Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Τ200 η παράλλαγη του πολύ επιτυχημένου Τ100 στις 11.6 ιντςες είναι πλέον γεγονός από την Asus με κάποιες βελτιώσεις/προσθήκες και στο dock και στο tablet όπως μπορείτε να δείτε.

Οχι 11.6!!!! Χανει σε φορητοτητα... Τουλαχιστον εχει μεγαλυτερο touchpad.

Εντωμεταξυ, αν εξαιρεσεις την μεγαλυτερη οθονη και τον ελαχιστα πιο γρηγορο επεξεργαστη, δεν εχει καμμια ουσιαστικη διαφορα.

Ειναι ουσιαστικα σαν μεγαλυτερο μοντελο. Πως υπαρχει ipad mini και ipad κανονικο ή πως υπαρχει ultrabook 11" και ultrabook 13" .

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί λέγαμε για το ethernet; :-)  Μια χαρά χώρεσε στο πληκτρολόγιο. Επίσης, πολύ σημαντικό ότι δε φορτίζει πια από τη micro usb την οποία απελευθερώνει, ενώ προστέθηκε και 2ο usb στο πληκτρολόγιο! Μεγάλο μείον οι αυξημένες διαστάσεις και το βάρος, ήδη το t100 είναι βαρύ για τάμπλετ.

Και 2ος σκληρός δίσκος στο πληκτρολόγιο. Αυτό είναι πολύ καλό!!! Αν υπάρχει και 2η μπαταρία, ακόμα καλύτερα. Ως ιδέα περισσότερο και λιγότερο ως υλοποίηση (αυτό θα βελτιωθεί σε επόμενες εκδόσεις), μου αρέσει, είναι σε καλό δρόμο η Asus.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.

Τί λέγαμε για το ethernet; :-)  Μια χαρά χώρεσε στο πληκτρολόγιο. Επίσης, πολύ σημαντικό ότι δε φορτίζει πια από τη micro usb την οποία απελευθερώνει, ενώ προστέθηκε και 2ο usb στο πληκτρολόγιο! Μεγάλο μείον οι αυξημένες διαστάσεις και το βάρος, ήδη το t100 είναι βαρύ για τάμπλετ.

Και 2ος σκληρός δίσκος στο πληκτρολόγιο. Αυτό είναι πολύ καλό!!! Αν υπάρχει και 2η μπαταρία, ακόμα καλύτερα. Ως ιδέα περισσότερο και λιγότερο ως υλοποίηση (αυτό θα βελτιωθεί σε επόμενες εκδόσεις), μου αρέσει, είναι σε καλό δρόμο η Asus.

Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις. Μια μικρή διαφωνία μόνο, δε το λες και βαρύ σαν tablet το t100! :-)

Δημοσ.

Μπορεί να είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "βαρύ", σχετικά είναι όλα. Είναι λίγο πιο βαρύ από ένα ipad air, αλλά και λίγο πιο φαρδύ, οπότε κρατιέται δυσκολότερα. Πόσο μάλλον το Τ200.

Δημοσ.
kirileman, on 03 Jun 2014 - 6:00 PM, said:

Μπορεί να είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός "βαρύ", σχετικά είναι όλα. Είναι λίγο πιο βαρύ από ένα ipad air, αλλά και λίγο πιο φαρδύ, οπότε κρατιέται δυσκολότερα. Πόσο μάλλον το Τ200.

Εσυ ειπες ομως οτι ειναι βαρυ για tablet και οχι οτι ειναι πιο βαρυ απο το ipad air!

Με αλλα λογια ειναι σαν να λες οτι μονο το ipad air(οχι ομως τα προηγουμενα ipad) εχει καταληλο βαρος για tablet!

Δημοσ.

Εσυ ειπες ομως οτι ειναι βαρυ για tablet και οχι οτι ειναι πιο βαρυ απο το ipad air!

Με αλλα λογια ειναι σαν να λες οτι μονο το ipad air(οχι ομως τα προηγουμενα ipad) εχει καταληλο βαρος για tablet!

Τί να κάνουμε τώρα που το air έχει θέσει νέα standards στην κατηγορία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:13 PM, said:kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:13 PM, said:

Τί να κάνουμε τώρα που το air έχει θέσει νέα standards στην κατηγορία;

Kαι το surface pro 3 εχει θεσει νεα standards στην κατηγορια των ultrabboks,αλλα δε λεμε οτι το macbook air ειναι βαρυ και χοντρο για ultrabook,γενικα!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι το surface pro 3 εχει θεσει νεα standards στην κατηγορια των ultrabboks,αλλα δε λεμε οτι το macbook air ειναι βαρυ και χοντρο για ultrabook,γενικα!

Νομίζω ότι κάπου είδα τον haHa να το λέει, αλλά επειδή βαριέμαι να κάθομαι να διυλίζω την κάθε λέξη των συνομιλητών μου, ξεκαθάρισα ότι όλα είναι σχετικά. Αυτό που ήταν γρήγορο χθες, σήμερα θεωρείται αργό, αυτό που ήταν ελαφρύ χθες, σήμερα είναι βαρύ. Το t100 είναι βαρύ σε σχέση με το air ή το xperia z2. Αλλά και εντελώς αντικειμενικά να το δούμε πέρα από μάρκες και μοντέλα, τα 500γρ για μια 10άρα συσκευή είναι πάρα πολλά, ξεχνάς το gaming που απαιτεί έλεγχο με γυροσκόπιο και γενικά το πολύωρο κράτημα στον αέρα.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:44 PM, said:kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:44 PM, said:kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:44 PM, said:kirileman, on 03 Jun 2014 - 9:44 PM, said:

Νομίζω ότι κάπου είδα τον haHa να το λέει, αλλά επειδή βαριέμαι να κάθομαι να διυλίζω την κάθε λέξη των συνομιλητών μου, ξεκαθάρισα ότι όλα είναι σχετικά. Αυτό που ήταν γρήγορο χθες, σήμερα θεωρείται αργό, αυτό που ήταν ελαφρύ χθες, σήμερα είναι βαρύ. Το t100 είναι βαρύ σε σχέση με το air ή το xperia z2. Αλλά και εντελώς αντικειμενικά να το δούμε πέρα από μάρκες και μοντέλα, τα 500γρ για μια 10άρα συσκευή είναι πάρα πολλά, ξεχνάς το gaming που απαιτεί έλεγχο με γυροσκόπιο και γενικά το πολύωρο κράτημα στον αέρα.

Αυτο που θα κοιταξεις τωρα,δεν ειναι να το συγκρινεις αν κανει ή οχι για tablet, με το tablet(ipad air) που ειναι το πιο ελαφρυ της κατηγοριας, γιατι ΔΕΝ ειναι σημειο αναφορας για ολοκληρη την κατηγορια,αλλα αν βρισκεται μεσα στα πλεσια του μεσου ορου,ΟΛΩΝ των ΣΗΜΕΡΙΝΩ tablets!Για να μπορεις να κρινεις αν ενα tablet ειναι βαρυ ή οχι για ΟΛΗ την κατηγορια!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Βαρύ το τ100 δεν το λές σε καμία περίπτωση. Σε σχέση με το air, είναι βαρύτερο αλλα όχι σε σχέση με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Τώρα για το τ200, δεν είναι τελικα ο αντικαταστάτης του τ100 αλλα το μεγάλος του αδερφός. Το ethernet παρότι εν έτη 2014 το θεωρώ περιττό για μια τέτοια συσκευή, είναι καλοδεχούμενο όπως και η επιπλέον θύρα usb, που είναι κάτι που έλειπε από το τ100. 

Δημοσ.

Και κατι που ΔΕΝ εχει προσεξει ο φιλτατος kirileman,ειναι οτι ΟΣΑ windows tablet εχουν mini HDMI,ειναι ΠΙΟ χοντρα και ΠΙΟ βαρια,απ'αυτα που ΔΕΝ εχουν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού σε αυτό το θέμα όλοι έχουμε ή θέλουμε να πάρουμε το t100 και σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι, νομίζω δεν χρειάζονται άσκοπες αντιπαραθέσεις και διαφωνίες :-) (και οκ για καμιά 80αριά γραμμάρια παραπάνω μιλάμε, δεν είναι και τραγικό!)

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι κάπου είδα τον haHa να το λέει, 

Mα ειναι απο τα βαρυτερα και χοντροτερα ultrabook το macbook air(ειδικα αν αναλογιστουμε και την χειροτερη οθονη), εχοντας μαλιστα και απο τις μεγαλυτερες διαστασεις λογω μεγαλων bezel.

Πρεπει να αλλαξει σχεδιασμο και να ακολουθησει το παραδειγμα των αλλων ultrabook ή ακομα και του asus t300 chi.

bookt300-chi.jpg

Εμενα δεν με ενθουσιασε το t200.

Προτιμω χωρις ethernet(δεν το βρισκω τοσο σημαντικο σε ενα tablet/hybrid, οταν δεν εχουν πια ουτε μερικα desktop replacement laptops) και χωρις 2ο σκληρο για να ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη αυτονομια.

Το asus t100 ειναι 544 γραμμαρια, δεν το θεωρω βαρυ για 10"(μετριο θα το ελεγα), ειδικα αν αναλογιστουμε οτι ειναι μολις 75gr βαρυτερο απο το ipad air και 108gr ελαφρυτερο απο το ipad 4 .(που ειναι στο περιπου στο ιδιο price point)

Το ipad4 το θεωρω θεοβαρο, το t100 μετριο και το ipad air ελαφρυ για 10αρι.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Ισως η θυρα για Ethernet να ειναι μονο στο keyboard με το 2ο σκληρο που ειναι και πιο χοντρο!

Προσωπικα και εγω προτιμω χωρις 2o σκληρο στο keyboard,κυριως λογο μεγαλυτερης αυτονομιας οταν ειναι σε laptop mode!

Y.Γ.Πολυ ωραιο το asus t300 chi.

Δημοσ.

Ισως η θυρα για Ethernet να ειναι μονο στο keyboard με το 2ο σκληρο που ειναι και πιο χοντρο!

Και εγω ετσι πιστευω..

Γιατι απο οτι λεει και ο τυπος στο video, το νιωθει αρκετα βαρυ το keyboard, οποτε παιζει να ειχε και σκληρο μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...