθόλου αξιόπιστη την θύρα φόρτισης, και το πληκτρολόγιο Δεν το βλέπω ιδιαίτερα της προκοπής....Με βόλεψε τρελά το keyboard του asus Επί την ευκαιρία... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα