ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 6:50 PM, said:Το θεμα είναι όμως ότι θα μου παρουν και το ταμπλετ κατά πασα πιθανοτητα.....σιγα μην μου πουν να παραδωσω μονο το keyboard.... Μιλα μαζι τους και βλεπεις!
kostasfalcon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μιλα μαζι τους και βλεπεις! Να μην το παω δηλ στα Mediamarkt? να μιλησω απευθειας με asus?
ektor7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 6:53 PM, said:Να μην το παω δηλ στα Mediamarkt? να μιλησω απευθειας με asus? Παρτο πρωτα στα Mediamarkt και αν δεν γινει τιποτα,τοτε μιλας με την Asus! 1
kostaspap Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Για συγχρονισμο του google calendar με το iphone δεν χρειαζεσαι extra app, μπορεις να το κανεις και απο τις ρυθμισεις. https://support.google.com/calendar/answer/151674?hl=en Ναι αλλα ετσι ότα εγραφα ενα γεγονος στο iphone δε μου ενημερωνε το gcalendar.
arma1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 παληκαρια αν χρειαστει να περασουμε παλι τα win που βρισκουμε τα κλειδια? ειναι οπως γινετε σε pc η καμια σχεση?
AfterForever Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Παιδιά γειά σας. Είχα νέτμπουκ 12άρι, asus 1215b, ήμουν υπέρευχαριστημένος από φορητότητα, μπαταρία (6ωρο) κτλ Μου το φάγανε. Το αντικατέστησα με ένα κινέζικο android tablet (huyndai playx) Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, αλλά σαν υπολογιστής στο σερφάρισμα ή κανένα έγγραφο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (τρώει και τα κολληματάκια του ενίοτε και μου τη δίνει στα νεύρα). Σκέφτομαι λοιπόν το συγκεκριμένο. Και τάμπλετ και με το πληκτρολόγιο σα νετμπουκ. 1) Η μπαταρία με απλή χρήση (wifi+σερφάρισμα) πόσο κρατάει; Για κανένα ebook σε καμιά παραλία; Εκεί κρατάει αξιοσημείωτα; 2) Οθόνη σε ήλιο; Όχι ντάλα, σε εξωτερικό χώρο γενικά, μπορείς να χαζολογήσεις; Νομίζω στην 330άρα είναι ο ορισμός της φορητότητας έτσι; Αν έχω και άλλες απορίες θα επανέλθω! Ευχαριστώ.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 παληκαρια αν χρειαστει να περασουμε παλι τα win που βρισκουμε τα κλειδια? ειναι οπως γινετε σε pc η καμια σχεση? Ειναι οπως τα λαπτοπ που ερχονται με windows 8/8.1,το κλειδι ειναι γραμμενο στο bios και οταν κανεις install τα windows το αναγνωριζει αυτοματα! Παιδιά γειά σας. Είχα νέτμπουκ 12άρι, asus 1215b, ήμουν υπέρευχαριστημένος από φορητότητα, μπαταρία (6ωρο) κτλ Μου το φάγανε. Το αντικατέστησα με ένα κινέζικο android tablet (huyndai playx) Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, αλλά σαν υπολογιστής στο σερφάρισμα ή κανένα έγγραφο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (τρώει και τα κολληματάκια του ενίοτε και μου τη δίνει στα νεύρα). Σκέφτομαι λοιπόν το συγκεκριμένο. Και τάμπλετ και με το πληκτρολόγιο σα νετμπουκ. 1) Η μπαταρία με απλή χρήση (wifi+σερφάρισμα) πόσο κρατάει; Για κανένα ebook σε καμιά παραλία; Εκεί κρατάει αξιοσημείωτα; 2) Οθόνη σε ήλιο; Όχι ντάλα, σε εξωτερικό χώρο γενικά, μπορείς να χαζολογήσεις; Νομίζω στην 330άρα είναι ο ορισμός της φορητότητας έτσι; Αν έχω και άλλες απορίες θα επανέλθω! Ευχαριστώ. 1.10-11 ωρες χωντρικα! 2.Στον ηλιο δε θα το ελεγα ως το πιο βολικο,αλλα σε σκια και τερμα την φωτηνοτητα παλευεται!!! 1
AfterForever Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Hd video είτε στο YouTube είτε από κάποιο mkv παίζει χωρίς πρόβλημα ή έχει κολλήματα;
johnnyman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 τα παιζει χωρις προβληματα ολα ακομα κ 4K που εχω δοκιμασει!!
giorgos1966 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια εχετε κανα αξιοπιστο φθηνο μαγαζι στο ebay για την αγορα του asus t100 64gb;Ευχαριστω.
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Παιδια εχετε κανα αξιοπιστο φθηνο μαγαζι στο ebay για την αγορα του asus t100 64gb;Ευχαριστω. Στα ευρωπαϊκά amazon κοίταξες που είναι σίγουρα αξιόπιστα?
lef79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστήσει το novago να μου πει αν ειχε κάποιο πρόβλημα;εμενα δεν μπορει ουτε να εγκαταστήσει το plugin! Sent from my iPhone using Insomnia 1
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 1η φορά μου βγαίνει πλήκτρο από πληκτρολόγιο και μάλιστα καθώς πληκτρολογώ! Το ξαναέβαλα, αλλά δείχνει να έχει κάτσει λίγο στραβά. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 1η φορά μου βγαίνει πλήκτρο από πληκτρολόγιο και μάλιστα καθώς πληκτρολογώ! Το ξαναέβαλα, αλλά δείχνει να έχει κάτσει λίγο στραβά. Πως το κατάφερες? Βγάλτο και κούμπωσέ το ξανά αν είναι
giorgos1966 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα ευρωπαϊκά amazon κοίταξες που είναι σίγουρα αξιόπιστα? Βρηκα εδω: http://www.amazon.com/Transformer-T100TA-C1-GR-Detachable-Touchscreen-Laptop/dp/B00FFJ0HUE Αλλα απο Αγγλικα δεν πολυκαταλαβαινω...Ειναι καλη τιμη και σε 64gb;Η να παρω το 32gb. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2014 από giorgos1966
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα