StigmaX Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Να ρωτησω εχει συνδεσει κανεις το ταμπλετ με tv και να βαλει το xbmc; Αν βαλω αναλυση 1920χ1080 τοτε δεν μπορω να δω σωστα ενώ στην στανταρ αναλυση (1366χ768) δεν εχω πρόβλημα. Επίσης πήρα ένα ανταπτορα mini usb se usb θηλυκο και σύνδεσα ενα στικακι αλλά δεν βλέπω φως. Θέλει κάποια ρύθμιση; Με screen mirroring θα βγάλει στην τηλεόραση 1366χ768, αφού είναι mirroring. Αν η TV σου κάνει scaling θα το έχεις full screen αλλιώς θα έχει περιθόρια γύρω απο την εικόνα. Ο τρόπος να το κάνεις είναι να σετάρεις την τηλεόραση σε second screen και να μεταφέρεις το XBMC εκεί. Πάρα το windows button + -> 4-5 φορές μέχρι να στο βγάλει στο δευτερο desktop. Όσο για το stick δεν γνωρίζω μιας και δεν το έχω δοκιμάσει. 1
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) kirileman, on 26 May 2014 - 5:02 PM, said:kirileman, on 26 May 2014 - 5:02 PM, said:Γιατί, το κλείνεις ποτέ; Και το Restart λειτουργει με fast boot! Φυσικα αν νιώθεις OK με χωρις αυτο,μενεις ετσι οπως εχει! kirileman, on 25 May 2014 - 8:14 PM, said:Είναι λογικό μετά από restart και για 10λεπτο τουλάχιστον να γίνεται χρήση της cpu >10% από windows defender και "διακοπές συστήματος"... τί σκατά είναι αυτό;;;; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από ektor7
giorgoc89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια! Δε με βολεψε τελικα το μηχανημα και λεω να το πουλησω. Αν ενδιαφερεται κανεις απο Αθηνα ας στειλει ενα μηνυμα!
kirileman Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και το Restart λειτουργει με fast boot! Φυσικα αν νιώθεις OK με χωρις αυτο,μενεις ετσι οπως εχει! Ναι το ξέρω, αλλά δεν κάνω ούτε restart ούτε shut down, παρά μόνο αν το ζητήσει κάποιο update. Γενικά η συσκευή δεν κλείνει ποτέ, οπότε τί να το κάνω το fast boot;
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 kirileman, on 26 May 2014 - 11:02 PM, said:Ναι το ξέρω, αλλά δεν κάνω ούτε restart ούτε shut down, παρά μόνο αν το ζητήσει κάποιο update. Γενικά η συσκευή δεν κλείνει ποτέ, οπότε τί να το κάνω το fast boot; Απλα για να ξερουν ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουν αυτο το θεμα,οτι η απενεργοποιηση του hibernate που επειρεαζει! Στην περιπτωση σου,εφοσον δεν κανεις restart(αν και το αρχικο προβλημα που αναφερες ειχε σχεση με το restart) δεν θα σε επιρεασει η απενεργοποιηση του!
haHa Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Και το Restart λειτουργει με fast boot! Φυσικα αν νιώθεις OK με χωρις αυτο,μενεις ετσι οπως εχει! Εισαι σιγουρος για αυτο? Το restart στα win8 απο οτι θυμαμαι αργει παραπανω απο ενα boot μετα απο shutdown, ακριβως γιατι δεν χρησιμοποιει το fast boot.
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 26 May 2014 - 11:19 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:19 PM, said: Εισαι σιγουρος για αυτο? Το restart στα win8 απο οτι θυμαμαι αργει παραπανω απο ενα boot μετα απο shutdown, ακριβως γιατι δεν χρησιμοποιει το fast boot. Η διαδικασια fast boot,οταν ειναι ενεργοποιημενη,ξεκινα την ωρα που γινεται shut down,ειτε κανονικο,ειτε restart! Μπορεις να το ψαξεις αν θες,πως λειτουργει το fast boot στα windows 8! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από ektor7
haHa Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι το ξέρω, αλλά δεν κάνω ούτε restart ούτε shut down, παρά μόνο αν το ζητήσει κάποιο update. Γενικά η συσκευή δεν κλείνει ποτέ, οπότε τί να το κάνω το fast boot; Απλα για να ξερουν ολοι οι υπολοιποι που διαβαζουν αυτο το θεμα,οτι η απενεργοποιηση του hibernate που επειρεαζει! Στην περιπτωση σου,εφοσον δεν κανεις restart(αν και το αρχικο προβλημα που αναφερες ειχε σχεση με το restart) δεν θα σε επιρεασει η απενεργοποιηση του! Το ουσιαστικο προβλημα με την απουσια hibernate ειναι οχι οτι χανεις το fast startup(σιγα τα ωα, ειδικα για ενα tablet που οι λογικοι ανθρωποι δεν το κλεινουν ποτε), αλλα οτι οταν μεινει απο μπαταρια το tablet, τοτε χανεις οτι εχεις ανοιχτο και διακινδυνευεις και την ασφαλεια των δεδομενων σου. Μεχρι και corrupt σε αρχεια του λειτουργικου μπορει να παθεις. Πχ αν το εχεις ανοιχτο και το αφησεις πχ με 20% μπαταρια (και μπει σε sleep επειδη δεν θα το χρησιμοποιεις), τοτε πολυ πιθανο σε μια ημερα ή 2 ημερες αν δεν τον φορτισεις, να αποφορτιστει τελειως και να χασεις οτι ειχες ανοιχτο , συν το οτι υπαρχει ρισκο για τα δεδομενα σου. -------------------------------------------------------------- Η διαδικασια fast boot,οταν ειναι ενεργοποιημενη,ξεκινα την ωρα που γινεται shut down,ειτε κανονικο,ειτε restart! Μπορεις να το ψαξεις αν θες,πως λειτουργει το fast boot στα windows 8! Κανεις λαθος. Ισχυει αυτο που ειπα: Εισαι σιγουρος για αυτο? Το restart στα win8 απο οτι θυμαμαι αργει παραπανω απο ενα boot μετα απο shutdown, ακριβως γιατι δεν χρησιμοποιει το fast boot. Restart isn't affected. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από haHa 1
ektor7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 26 May 2014 - 11:26 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:26 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:26 PM, said: Το ουσιαστικο προβλημα με την απουσια hibernate ειναι οχι οτι χανεις το fast startup(σιγα τα ωα, ειδικα για ενα tablet που οι λογικοι ανθρωποι δεν το κλεινουν ποτε), αλλα οτι οταν μεινει απο μπαταρια το tablet, τοτε χανεις οτι εχεις ανοιχτο και διακινδυνευεις και την ασφαλεια των δεδομενων σου. Μεχρι και corrupt σε αρχεια του λειτουργικου μπορει να παθεις. Πχ αν το εχεις ανοιχτο και το αφησεις πχ με 20% μπαταρια (και μπει σε sleep επειδη δεν θα το χρησιμοποιεις), τοτε πολυ πιθανο σε μια ημερα ή 2 ημερες αν δεν τον φορτισεις, να αποφορτιστει τελειως και να χασεις οτι ειχες ανοιχτο , συν το οτι υπαρχει ρισκο για τα δεδομενα σου. -------------------------------------------------------------- Κανεις λαθος. Ισχυει αυτο που ειπα: Restart isn't affected. Οποταν το restart θα πρεπει να ειναι πολυ πιο αργο απο το shutdown&startup απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιει το fast startup? Εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα στο bootαρισμα μεταξυ restart & fast startup! Με αλλα λογια αν απενεργοποιησω το fast boot δε θα δω ιδιαιτερη διαφορα στο χρονο εκκηνιση του συστηματος! Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από ektor7
haHa Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Οποταν το restart θα πρεπει να ειναι πολυ πιο αργο απο το shutdown απο τη στιγμη που δεν χρησιμοποιει το fast startup? Εγω προσωπικα δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη διαφορα στο bootαρισμα μεταξυ restart & fast startup! Ναι, ειναι λιγο πιο αργο το restart. Ετσι θυμομουν: Το restart στα win8 απο οτι θυμαμαι αργει παραπανω απο ενα boot μετα απο shutdown, ακριβως γιατι δεν χρησιμοποιει το fast boot. παρολο που δεν κανω σχεδον ποτε restart και shutdown στα μηχανηματα μου. Ειναι αναχρονιστικο εν ετει 2014. Stand by/sleep μονο. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από haHa
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said:haHa, on 26 May 2014 - 11:53 PM, said: Ναι, ειναι λιγο πιο αργο το restart. Ετσι θυμομουν: παρολο που δεν κανω σχεδον ποτε restart και shutdown στα μηχανηματα μου. Ειναι αναχρονιστικο εν ετει 2014. Stand by/sleep μονο. To τεσταρα! Με restart 14" μεχρι να εμφανιστει η lock screen και με fast boot 10" μεχρι την lock screen! Πολυ μικρη διαφορα(4") τελικα,οποταν ειτε το εχεις ενεργοποιημενο ειτε οχι,ακομη και συχνα shut down να κανει καποιος δε θα χασει τιποτα! Restart λογικα μονο για updates και καμια φορα που δε "ρολαρει" καλα το συστημα! Για το t100,και εγω το εχω οπως οποιαδηποτε mobile συσκευη(smartphone/tablet)! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από ektor7
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτό λέμε, ότι δε κλείνει ποτέ. Και επειδή το βλέπω λίγο απίθανο να έχω corrupted αρχεία από κλείσιμο της συσκευής λόγω μπαταρίας (δεν είναι και σκληρός δίσκος με μηχανική κεφαλή), θα το αφήσω όπως το έχω.
ektor7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) kirileman, on 27 May 2014 - 11:37 AM, said:kirileman, on 27 May 2014 - 11:37 AM, said:Αυτό λέμε, ότι δε κλείνει ποτέ. Και επειδή το βλέπω λίγο απίθανο να έχω corrupted αρχεία από κλείσιμο της συσκευής λόγω μπαταρίας (δεν είναι και σκληρός δίσκος με μηχανική κεφαλή), θα το αφήσω όπως το έχω. E ναι αστο ετσι,ακομη και τα 4" διαφορα που εχει απο το fast startup,αν χρειαστει καμια φορα να το κλεισεις,ειναι "κλαιν μαιν" κερδος! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από ektor7
haHa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτό λέμε, ότι δε κλείνει ποτέ. Και επειδή το βλέπω λίγο απίθανο να έχω corrupted αρχεία από κλείσιμο της συσκευής λόγω μπαταρίας (δεν είναι και σκληρός δίσκος με μηχανική κεφαλή), θα το αφήσω όπως το έχω. Τοτε , το μονο αρνητικο ειναι οτι σε περιπτωση που μεινει απο μπαταρια θα χασεις οτι ειχες ανοιχτο οταν το εβαλες σε sleep, πχ ενα ανοιχτο word. Ενα εξτρα πλεονεκτημα ειναι και τα 2gb(οση ειναι η ram) χωρου που κερδιζεις με την απουσια hibernation. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απλα κοιτα οτι το μονο windows tablet που θα βρεις κατω απο 400ευρο ειναι το 32αρι t100 ενω στην αντιπερα οχθη θα βρεις και sony,asus,samsung και λενοβο και με FullHD,gps,LTE κ.λ. χαρακτηριστηκα που αν και 16αρια εχουν μολις 5gb λιγοτερο ελευθερο χωρο απο το 32αρι T100! H asus μπορει να κανει καλη τιμολογιακη πολητικη στο t100,αλλα αν δεν το πραξουν και οι υπολοιποι μην περιμενεις να βελτιωσει πολλα πραγματα ατο t200!Οσο για τους υπολοιπους η dell δεν την βλεπω να κινηται ιδιαιτερα και την λενοβο να μην νοιαζεται να ριξει ακομη περισσοτερο τη τιμη του miix2 10 και να ετοιμαζει ενα πανακριβο thinkpad σαν την επομενη κινηση της! Οσο ομορφα και αν ξεκινησαμε με το παραδειγμα του t100,φαινεται τα νερα να εξακολουθουν να παραμενουν ηρεμα στην windows αγορα και αυτο θα πρεπει να ανησυχησει τη MS και να τους πιεσει περισσοτερο,οπως εκανε και η google με τα nexus! Τσαμπα σχεδον τα νεα toshiba encore 2 με baytrail atom. $199 το 8", $269 το 10"! http://www.marketwatch.com/story/toshiba-expands-windows-tablet-family-with-encore-2-tablets-2014-05-27 Ειδικα για το 10", δεν εχω δει πολλα επωνυμα 10αρια 32b με top επεξεργαστη(ουτε καν σε android) με τιμη εκκινησης $269 ! Επεξ/σία 27 Μαΐου 2014 από haHa 1
ektor7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Τσαμπα σχεδον τα νεα toshiba encore 2 με baytrail atom. $199 το 8", $269 το 10"! http://www.marketwatch.com/story/toshiba-expands-windows-tablet-family-with-encore-2-tablets-2014-05-27 Ειδικα για το 10", δεν εχω δει πολλα επωνυμα 10αρια 32b με top επεξεργαστη(ουτε καν σε android) με τιμη εκκινησης $269 ! Μας τα χαλασε λιγο η toshiba με το φτηνο μοντελο,με 1gb ram,no ms office 2013 και windows 8.1 with bing! Αν και το κανονικο με 2gb/64gb emmc χωρις keyboard=329$ ειναι παλι πολυ ανταγωνιστηκη και υπαρχει και keyboard dock,που φαινεται να το δινει σε πολυ λογικη τιμη(λογικα καμοια 50αρια $)! Το κακο ειναι οτι απεχουμε ακομη πολυ σε μηχανηματα με fullhd ips/4gb ram και τιμες κατω των 400$ με το keyboard dock! Αυτη τη στιγμη για φτηνα 10αρια,εχουμε να προτινουμε μονο το t100 και σε κανενα μηνα και το encore 2 10!Αυτο με απασχολει εμενα,που δεν υπαρχει ακομη η ποικιλια,στο να προτεινουμε, σ'αυτη την κατηγορια,οπως υπαρχει στα android tablet! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2014 από ektor7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα