giorgos1966 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... 7
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... Ωραίος! Στην τελευταία φάση του ματς σου έκατσε! Επένδυσε άφοβα στο t100, δε θα σε απογοητεύσει! 3
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενος! Και ειπα να το μοιραστω μαζι σας χωρις παρεξηγηση...Ας ειναι καλα η Ελβετια στο Μουντιαλ! Ρισκαρα 120 ευρω χθες προς το τελος του αγωνα να νικησει η Ελβετια και εγινε το θαυμα!Εβαλε το νικητηριο γκολ στο 93ο λεπτο.Με αυτη την εμπνευση και ρισκο κερδισα 540 ευρω.Οποτε μου ανοιξε ο δρομος αυτοματα για την αγορα του Asus T100... Ωραιος!Αλλα μην το κανεις συνηθειο,γιατι δεν μπαινουν συχνα τερματα στο 93! Δε σου λεω καλοριζικο,μεχρι να το παρεις ή να τελειωσει το μουντιαλ!
giorgos1966 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ωραιος!Αλλα μην το κανεις συνηθειο,γιατι δεν μπαινουν συχνα τερματα στο 93! Δε σου λεω καλοριζικο,μεχρι να το παρεις ή να τελειωσει το μουντιαλ! Χα χα! Μπα για παν ενδεχομενο εκανα αιτηση να τα τραβηξω για να το αγορασω.Χαζος ειμαι;Αυτα δε γινονται συνεχεια. 1
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδια πριν το παραγγειλω.τι αλλο θα χρειαστω!Μια θηκη,μια εχτρα μνημη πχ;Μπορειτε να βοηθησετε ωστε να μην ξαναπαραγγελνω στο αμμεσο μελλον;Θελω να ειμαι κομπλε...Α και να μας ζησει και το Βελγιο(Μουντιαλ)! Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από giorgos1966 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια πριν το παραγγειλω.τι αλλο θα χρειαστω!Μια θηκη,μια εχτρα μνημη πχ;Μπορειτε να βοηθησετε ωστε να μην ξαναπαραγγελνω στο αμμεσο μελλον;Θελω να ειμαι κομπλε...Α και να μας ζησει και το Βελγιο(Μουντιαλ)! Έπιασες και το Βέλγιο? Θα πάρεις το 64άρι σιγά σιγά! (Μη πω κανά surface pro! ) Από που θα το πάρεις, από εξωτερικό? Μνήμες, θήκες κλπ μπορείς να τα πάρεις και αργότερα. Εγώ έχω μια 16άρα κάρτα και μεμβράνη στην οθόνη, τίποτα άλλο. Είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έπιασες και το Βέλγιο? Θα πάρεις το 64άρι σιγά σιγά! (Μη πω κανά surface pro! ) Από που θα το πάρεις, από εξωτερικό? Μνήμες, θήκες κλπ μπορείς να τα πάρεις και αργότερα. Εγώ έχω μια 16άρα κάρτα και μεμβράνη στην οθόνη, τίποτα άλλο. Είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας Ναι φιλε μου επιασα και το Βελγιο...ανατροπη!Απο που να το παραγγειλω ειμαι σε διλημα.Το καλο ειναι οτι εδω στη Σκοπελο εχουμε μειωμενο ΦΠΑ οποτε θα μου ερθει και λιγο ποιο φθηνο απο Ελλαδα νομιζω.Δεν ξερω τι να κανω .Για θηκη πως θα το κουβαλαω οταν το παρω;Για μνημη θελω να του περασω 2 προγραμματα για επεξεργασια φωτογραφιας.
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ναι φιλε μου επιασα και το Βελγιο...ανατροπη!Απο που να το παραγγειλω ειμαι σε διλημα.Το καλο ειναι οτι εδω στη Σκοπελο εχουμε μειωμενο ΦΠΑ οποτε θα μου ερθει και λιγο ποιο φθηνο απο Ελλαδα νομιζω.Δεν ξερω τι να κανω .Για θηκη πως θα το κουβαλαω οταν το παρω;Για μνημη θελω να του περασω 2 προγραμματα για επεξεργασια φωτογραφιας. Εγώ το είχα πάρει από mediamarkt όταν είχε 369€. Τώρα βλέπω το 32άρι το έχουνε τα μεγάλα καταστήματα 329€ και ίσως γλιτώσεις κάτι και από το φπα. Τα προγράμματα είναι καλύτερα να εγκατασταθούν στο δίσκο νομίζω οπότε αν είναι μεγάλα ίσως να δεις το 64άρι για στο 32άρι δε μένει και πολύς χώρος ελεύθερος με τα Windows και το Office εγκατεστημένα. Θήκες κλπ μπορείς να παραγγείλεις από ebay, amazon πχ με λίγα ή καθόλου μεταφορικά
giorgos1966 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ το είχα πάρει από mediamarkt όταν είχε 369€. Τώρα βλέπω το 32άρι το έχουνε τα μεγάλα καταστήματα 329€ και ίσως γλιτώσεις κάτι και από το φπα. Τα προγράμματα είναι καλύτερα να εγκατασταθούν στο δίσκο νομίζω οπότε αν είναι μεγάλα ίσως να δεις το 64άρι για στο 32άρι δε μένει και πολύς χώρος ελεύθερος με τα Windows και το Office εγκατεστημένα. Θήκες κλπ μπορείς να παραγγείλεις από ebay, amazon πχ με λίγα ή καθόλου μεταφορικά Το pfotoshop kai το picasa θελω να βαλω μονο.Δεν θα μου φτασει το 32αρι;Και εαν αγορασω εχτρα μνημη-σκληρο...Δεν ξερω φιλε μου για κατατοπισε με παρακαλω.Το office χρειαζεται οπωσδηποτε;Δεν μπορω να βαλω κατι ποιο ελαφρυ με λιγοτερο χωρο να πιανει;Ευχαριστω. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2014 από giorgos1966 1
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το pfotoshop kai το picasa θελω να βαλω μονο.Δεν θα μου φτασει το 32αρι;Και εαν αγορασω εχτρα μνημη-σκληρο...Δεν ξερω φιλε μου για κατατοπισε με παρακαλω.Το office χρειαζεται οπωσδηποτε;Δεν μπορω να βαλω κατι ποιο ελαφρυ με λιγοτερο χωρο να πιανει;Ευχαριστω. To office αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να μην το κάνεις εγκατάσταση οπότε θα γλιτώσεις κάποια gb. Αν είναι μόνο για αυτά τα 2 νομίζω και με το 32άρι θα είσαι οκ. Τώρα το τι κάρτα μνήμης θα χρειαστείς είναι καθαρά θέμα χρήσης, οι 32άρες είναι αρκετά φτηνές κάπου 20€ έχουν, δες αν σου φτάνει 1
giorgos1966 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 To office αν δεν το χρειάζεσαι μπορείς να μην το κάνεις εγκατάσταση οπότε θα γλιτώσεις κάποια gb. Αν είναι μόνο για αυτά τα 2 νομίζω και με το 32άρι θα είσαι οκ. Τώρα το τι κάρτα μνήμης θα χρειαστείς είναι καθαρά θέμα χρήσης, οι 32άρες είναι αρκετά φτηνές κάπου 20€ έχουν, δες αν σου φτάνει Ωραια φιλε.Εχεις να μου προτεινεις μια 32 αρα καλη;
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Ωραια φιλε.Εχεις να μου προτεινεις μια 32 αρα καλη; Κάποια επώνυμη, από αξιόπιστο μαγαζί (πολλές φτηνές στο ebay είναι μαϊμούδες) και να είναι class 10 που είναι γρήγορες. Νομίζω οι Samsung θεωρούνται καλές και γρήγορες, όπως και οι transcend και άλλες. Προσωπικά έχω μια adata, μια χαρά φαίνεται αλλά δεν κάνω και φουλ χρήση.
hidd3n Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παιδιά, μπορεί να κάνω και χαζή ερώτηση. Ψάχνω για το 64gb. Μπορεί κάποιος να μου πει τι διαφορά έχουν τα 2 παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/5024443/Asus-Transformer-Book-T100TA-DK003P-Z3740-2GB-64GB.html &https://www.skroutz.gr/s/4157743/Asus-Transformer-Book-T100TA-C1-GR-64GB.html
StigmaX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Στα καλα καθούμενα χτες το βράδυ, μου σβήνει το Τ100... μπαταρία λέω θα είναι και δεν το πήρα χαμπάρι. Πάω σήμερα να το ανάψω, τζίφος, τίποτα. To φωτάκι είναι πορτοκαλί και αναβοσβήνει. Δοκίμασα power button 10 sec, power+volume down 10sec και 30 sec αλλα τίποτα, καμία ανταπόκριση.... Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω;
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Στα καλα καθούμενα χτες το βράδυ, μου σβήνει το Τ100... μπαταρία λέω θα είναι και δεν το πήρα χαμπάρι. Πάω σήμερα να το ανάψω, τζίφος, τίποτα. To φωτάκι είναι πορτοκαλί και αναβοσβήνει. Δοκίμασα power button 10 sec, power+volume down 10sec και 30 sec αλλα τίποτα, καμία ανταπόκριση.... Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω; Και μένα τρώει κάτι τέτοια κολλήματα αλλά συνήθως με μια δυο φορές παρατεταμένο πάτημα του power button ζωντανεύει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα