Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 6:50 PM, said:

Το θεμα είναι όμως ότι θα μου παρουν και το ταμπλετ κατά πασα πιθανοτητα.....σιγα μην μου πουν να παραδωσω μονο το keyboard....

Μιλα μαζι τους και βλεπεις!

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 6:53 PM, said:

Να μην το παω δηλ στα Mediamarkt? να μιλησω απευθειας με asus?

Παρτο πρωτα στα Mediamarkt και αν δεν γινει τιποτα,τοτε μιλας με την Asus!

• Like 1
Δημοσ.

παληκαρια αν χρειαστει να περασουμε παλι τα win που βρισκουμε τα κλειδια? ειναι οπως γινετε σε pc η καμια σχεση?

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας.

Είχα νέτμπουκ 12άρι, asus 1215b, ήμουν υπέρευχαριστημένος από φορητότητα, μπαταρία (6ωρο) κτλ

Μου το φάγανε.

Το αντικατέστησα με ένα κινέζικο android tablet (huyndai playx)

Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, αλλά σαν υπολογιστής στο σερφάρισμα ή κανένα έγγραφο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (τρώει και τα κολληματάκια του ενίοτε και μου τη δίνει στα νεύρα).

Σκέφτομαι λοιπόν το συγκεκριμένο. Και τάμπλετ και με το πληκτρολόγιο σα νετμπουκ.

1) Η μπαταρία με απλή χρήση (wifi+σερφάρισμα) πόσο κρατάει; Για κανένα ebook σε καμιά παραλία; Εκεί κρατάει αξιοσημείωτα;

2) Οθόνη σε ήλιο; Όχι ντάλα, σε εξωτερικό χώρο γενικά, μπορείς να χαζολογήσεις;

Νομίζω στην 330άρα είναι ο ορισμός της φορητότητας έτσι;

Αν έχω και άλλες απορίες θα επανέλθω! Ευχαριστώ.

Δημοσ.

παληκαρια αν χρειαστει να περασουμε παλι τα win που βρισκουμε τα κλειδια? ειναι οπως γινετε σε pc η καμια σχεση?

Ειναι οπως τα λαπτοπ που ερχονται με windows 8/8.1,το κλειδι ειναι γραμμενο στο bios και οταν κανεις install τα windows το αναγνωριζει αυτοματα!

Παιδιά γειά σας.

Είχα νέτμπουκ 12άρι, asus 1215b, ήμουν υπέρευχαριστημένος από φορητότητα, μπαταρία (6ωρο) κτλ

Μου το φάγανε.

Το αντικατέστησα με ένα κινέζικο android tablet (huyndai playx)

Καλή οθόνη, καλή μπαταρία, αλλά σαν υπολογιστής στο σερφάρισμα ή κανένα έγγραφο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (τρώει και τα κολληματάκια του ενίοτε και μου τη δίνει στα νεύρα).

Σκέφτομαι λοιπόν το συγκεκριμένο. Και τάμπλετ και με το πληκτρολόγιο σα νετμπουκ.

1) Η μπαταρία με απλή χρήση (wifi+σερφάρισμα) πόσο κρατάει; Για κανένα ebook σε καμιά παραλία; Εκεί κρατάει αξιοσημείωτα;

2) Οθόνη σε ήλιο; Όχι ντάλα, σε εξωτερικό χώρο γενικά, μπορείς να χαζολογήσεις;

Νομίζω στην 330άρα είναι ο ορισμός της φορητότητας έτσι;

Αν έχω και άλλες απορίες θα επανέλθω! Ευχαριστώ.

1.10-11 ωρες χωντρικα!

2.Στον ηλιο δε θα το ελεγα ως το πιο βολικο,αλλα σε σκια και τερμα την φωτηνοτητα παλευεται!!!:P

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εχετε κανα αξιοπιστο φθηνο μαγαζι στο ebay για την αγορα του asus t100 64gb;Ευχαριστω.

Στα ευρωπαϊκά amazon κοίταξες που είναι σίγουρα αξιόπιστα?

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστήσει το novago να μου πει αν ειχε κάποιο πρόβλημα;εμενα δεν μπορει ουτε να εγκαταστήσει το plugin!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

1η φορά μου βγαίνει πλήκτρο από πληκτρολόγιο και μάλιστα καθώς πληκτρολογώ! Το ξαναέβαλα, αλλά δείχνει να έχει κάτσει λίγο στραβά.

• Like 1
Δημοσ.

1η φορά μου βγαίνει πλήκτρο από πληκτρολόγιο και μάλιστα καθώς πληκτρολογώ! Το ξαναέβαλα, αλλά δείχνει να έχει κάτσει λίγο στραβά.

Πως το κατάφερες? :-)  Βγάλτο και κούμπωσέ το ξανά αν είναι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα ευρωπαϊκά amazon κοίταξες που είναι σίγουρα αξιόπιστα?

Βρηκα εδω: http://www.amazon.com/Transformer-T100TA-C1-GR-Detachable-Touchscreen-Laptop/dp/B00FFJ0HUE

Αλλα απο Αγγλικα δεν πολυκαταλαβαινω...Ειναι καλη τιμη και σε 64gb;Η να παρω το 32gb.

Επεξ/σία από giorgos1966

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...