AfterForever Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Η τιμή είναι πολύ καλή, αλλά αν πας να κάνεις παραγγελία θα δεις ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Δες κάποιο άλλο amazon (amazon.de, amazon.co.uk πχ). Εγώ το παράγγειλα από eshop. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου θα το έχω. 8ωρο διάβασα παραπάνω την 1η φόρτιση έτσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Βρηκα εδω: http://www.amazon.com/Transformer-T100TA-C1-GR-Detachable-Touchscreen-Laptop/dp/B00FFJ0HUE Αλλα απο Αγγλικα δεν πολυκαταλαβαινω...Ειναι καλη τιμη και σε 64gb;Η να παρω το 32gb. Κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος και σου είπα και γω στο προηγούμενο μήνυμα. Κοίτα στα ευρωπαϊκά amazon για να μην έχεις και θέμα με τελωνεία κλπ. Για το χώρο είναι ανάλογα τη χρήση, εγώ έχω το 32άρι με μια καρτούλα 16gb και μου φτάνει, αλλά δεν κατεβάζω πράγματα πχ Η τιμή είναι πολύ καλή, αλλά αν πας να κάνεις παραγγελία θα δεις ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Δες κάποιο άλλο amazon (amazon.de, amazon.co.uk πχ). Εγώ το παράγγειλα από eshop. Σήμερα μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου θα το έχω. 8ωρο διάβασα παραπάνω την 1η φόρτιση έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνε αυτό που σου λέει ο φίλος και σου είπα και γω στο προηγούμενο μήνυμα. Κοίτα στα ευρωπαϊκά amazon για να μην έχεις και θέμα με τελωνεία κλπ. Για το χώρο είναι ανάλογα τη χρήση, εγώ έχω το 32άρι με μια καρτούλα 16gb και μου φτάνει, αλλά δεν κατεβάζω πράγματα πχ Μωρε δεν ξερω Αγγλικα και πως γινετε να το παραγγειλω και εαν στελνουν Ελλαδα...Για τον χωρο δεν εχω σκοπο να κατεβασω τιποτα ιδιαιτερο.Απλα ενα προγραμμα φωτογραφιας επεξεργασια θα βαλω.Να κοιταξω για το 32 αρι και μελοντικα να παρω μια καρτα εχτρα αν χρειαστει; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2014 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το παρέλαβα σήμερα και κάνω Updates. Το εργαλείο ΠΕΤΑΕΙ. Πρέπει να κάνω δήλωση στην asus για να έχω εγγύηση; Επίσης έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα με την επαφή και το πόσο καλά "πιάνει" το touchpad με το τάμπλετ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια απορία. υπαρχει μετρο ie? ειναι διαφορετικος απο τον κλασσικο; επισης γιατι δε μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν ειμαι στον ΙΕ; Οπουδηποτε αλλου οταν παταω σε καποια φορμα για κειμενο, αυτο εμφανιζεται αυτοματα... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια απορία. υπαρχει μετρο ie? ειναι διαφορετικος απο τον κλασσικο; επισης γιατι δε μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν ειμαι στον ΙΕ; Οπουδηποτε αλλου οταν παταω σε καποια φορμα για κειμενο, αυτο εμφανιζεται αυτοματα... ευχαριστω Αν εβαλες τον chrome default,ξεχνα τον ie metro! Στο desktop γενικα δεν πεταγεται το keyboard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Παιδια απορία. υπαρχει μετρο ie? ειναι διαφορετικος απο τον κλασσικο; επισης γιατι δε μου πεταγεται το πληκτρολογιο οταν ειμαι στον ΙΕ; Οπουδηποτε αλλου οταν παταω σε καποια φορμα για κειμενο, αυτο εμφανιζεται αυτοματα... φυσευχαριστω Φυσικα και υπαρχει και είναι κορυφαιος σε touch εμπειρια χρησης..... Ότι σου ειπε ο εκτορ για τα υπολοιπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 ΟΚ αφού το έψαξα και εγώ είδα ότι αν έχεις άλλον browser default, δεν έχεις τον μετρο ΙΕ. Είναι όντως κορυφαίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Το παρέλαβα σήμερα και κάνω Updates. Το εργαλείο ΠΕΤΑΕΙ. Πρέπει να κάνω δήλωση στην asus για να έχω εγγύηση; Επίσης έχει διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα με την επαφή και το πόσο καλά "πιάνει" το touchpad με το τάμπλετ; Μεγεία! Θα το ευχαριστηθείς! Σχετικά με το touchpad, στο δικό μου έχω παρατηρήσει ότι δεν έχει καλή απόκριση μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξυπνάει από sleep mode, μετά πάει μια χαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστήσει το novago να μου πει αν ειχε κάποιο πρόβλημα;εμενα δεν μπορει ουτε να εγκαταστήσει το plugin! Sent from my iPhone using Insomnia Kανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά πως γίνεται όταν κάνουμε swipe από τα αριστερά της οθόνης και βλέπουμε τις ανοιχτές εφαρμογές να κλείσουμε όποιες θέλουμε; με το ποντίκι κάνουμε δεξί κλικ και το κλείνουμε. Με touch πως το κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Παιδιά πως γίνεται όταν κάνουμε swipe από τα αριστερά της οθόνης και βλέπουμε τις ανοιχτές εφαρμογές να κλείσουμε όποιες θέλουμε; με το ποντίκι κάνουμε δεξί κλικ και το κλείνουμε. Με touch πως το κάνουμε;Αρπαζεις με το δακτυλο την εφαρμογη που θες και την κατεβαζεις στο τερμα κατω της οθονης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) τι εχω κανει λαθος στην εγκατασταση και δεν βλεπω ελληνικα μεσα σε Notepad/Wordpad ???? βασικα σε ετοιμα txt που περασα απο αλλο υπολογιστη μου δειχνει αλλαμπουρνεζικα τα ελληνικα.. και αν παω να γραψω ελληνικα στο ιδιο κειμενο, μου γραφει, αλλα κατα την αποθηκευση μου λεει οτι βρηκε Unicode χαρακτηρες που θα χαθουν αν αποθηκευσω σε ANSI encoded text file.. οποτε μολις το αποθηκευσω ετσι μου τους μετατρεπει σε αγγλικους.. Στο παλιο ομως το εκανα κανονικα και αποθηκευε ελληνικα! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2014 από MasterX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θα πας control panel - Region και τα κανεις παντού Greece (και στις τρείς καρτέλες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 βασικα, μονο στην καρτελα Διαχειριση στη "Γλωσσα για τα προγραμματα που δεν υποστηριζζουν Unicode" δεν το ειχα.. τα αλλα 2 ηταν οκ..λυθηκε το προβλημα.. ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα