Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοτε ατύχησες.....

Μια φορα μου αργησε να ερθει κατι, τα πηρα στο κρανιο και ζητησα τα χρηματα μου πισω. Την επομενη τα χαραματα ελαβα mail ότι μου πιστωθηκαν. Είναι και το paypal μια ασφαλεια....

με πιστωσε πρωτα το ποσο πισω στο paypal και μετα του εστειλα πισω την καρτα οπως εγραψα παραπανω!! :)

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ξερεις ότι οι πιο αξιόπιστες καρτες είναι αυτές της Samsung....

Εκανα παραγγελεια από ebay UK για φιλο μου μια 64αρα και επειδή η τιμη ηταν πολύ καλη πηρα και για μενα μια και θα βαλω την 32αρα που του εχω επανω στο note2 μου.

http://www.ebay.co.uk/itm/261474826081?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edit: Είναι η plus εκδοση με up to 48mb/sec transferate

Να είσαι καλά, την παρήγγειλα τελικά αν και γενικά αποφεύγω να αγοράζω κάρτες μνήμες από το ebay. Ο συγκεκριμένος πωλητής φαίνεται ΟΚ παντως, για να δούμε!

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το You.gr για το συγκεκριμένο tablet στα 329€ και αναφέρει 2 χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση του Media Markt είναι και αυτή στα 2 χρόνια ή να επιλέξω να το αγοράσω από το You.gr;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να είσαι καλά, την παρήγγειλα τελικά αν και γενικά αποφεύγω να αγοράζω κάρτες μνήμες από το ebay. Ο συγκεκριμένος πωλητής φαίνεται ΟΚ παντως, για να δούμε!

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το You.gr για το συγκεκριμένο tablet στα 329€ και αναφέρει 2 χρόνια εγγύηση. Η εγγύηση του Media Markt είναι και αυτή στα 2 χρόνια ή να επιλέξω να το αγοράσω από το You.gr;

Εγω το πηρα από το mediamarkt, το οποιο εχει 14μερες DOA και αυτό στην πραξη ηταν σωτηρια, γιατι το πρωτο που πηρα ειχε εμφανισει μετα την βδομαδα καμενο πιξελ. Ετσι εγινε αμεσα η αντικατασταση!

Αν περασει το DOA μετα service....

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.

καλημερα συμφορουμίτες!Καμια πρόταση για θηκη για το τ100 και καρτουλα sd???

Δημοσ.

καλησπερα. μολις αγορασα κ γω με τη σειρα μου το τ100 32αρι. 

μηπως ανακαλυφθηκε κανας τροπος να ξεφορτωθοουμε το κρυμενο recovery ?

γενικα προσπαθω να βρω τροπους να ελςυθερωσω gb 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε παρατηρήσει να πέφτει η απόδοση της συσκευής όταν η μπαταρία είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα; Μικρά lags κλπ; Μήπως είναι power management feature;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει να πέφτει η απόδοση της συσκευής όταν η μπαταρία είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα; Μικρά lags κλπ; Μήπως είναι power management feature;

ναι το χουν κανει απτη μανα του οταν δν εχει μπαταρια να πεφτει η cpu πολυ

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Μάλλον power saving είναι γιατί κρατάει η μπαταρία Αδικαιολόγητο πολύ όταν είναι κοντά στο 5% αλλά δεν το έχω ψάξει.

Δημοσ.

καλησπερα. μολις αγορασα κ γω με τη σειρα μου το τ100 32αρι. 

μηπως ανακαλυφθηκε κανας τροπος να ξεφορτωθοουμε το κρυμενο recovery ?

γενικα προσπαθω να βρω τροπους να ελςυθερωσω gb 

Το καλύτερο ειναι να βρεις ενα φρεσκο ISO με περασμενο ηδη το update 1 του Απριλίου.  Προσωπικά κέρδισα μερικά GB, αν ανατρέξεις μερικές σελίδες πιο πισω θα το βρεις.

Δημοσ.

σήμερα διαπιστωσα το εξής. ειχα δυο t100 και ηθελα να τα κανω pair για μεταφορα αρχειων μεσω Bluetooth. τελικα δεν τα καταφερα γιατι ενώ γινοταν pair μετα στο status ανεφερε non connected. δοκιμασα και με το κινητο μου ένα galaxy s3 και παλι τα ιδια. εψαξα λιγο στο ιντερνετ και διαβασα ότι πολλοι εχουν το ιδιο πρόβλημα.ηθελα να ρωτησω αν εχει βρει κανεις καμια λυση γι αυτό το θεμα? μηπως μπορει καποιος να βοηθησει. ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ενδιαφέρομαι για την 64gb version του. Που μπορώ να το βρω από Ελλάδα ή εξωτερικό (φθηνότερα). Για το 32gb το βλέπω σε πολλά site Ελλάδα.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από hidd3n
Δημοσ.

Θέλω να ξεθάψω τις ρυθμίσεις ενέργειας που λείπουν από το advanced power settings, γιατί έχει ελάχιστες. Φαντάζομαι ότι θα γίνεται μέσω registry. Ξέρουμε πώς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Τ200 η παράλλαγη του πολύ επιτυχημένου Τ100 στις 11.6 ιντςες είναι πλέον γεγονός από την Asus με κάποιες βελτιώσεις/προσθήκες και στο dock και στο tablet όπως μπορείτε να δείτε.

Επεξ/σία από alextrela172
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...