Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή δεν θυμαμαι καθολου....μια ερωτηση....

Όταν είναι κουμπωμενο το tablet πανω στο πληκτρολογιο, παιζει καθολου ο μεντεσες μπρος - πισω ή σας είναι σταθερος?

Εννοω χωρις να στριψει για να διαλέξετε σε τι κληση το θελετε.

Δεν παίζει καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μενα παιζει λιγο!

Φυσικα εγω το εχω 8+μηνες και σχεδον συνεχεια κουμπομενο,δλδ περισσοτερη χρηση λαπτοπ!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

πως γινεται σε αλλους να παιζει και σε αλλους όχι....?

το υπολογιζω 1 ποντο σιγουρα το μπρος πισω το δικο μου....κριμα που δεν μπορω να θυμηθώ αν το πηρα ετσι ή μου εγινε στην πορεια.

Και το αστειο είναι ότι το εχω δουλεψει ελαχιστα χωρις το πληκτρολογιο....παντα το εχω κουμπωμενο επανω.

Δημοσ.
kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 5:28 PM, said:

πως γινεται σε αλλους να παιζει και σε αλλους όχι....?

το υπολογιζω 1 ποντο σιγουρα το μπρος πισω το δικο μου....κριμα που δεν μπορω να θυμηθώ αν το πηρα ετσι ή μου εγινε στην πορεια.

Και το αστειο είναι ότι το εχω δουλεψει ελαχιστα χωρις το πληκτρολογιο....παντα το εχω κουμπωμενο επανω.

Ειναι λογικο οσοι το εχουμε περισσοτερο σαν λαπτοπ να χαλαρωσει λιγο το dock!Δεν ειναι και απο ατσαλι!:P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι λογικο οσοι το εχουμε περισσοτερο σαν λαπτοπ να χαλαρωσει λιγο το dock!Δεν ειναι και απο ατσαλι! :P

το εχω 1 μηνα μονο.....μετα από λιγο καιρο θα μου είναι περα δωθε χορευτρια το μηχανακι...?

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μενα ετσι κανει,αλλα σε πολυ πιο περιορισμενη κλιση/μετακινηση απ'το δικο σου!

Βασικα εχει χαλαρωσει πολυ το dock εκει που γινεται η συνδεση του μεταλικου με το πληκτρολογιο.Ενω σε μενα ψιλο παιζει το ταμπλετ μεσα στο dock και οχι η ιδια η βαση του dock οπως σε σενα!

Δε ξερω αν το καλυπτει η εγγυηση,κατι τετοιο!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρείται όμως κατασκευαστικη - εργοστασιακη αστοχια και επιβαλεται να παει  στο service ? ή θα μου πουν ότι εφταιξα εγω ? (μας τελειωσαν τα doa... καλα ηταν μια φορα)

Δημοσ.

Τ δικο μου παιζει λιγο αλλα η κινηση ειναι απο το tablet μεσα στο dock,ενω του kostasfalcon παιζει και το ιδιο το dock!

Για εγγυηση θα πρεπει να μιλησεις με την asus ή το καταστημα που το αγορασες!

Δημοσ.
kostasfalcon, on 04 Jun 2014 - 6:21 PM, said:

ο μεντεσες (το dock δηλαδή) και χωρις την ταμπλετα συνδεμενη επανω του παιζει αν του βαλω χερι.....

Ναι ακριβως αυτη ειναι η διαφορα απο το δικο μου.Σε μενα δε παιζει καθολου το dock!

Εγω πιστευω οτι μπορει να στο καλυψουν αν μιλησεις με asus και στειλεις και το video!Ειναι εργοστασιακη αστοχια και αν το δεχθουν λογικα θα σου αλλαξουν μονο το dock keyboard!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα το dock από μόνο του είναι στιβαρό, δεν κουνιέται καθόλου

Λάθος τελικά, κουνιέται λίγο ο κοννέκτορας και γι' αυτό έχει τον τζόγο αυτό...κάποια στιγμή θα κοιτάξω μήπως μπορώ να το σταθεροποιήσω κάπως

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Σε μένα, πάντως, δεν παίζει καθόλου, ούτε χιλιοστό. Βέβαια το έχω "καρφωμένο" το πληκτρολόγιο στο γραφείο και ουσιαστικά δεν κλείνει ποτέ όπως κατεβάζουμε την οθόνη ενός λάπτοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ακριβως αυτη ειναι η διαφορα απο το δικο μου.Σε μενα δε παιζει καθολου το dock!

Εγω πιστευω οτι μπορει να στο καλυψουν αν μιλησεις με asus και στειλεις και το video!Ειναι εργοστασιακη αστοχια και αν το δεχθουν λογικα θα σου αλλαξουν μονο το dock keyboard!

Το θεμα είναι όμως ότι θα μου παρουν και το ταμπλετ κατά πασα πιθανοτητα.....σιγα μην μου πουν να παραδωσω μονο το keyboard....

Τι ατυχια είναι αυτή....το δευτερο μηχανακι και αυτό  με πρόβλημα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...