Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν θυμαμαι καθολου....μια ερωτηση....

Όταν είναι κουμπωμενο το tablet πανω στο πληκτρολογιο, παιζει καθολου ο μεντεσες μπρος - πισω ή σας είναι σταθερος?

Εννοω χωρις να στριψει για να διαλέξετε σε τι κληση το θελετε.

Επεξ/σία από kostasfalcon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει καμια περιπτωση να συγχρονισουμε το ημερολογιο του Τ100 με αυτο του iphone???

Τελικα επελεξα το Google calendar και κατεβασα και ενα app για το iphone που συγχρονιζονται όλα.Το calendar της microsoft δε μπορεσα να το συγχρονισω χωρίς outlook.

Τελικα επελεξα το Google calendar και κατεβασα και ενα app για το iphone που συγχρονιζονται όλα.Το calendar της microsoft δε μπορεσα να το συγχρονισω χωρίς outlook.

Για συγχρονισμο του google calendar με το iphone δεν χρειαζεσαι extra app, μπορεις να το κανεις και απο τις ρυθμισεις.

https://support.google.com/calendar/answer/151674?hl=en

Και εγω ετσι πιστευω..

Γιατι απο οτι λεει και ο τυπος στο video, το νιωθει αρκετα βαρυ το keyboard, οποτε παιζει να ειχε και σκληρο μεσα.

Αυτό αποτελεί σοβαρή αναβάθμιση του dock-πληκτρολογίου. Η κεντρική ιδέα του είναι κορυφαία (έξτρα δίσκος + έξτρα μπαταρία + θύρες κ.α.). Και κάρτα γραφικών να χωρέσουν εκεί μέσα, ακόμα καλύτερα, αρκεί, φυσικά, να μη παραφουσκώσει το πληκτρολόγιο. Όπως και να 'χει, η θέση του πληκτρολογίου είναι πάνω σε κάποιο γραφείο, οπότε το βάρος του ελάχιστα μας απασχολεί ή τουλάχιστον, μας απασχολεί πολύ λιγότερο από αυτό του τάμπλετ.

είναι δυσκολο να μου απαντησει καποιος???

Έχω την εντύπωση ότι έχει ένα ελαφρό τζογάρισμα...για σίγουρα θα σου πω το μεσημεράκι που θα το έχω στα χέρια μου γιατί κόλλησα λίγο με την ερώτηση :-)

• Like 1

Έχω την εντύπωση ότι έχει ένα ελαφρό τζογάρισμα...για σίγουρα θα σου πω το μεσημεράκι που θα το έχω στα χέρια μου γιατί κόλλησα λίγο με την ερώτηση :-)

οκ ευχαριστω προκαταβολικα!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό αποτελεί σοβαρή αναβάθμιση του dock-πληκτρολογίου. Η κεντρική ιδέα του είναι κορυφαία (έξτρα δίσκος + έξτρα μπαταρία + θύρες κ.α.). Και κάρτα γραφικών να χωρέσουν εκεί μέσα, ακόμα καλύτερα, αρκεί, φυσικά, να μη παραφουσκώσει το πληκτρολόγιο. Όπως και να 'χει, η θέση του πληκτρολογίου είναι πάνω σε κάποιο γραφείο, οπότε το βάρος του ελάχιστα μας απασχολεί ή τουλάχιστον, μας απασχολεί πολύ λιγότερο από αυτό του τάμπλετ.

Ειναι αναλογως τη χρηση που εχει ο καθενας στο νου του...

Προσωπικα, δεν το θεωρω desktop replacement οποτε να μην με νοιαζει το βαρος/παχος κλπ του πληκτρολογιου επειδη θα ειναι στο γραφειο.

Με το keyboard dock εκτελει και χρεη laptop οποτε θελω να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρυ και λεπτο για να το χρησιμοποιεις στα γονατα/ποδια(εξου και το LAPtop), οπως αντιστοιχα θελουμε να ειναι λεπτα και ελαφρια τα ultrabook.

Aν η θεση του keyboard dock ειναι κυριως στο γραφειο, τοτε ενα ποιοτικο bluetooth πληκτρολογιο μαζι με ενα ενα data hub για συνδεση σκληρου, ethernet, usb θα ηταν πιο βολικο.

Επισης, η εξτρα μπαταρια και ο εξτρα σκληρος δισκος δεν προσφερουν καποιο ουσιαστικο πλεονεκτημα οταν ειναι στο γραφειο.(μιας και εκει εχεις συνηθως ρευμα και δυνατοτητα για εξωτερικο σκληρο)

Αλλα αυτο ειναι tablet-LAPtop hybrid και προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι κυριως ευχρηστο ως tablet και laptop και μετα ως μηχανημα που χρησιμοποιεις στο γραφειο.

Επεξ/σία από haHa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το πληκτρολόγιο δεν είναι fixed. Αν θες κάτι πιο ελαφρύ, δε σε εμποδίζει να έχεις και ένα πανάλαφρο και λεπτό πληκτρολόγιο-θήκη τύπου surface.

Δεν εχω βρει καποιο που να προσφερει σταθεροτητα και αλλαγη κλισης οθονης και να εχει και touchpad και usb για το t100 εκτος απο το μαμισιο, ωστε πχ να το χρησιμοποιω ανετα στα ποδια μου οπως ενα laptop. Εχεις βρει εσυ; 

Αντιθετα, για το γραφειο μπορεις να παρεις ενα οποιοδηποτε bluetooth πληκτρολογιο και δεν σε πολυεδιαφερει το touchpad μιας και μπορεις να εχει ασυρματο ποντικι. Επισης η αλλαγη κλισης της οθονης δεν ειναι τοσο σημαντικο πραγμα στο γραφειο οσο ειναι on-the-go, οποτε το keyboard για το γραφειο εχει μικροτερες απαιτησεις σε αυτον τον τομεα απο το keyboard που χρησιμοποιεις on-the-go.  

Επαναλαμβανω πως θεωρω για ενα hybrid tablet-LAPtop, ειναι πιο σημαντικο να ειναι καλο tablet και καλο laptop(αρα να εχει ελαφρυ κ λεπτο keyboard dock) και μετα να ειναι καλο desktop replacement/χρηση σε γραφειο.

Τελος, σε χρηση σε γραφειο (και οχι on-the-go) δεν βλεπω μεγαλη χρησιμοτητα σε εξτρα μπαταρια και 2ο σκληρο.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Κατα τη γνώμη μου η μοναδική ένσταση στο Τ200 είναι ότι θα έπρεπε να είχε 4gb ram και σιγά σιγά οι κατασκευαστές το ελάχιστο να είναι αυτό το μέγεθος μνήμης στις προτάσεις τους και από τις 8 ιντςες.

Ελπίζω να το δούμε με τους cherry trail από αρχές του 15.

Φτάνει πια αυτή η τσιγκουνιά.

Δεν εχω βρει καποιο που να προσφερει σταθεροτητα και αλλαγη κλισης οθονης και να εχει και touchpad και usb για το t100 εκτος απο το μαμισιο, ωστε πχ να το χρησιμοποιω ανετα στα ποδια μου οπως ενα laptop. Εχεις βρει εσυ; 

Αντιθετα, για το γραφειο μπορεις να παρεις ενα οποιοδηποτε bluetooth πληκτρολογιο και δεν σε πολυεδιαφερει το touchpad μιας και μπορεις να εχει ασυρματο ποντικι. Επισης η αλλαγη κλισης της οθονης δεν ειναι τοσο σημαντικο πραγμα στο γραφειο οσο ειναι on-the-go, οποτε το keyboard για το γραφειο εχει μικροτερες απαιτησεις σε αυτον τον τομεα απο το keyboard που χρησιμοποιεις on-the-go.  

Επαναλαμβανω πως θεωρω για ενα hybrid tablet-LAPtop, ειναι πιο σημαντικο να ειναι καλο tablet και καλο laptop(αρα να εχει ελαφρυ κ λεπτο keyboard dock) και μετα να ειναι καλο desktop replacement/χρηση σε γραφειο.

Τελος, σε χρηση σε γραφειο (και οχι on-the-go) δεν βλεπω μεγαλη χρησιμοτητα σε εξτρα μπαταρια και 2ο σκληρο.

Ούτε έχω βρει, ούτε εννοούσα αυτό. Τη λογική των hybrid εξηγώ, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, και ειδικότερα του transformer! Η εξέλιξη των hybrid δε θα σταματήσει στην αντικατάσταση των κλασσικών laptops ή ultrabooks, θα προχωρήσει ταχύτατα στην αντικατάσταση και των desktop replacements και τελικά των desktops, είναι αναπόφευκτο. Πού θα χωρέσει το έξτρα hardware, το έγραψα, στο dock-πληκτρολόγιο. Όταν η κατηγορία ωριμάσει, θα βρίσκεις και ένα ελαφρύτερο πληκτρολόγιο για χρήση on the go, το surface έχει ήδη δείξει ένα τρόπο στήριξης της οθόνης υπό γωνίες. Η δε έννοια "λάπ-τοπ" έχει ατονήσει σημαντικά λόγω της κυριαρχίας των τάμπλετς (αποδεικνύεται ότι καλύτερα στον καναπέ ένα ελαφρύτερο τάμπλετ με εικονικό πληκτρολόγιο, παρά ένα βαρύτερο και ογκωδέστερο λάπτοπ). Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που η οθόνη μας έγινε πια ένα πλήρες pc, οι δυνατότητες του transformation είναι απεριόριστες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε έχω βρει, ούτε εννοούσα αυτό. Τη λογική των hybrid εξηγώ, όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, και ειδικότερα του transformer! Η εξέλιξη των hybrid δε θα σταματήσει στην αντικατάσταση των κλασσικών laptops ή ultrabooks, θα προχωρήσει ταχύτατα στην αντικατάσταση και των desktop replacements και τελικά των desktops, είναι αναπόφευκτο. Πού θα χωρέσει το έξτρα hardware, το έγραψα, στο dock-πληκτρολόγιο. Όταν η κατηγορία ωριμάσει, θα βρίσκεις και ένα ελαφρύτερο πληκτρολόγιο για χρήση on the go, το surface έχει ήδη δείξει ένα τρόπο στήριξης της οθόνης υπό γωνίες. Η δε έννοια "λάπ-τοπ" έχει ατονήσει σημαντικά λόγω της κυριαρχίας των τάμπλετς (αποδεικνύεται ότι καλύτερα στον καναπέ ένα ελαφρύτερο τάμπλετ με εικονικό πληκτρολόγιο, παρά ένα βαρύτερο και ογκωδέστερο λάπτοπ). Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που η οθόνη μας έγινε πια ένα πλήρες pc, οι δυνατότητες του transformation είναι απεριόριστες!

Oκ, απλα δεν βρισκω τον λογο να περιορισεις τις τωρινες δυνατοτητες ως laptop ενος hybrid tablet/laptop για να προσφερεις ενα χοντροτερο και βαρυτερο keyboard dock με 2η μπαταρια και 2ο σκληρο που θα μενει στο γραφειο, οπου ειναι το μερος που  ουσιαστικα δεν χρειαζεσαι 2η μπαταρια και 2ο σκληρο...

Για το γραφειο, θα αρκουσε ενα docking station(οπου εκει ο χρηστης προσθετει οτι θελει, εχει περισσοτερα ports κλπ), οπως υπαρχουν για πολλα αλλα λαπτοπ ωστε να γινεται ευκολα desktop replacement.

Το keyboard dock ομως θα πρεπει να εχει στοχο την φορητοτητα και να ειναι λεπτο και ελαφρυ για να διευκολυνει την χρηση ως laptop.

Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ο περισσοτερος κοσμος που αγορασε το t100 , αγορασε την εκδοση χωρις σκληρο δισκο που ειναι πιο φορητη κλπ.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...